Враца

• 130 597
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Извинявам се, че нахлувам в темата Ви!
Не открих тема за Мездра, затова ще си задам въпроса тук. Имаше една жена, която правеше торти в Мездра, мисля, че се казваше Рени. Тя ни прави сватбената торта преди 8 години, която беше безумно вкусна.
Дали все още работи жената? И някакъв актуален номер, ако имате ще ми бъде много полезно.
Ще празнувам РД във Враца и ми се искаше да поръчам торта от нея.
Здравейте, все още работи. Ето телефона й 088 867 5665 Simple Smile

# 436
Благодаря, Katnis!

# 437
Здравейте!
Моля за мнение и препоръка! Интересувам се от входни блиндирани врати- изработка и монтаж- фирма, от която сте доволни/ работа, монтаж, коректност/. Може и на лични съобщения. Благодаря !

# 438
Здравейте, има ли мами от Враца? Някоя мама дали знае какво стана с магазин Muppet Mag в СУМИ до Билата? Дали просто са го затворили или е преместен някъде? С майка ми често пазарувахме от там, а не сме от града 🙂

# 439
Предстои ми операция на едното око от катаракта, познат ми похвали клиниката на Ралчевки, доволен е, но все пак операцията му е била  сравнително отдавна. Някой да е в състояние да даде актуален отзив ?

# 440
Има ли добър УНГ във Враца за дете на 4 г.Днес ходихме при една Илиева по истрична и противна лекарка не бях виждала.

# 441
Има ли добър УНГ във Враца за дете на 4 г.Днес ходихме при една Илиева по истрична и противна лекарка не бях виждала.
Др. Василев, в отделението го посетихме със сина ми, оправи проблем, който с години други не успяха

# 442
Аз ходя при Мазнева. И сина ми съм водила при нея.

# 443
Предстои ми операция на едното око от катаракта, познат ми похвали клиниката на Ралчевки, доволен е, но все пак операцията му е била  сравнително отдавна. Някой да е в състояние да даде актуален отзив ?
Клиниката е лекарите са много добри, а самият доктор Ралчовски е ненадминат. Препоръчвам с две ръце.

# 444
Здравейте, има ли мами от Враца? Някоя мама дали знае какво стана с магазин Muppet Mag в СУМИ до Билата? Дали просто са го затворили или е преместен някъде? С майка ми често пазарувахме от там, а не сме от града 🙂

⬆️⬆️⬆️

# 445
  • Sofia

⬆️⬆️⬆️

Затвориха го доста отдавна.
В града се появиха няколко нови магазина за втора употреба. Ако търсите на по-ниски цени, има един на кръговото на Благоев,но са доста ниско качество. Срещу Дома на техниката има също - в събота е най-евтино и оттам съм си купувала хубави неща.

# 446
Привет, има ли още магазин на Марикита във Враца? Да препоръчате някой за детски дрехи за 5-7 + годишни?

# 447
Здравейте, в момента живея във София, но от известно време обмисля, дали да не се преместя във Враца.

Родом съм от малък град, близо до Враца, учила съм във Враца, но никога не съм живяла там. Мога да работя дистанционно и поради тази причина се чудя, дали да не се преместя във Враца.

Търся спокойствие, което във София вече е рядкост. Ще се радвам, ако в темата има хора, които са живяли в София или друг голям град и са се преместили във Враца. Също ще се радвам да споделите плюсове и минуси на живота във Враца.

Също ще се радвам, ако има хора които на скоро са купували апартамент ново строителство да споделят как стои въпроса с довършителните работи, има ли майстори в града и работят ли добре?

Не на последно място, как е от към здравеопазване и инфраструктура и случва ли се често спиране на ток и вода?

Благодаря предварително.

# 448
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
От Враца съм, живея в София. Лично на мен спокойствието ми идва в повече там.
Здравеопазването куца много.
Дори и във Враца цените на жилищата са високи за това, което се предлага.
Манталитета си е селско клюкарски.

# 449
  • Sofia
Здравейте, в момента живея във София, но от известно време обмисля, дали да не се преместя във Враца.

Родом съм от малък град, близо до Враца, учила съм във Враца, но никога не съм живяла там. Мога да работя дистанционно и поради тази причина се чудя, дали да не се преместя във Враца.

Търся спокойствие, което във София вече е рядкост. Ще се радвам, ако в темата има хора, които са живяли в София или друг голям град и са се преместили във Враца. Също ще се радвам да споделите плюсове и минуси на живота във Враца.

Също ще се радвам, ако има хора които на скоро са купували апартамент ново строителство да споделят как стои въпроса с довършителните работи, има ли майстори в града и работят ли добре?

Не на последно място, как е от към здравеопазване и инфраструктура и случва ли се често спиране на ток и вода?

Благодаря предварително.

Родом съм от Враца.След висшето живях в София общо 17 години. Миналата година с партньора ми решихме да се преместим във Враца именно заради спокойствието. И по-лесния живот от гледна точка отглеждането на дете.
Много зависи на какъв живот сте свикнала. Аз бях много активна откъм културни и социални дейности в София и това донякъде ми липсва във Враца. Макар че и тук напоследък често има тетатрални постановки, концерти, събития от регионалната библиотека.
За здравеопазването... Ами има си лекари. А и София не е толкова далеч, ако на човек му се наложи.
Битовите проблеми са си същите.
За строителството не мога да дам отговор.
Хубаво е във Враца, а и щом си имате работа няма какво да го мислите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт