Враца

• 130 758
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • Light of Zartha
Да, има паметник на конник до нея. Ако сте с деца, има и две площадки - една до паметника и една по стълбите надолу.

Ето направо адреса - Хижа Вестителя
ул. „Вестителят“ 22, 3001 Враца
 Тел. 087 998 4491

И един сайт за забележителностите на нашият Балкан 💚
http://www.vr-balkan.net/bg/kompleks-vestitelyathizhata/

# 331
  • Пловдив
Момичета, пак аз... Simple Smile Сега ми излезе и друг хотел..."Лева" на ул.Г.Бенковски. Дали е по-добре от Мира? Има лека разлика в цената...я кажете къде е по-добре?

# 332
Момичета, пак аз... Simple Smile Сега ми излезе и друг хотел..."Лева" на ул.Г.Бенковски. Дали е по-добре от Мира? Има лека разлика в цената...я кажете къде е по-добре?
Аз в "Мира" не съм влизала, но "Лева" е сравнително нов хотел, има и ресторант към него. Бих избрала "Лева" щом разликата в цената е малка, освен това е по-близо до центъра. А  "Хижата" си е в града, продължавате зад площад Ботев има стълби до нея и съответно до паметника на Вестителя.

# 333
И аз бих препоръчала "Лева". От  някъде 2 години е май. Но в ресторанта цените са в пъти завишени.

# 334
  • Пловдив
Благодаря!
"Лева" ще е ..само за нощувката, а за вечеря ще идем в Омерта Simple Smile За обяд евентуално си мислех за Чайка и да съчетаем с разходките.

# 335
  • Light of Zartha
От лева, чайка ви е близо. Понякога в езерото пускат водни колела, може да се качите ако обичате. Дано да ви хареса! ❤️

# 336
  • Провинция
Момичета, кажете ми кожен лекар, който приема сряда след 13:30 ч и работи с направление.
Също и къде се намира др Трифонова и кога приема тя?

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 18:34 от kragovrat

# 337
  • Light of Zartha
Трифонова преди две години беше в първа градска и приемаше следобяд. Във Враца освен нея, Якимова и още една, май други добри кожни няма. Изхвърча ми името от главата.... При Якимова съм ходила с направление. Но скоро не ми се е налагало да ги посещавам и е възможно да не е актуална информацията.

# 338
Момичета, кажете ми кожен лекар, който приема сряда след 13:30 ч и работи с направление.

Трифонова приема в една сграда, която е над бившия Кожен диспансер. Там някога беше отделението УНГ. Където беше и кабинентът на Комитски.
Ох, съжалявам, че не мога да го обясня като хората, надявам се поне да съм дала насоки.

# 339
Здравейте, моля да ми препоръчате заведение близо до болницата за хапване. Не търся класен ресторант, по-скоро квартално заведение за по бира и картофки  ... може и пицария. Ако има детски кът или площадка в близост ще е прекрасно. Благодаря предварително !

# 340
  • Sofia
Здравейте, моля да ми препоръчате заведение близо до болницата за хапване. Не търся класен ресторант, по-скоро квартално заведение за по бира и картофки  ... може и пицария. Ако има детски кът или площадка в близост ще е прекрасно. Благодаря предварително !
Сещам се за Златното пиле. Точно срещу болницата е. Разгледайте им страницата във ФБ. Лично не съм сядала, но винаги, когато минавам е пълно.

# 341
  • Враца

Трифонова приема в една сграда, която е над бившия Кожен диспансер. Там някога беше отделението УНГ. Където беше и кабинентът на Комитски.
Ох, съжалявам, че не мога да го обясня като хората, надявам се поне да съм дала насоки.
Вече не са там, преместили са се в сградата на бившето Инфекциозно отделение.
А ако не е късно - д-р Якимова ни прие с направление в частния си кабинет и беше около 15:00 часа.

# 342
Здравейте,
Някой знае ли фризьорката Юлита, която някога започна във Букла до пл. Ботев, след това беше в салон до БЧК, сега къде работи?

Мерси предварително!

# 343

Вече не са там, преместили са се в сградата на бившето Инфекциозно отделение.
А ако не е късно - д-р Якимова ни прие с направление в частния си кабинет и беше около 15:00 часа.

Благодаря за мнението, но за доктор Якимова не искам да чувам повече. Тя е всичко друго, но не и лекар, който се интересува от кожните болести на пациентите си. Тя е козметик по-скоро. Или някой, който помпа хората с ботокси, обезкосмява ги и всякакви такива странни дейности, които изключват обгрижването на пациенти с истински кожни проблеми.

# 344
  • Пловдив
Момичета, пътуваме към вашия град Simple Smile
Разбрах, че пътя е затворен на места и има обход през селата...та...дали е по-добре преди Враца да идем до Черепишки манастир или първо в града и после да се върнем?

Общи условия

Активация на акаунт