Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-20

• 61 354
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Скрит текст:
Бачкатор, сградата е на бул.Климент Охридски. Отпред минава булевардът. Отзад има улица и много кооперации. Идея нямам за канализацията, но там има жилищни сгради от много години, не вярвам да няма.
Не ми трябва паркомясто. Няма да живея там постоянно.
От коя страна на Андрей Ляпчев е? Откъм улица Бойко Борисов или към Околовръстното?
Питам, защото ми се струва че към Фантастико всичко се застрои на Климент Охридски. А към Златарски и кръчмата 345 няма строежи.

http://bulstroygroup.com/bg/sales/4.html
След Фантастико и преди светофара за Студентски.
Имало е някакви павилиони на това място. Това ми показва Гугъл мапс.

[/quote]

Имате си канализация там. Мястото не е лошо, особено за наем. Има хубав ресторант до читалището, църква на 200 метра, спортен комплекс (в посока УНСС), парка пред техническия, даже извор под църквата, басейни (на хотел Витоша и на ТУ). Хайде, със здраве да си го ползвате!

# 721
  • Бургас
Хаха, сега само остава да разуча всичко описано. Запознах се само с обектите в непосредствена близост:)

# 722
Има и 3 автомивки и не лош сервиз в началото на Ляпчев там Grinning

# 723
Преди време и аз гледах в този участък, и на мен ми хареса. Нз дали наблизо има някаква детска площадка? Канализация има покрай Ляпчев, на останалите места се изгражда от фирмата като строи блока си.
Добър избор, желая ви да сте много щастливи в новия си дом!

# 724
  • Бургас
Мани го тоз сервиз:) Дано не се налага.
Не съм гледала за площадка - исках да е на добро място, сравнително близо до "работните" ми места в Сф. И да е близо до Студентски, за да се дава лесно под наем, ако се наложи.

# 725
Какъв градски транспорт може да се ползва от там?

# 726
Знаех, че Артекс продават скъпо, ама техните апартаменти май не са за простолюдието изобщо. Звъннах от любопитство да питам за някой тристаен в тази високата сграда Диамант в Изгрев - 100квадрата чисти 200к евро без ддс Grinning

# 727
  • Най-красивата страна
Имам един градски парцел .Потърсиха ме предприемачи,искат го.
Предлагат ми два апартамента във вече готова сграда .Обаче на мен новото строителство никак не ми харесва.Малки и непрактични жилища.Най-много ме дразни холокухнята.
Но пък моя приятелка,която е брокер ми казва да се съглася и да взема жилищата ,защото ако продам парцела с парите няма да мога да си купя два имота.
Вярно,няма да живеем там,имаме си  жилище.
Нямаме намерение да строим,защото си имаме и къща и вила.
Според вас заслужава ли си сделката ?Или да се откажа и да оставя парцела да си стои ..

# 728
Аз бих продала. Вярно е, че след години може да има още по-голям "бум" на цените, но пък вие ще имате готови жилища. Когато можете, ще ги довършите, може да ги отдавате под наем, може да ги продадете. Сравнете цените на подобни апартаменти с цените на парцелите и преценете дали финансово ви е изгодно.

# 729
Пазари се за 3 апартамента или два по-големи. В много силна позиция си така. Сега на един приятел с къща в Кръстова Вада му предложиха 3 апартамента от една сграда, много лесно ги нави за 4, мисля, че щяха да клекнат и за 5.

# 730
  • Най-красивата страна
Благодаря ви,не съм мислила,че мога да поискам повече.

# 731
То зависи какво е петното и в каква плътност може да се строи, ако инвеститорът даде 5 апартамента обезщетение, а могат да се построят максимум 8-10 къде му излиза сметката, нали не мислите, че ще работи на 0 печалба? Чувала съм за до 25-30 процента от застроената площ за обезщетение.

# 732
И с 2 дори можете да ги свържете в едно голямо хубаво жилище. Ако не мислите да ги ползвате за себе си, по-лесно и повече се взема от наем на 2 малки.

# 733
Вече са ти казали, че можеш да искаш и 30% за компенсация. Вече колко са 30% зависи от това колко са апартаментите. И не забравяй - и гаражи/паркоместа.

Освен това забелязах, че в моята сграда се продаваше на шпакловка и замазка, но тези с компенсацията си получиха жилищата готови до ключ. Та и това е вариант, ако не дават 3 , може две завършени. лавирай.

# 734
Нали се сещаш, че ако не им дадеш земята не могат да строят Wink

Общи условия

Активация на акаунт