Знаете ли кого видях?! - тема 32

• 186 686
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
По-ценно е да си забележителен, а не забележим.
Ако всеки път някой тук си получаваше хонорара, хората добре щяха да си подпомогнат бюджета... Grin

# 151
Младият Кадиев на постановка.
А митичният приморски гларус Здравко, дето жена му го изненада в Биг Брадър, че е бременна, брой ли се? Mr. Green

# 152
А митичният приморски гларус Здравко, дето жена му го изненада в Биг Брадър, че е бременна, брой ли се? Mr. Green

БроЙ се! Кой не познава Здравко, кой не е чувал за него.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 08:13 от Билян@

# 153
  • ту тук, ту там
Деница Гаджева с малкия Волен в зоопарка вчера.

# 154
  • София
Маги Желязкова - вече Сидерова днес, в Билла на Б-я
От горе до долу - изцяло в червено Smirk , спортно ;с много буйна и красива коса Simple Smile
На живо не ми се стори толкова груба,като черти , колкото по принцип съм останала с впечатлението,че е

# 155
  • Sofia
Жасмина (Махмут/д ли беше,от Сделка или не), на тренировка,днес по обяд.Снимките й в Инста са доста преувеличени  Mr. Green.

# 156
Маджид ù е фамилията.
Аз като ви казвам, че е  ниска, а не 1,80 дето се е писала. Но все пак според номера на обувките преценихте, че наистина не е толкова висока.
На теб какво ти направи впечатление?

# 157
  • Sofia
Маджид ù е фамилията.
Аз като ви казвам, че е  ниска, а не 1,80 дето се е писала. Но все пак според номера на обувките преценихте, че наистина не е толкова висока.
На теб какво ти направи впечатление?
Повече от 175 не е.Аз съм 172 ,видя ми се колкото/около мен.А и аз я засичам често,по съседски. Ами нито е толкова кльощава,нито толкова тренирана.  Peace

# 158
Повече от 175 не е.Аз съм 172 ,видя ми се колкото/около мен.
Там някъде е, стояли сме една до друга, не е по-висока от мен, аз съм 174

# 159
Във Фантастико в три последователни дни засякох Юлия Берберян, Искра Радева и Стъки, който пазаруваше по списък Grinning

# 160
Иван Лечев с детенцето до Патриарха и Витошка преди малко

# 161
Днес пак видях Искра Радева. А във Фантастико на Черни връх...."любимата" ми И.Тенчева пазарувайки дегустира вино. В 16.30ч Mr. Green Мислех, че е по- ниска
П.С.
Наскоро тук коментирахме Миа Сантова и днес чух реклама по Нова с нея. Явно ще се появи скоро на екран

# 162
  • София
Тя казва новините е 16.00ч.

# 163
Ще ги казва от 13. 11.

# 164
Благодаря Peace
Вчера на ескалатора в мола се разминах с Цуни. Участвал в ББ  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт