Знаете ли кого видях?! - тема 32

• 189 160
  • 781
  •   1
Отговори
# 225
Тъкмо това я попитах - къде е магазинът за алкохол в мола хахаххахха

# 226
Видях Криско с някаква девойка май гадже в колата до мен. Тя- нищо особено, гледаше го влюбено, а той не беше впечатлен Grinning

# 227
Диляна Попова с малкия, Борил, мисля се казваше - неотразима е. Мислех, че има доста ФШ по снимките, но наистина е много, много красива!

# 228
Поп фолк певицата Мария. Няяяма такава "принцеса", чак смешна работа ...

# 229
Поп фолк певицата Мария. Няяяма такава "принцеса", чак смешна работа ...

Адски противна ми е. Не знам от кое село е и кой я е излъгал, че е велика мутреса...

# 230
  • Berlin
Красива е Диляна Попова и аз един път я мернах на летището.

# 231
Тази вечер - Юлиан Вергов, същия като на екран.

# 232
На паленето на светлините на елхата в Пловдив видях кмета Тотев, а сред насъбралото се множество беше и гримьорката-влогърка Боряна Стефанова. Хубаво беше гримирана, но зле облечена. Има дебели крачета, които беше добре да не показва, а беше с къса пола.

# 233
Снощи на премиера в Народния театър - Владо Пенев с Марта Вачкова и (май) нейната дъщеря, Фахрадин Фахрадинов с жена, Дарин Ангелов, Наталия Симеонова - малко трудно я познах, мислех, че е по-висока

# 234
  • София
Алек от Фермата в мол Сердика.

# 235
  • Sofia
Сам или с Бентлито 😍

# 236
Dee, близо до станция Сердика на метрото.

# 237
Андрей от Иван и Андрей в детския център в Ринг мол.

# 238
  • София
Сам или с Бентлито 😍

Не, не беше с Валерия, а с някаква друга жена.

# 239
  • София
Искра Радева с компания в МОЛ Paradise. Изглежда много добре. Неприятно впечатление ми направи дама от компанията, която носеше някакво абсурдно (по моите критерии) палто: бяло палто с гръб от цяла лисица, пльосната с главата надолу и разпънати лапи към раменете и ханша на притежателката си. Ако щете ми вярвайте, но в първия момент се стреснах.

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 18:26 от missence

Общи условия

Активация на акаунт