Знаете ли кого видях?! - тема 32

• 187 122
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
И аз имам спомени, че почина. 😞 Беше много млада, ако не бъркам 22-3 годишна.

# 661
А какво стана със сестрата на Теди Бургазлиева? Нещо се беше случило и беше в критично състояние...
май се случи най-лошото...
Нищо не си спомням- нито инцидент, нито последствие....

# 662
Някаква рядка болест беше. 🙁 Спомням си, че като четох тогава много се разстроих. Ще взема да потърся какво точно беше.

# 663
Ти баш, не чети, моля ти се!

# 664
Отказах се на петия ред. Сетих се защо ми е станало толкова гадно миналия път. 😞

# 665
Един актьор.Играеше байрактарина (така ли се пише ?)на жената войвода в нашумелия български филм и някакъв паралия в сериала Връзки.В частна болница,видимо притеснен и с чанта за посещение.

# 666
Един актьор.Играеше байрактарина (така ли се пише ?)на жената войвода в нашумелия български филм и някакъв паралия в сериала Връзки.В частна болница,видимо притеснен и с чанта за посещение.

Валери Йорданов ?

# 667
Емануела с малкия си син в квартала, той е голям образ Simple Smile

# 668
  • До морето
Яна почина от HELP синдром. Имаше голяма кръводарителска кампания във Варна, но не успяха да я спасят. При тази болест смъртността е над 95%. И тя беше красавица.

# 669
  • София
Владо Николов, беше в колата си и чакаше на светофара пред Парадайс.

# 670
Днес на паркинга зад Народен театър видях Петя Дикова. Според мен камерата не я харесва. Гледах я около 2-3 минути, колата, която я чакаше беше паркирана до моята. По- слаба е, беше с хубава небрежна прическа, клин и късо яке.Хареса ми определено.

# 671
Маги Джанаварова с майка и в една сладкарница в Търново. Същата като по ТВ. Много симпатична и любезна.

# 672
  • До сърцето...
Филип Аврамов с детска количка.

# 673
Устата (мисля, че беше той) с жена и дете. Оглеждах се и за други известни, ама по празници в София е (приятна) пустош.

# 674
  • София
Владо Карамазов по домашно му. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт