Знаете ли кого видях?! - тема 32

• 188 107
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
Явор Бахаров току що, разхождаше хубаво куче, иначе рошав и много слаб.

# 646
Днес, Драго  Чая- много готин,
Меглена Кунева- поговорихме си с нея- супер е!
Филип Аврамов и Севиндж с бебето- пред блока където живеят!
Удар на годината след сушата!

# 647
Ути Бъчваров тия дни, вървеше по "Славянска". Много мило беше гушнал бебето.

# 648
Пеещата актриса от Столичани в повече Веселина Попова в кварталния Лидл. Беше с мъжа си, който едно време беше известен модел, но не се сещам за името му. Детето им караше колело и всяваше смут в магазина. 😒

# 649
  • Sofia
Той има две

# 650
Той има две
Знам, но беше с едното. Може би някъде по назад да е била и приятелката му с другото, но като не съм я виждала...

# 651
Пеещата актриса от Столичани в повече Веселина Попова в кварталния Лидл. Беше с мъжа си, който едно време беше известен модел, но не се сещам за името му. Детето им караше колело и всяваше смут в магазина. 😒
Поразрових се-  Александър Беседин. Беше хубав мъж, сега прилича на батка.

# 652
  • София
Вчера капитана на националния отбор по волейбол Владо Николов. Изглежда да е на около трийсет (проверих в гугъл егн,че не е). Бяхме в едно помещение около половин час. Свеж, ведър, нормален. Харесвам такива мъже.

# 653
Поразрових се-  Александър Беседин. Беше хубав мъж, сега прилича на батка.
Той някога беше гадже със Снежина Вълкова. След нея не бях чувала нищо за него.

# 654
Аз пък го бях запомнила, че е бил гадже на Теди Бургазлиева, но може и да бъркам.

# 655
  • До морето
Със Снежина беше и се разделиха с панаири. Тя го плюеше, че не бил никакъв мъж и тя го издържала ли, нещо такова.

# 656
А какво стана със сестрата на Теди Бургазлиева? Нещо се беше случило и беше в критично състояние...

# 657
Да, Снежина се жалваше при Гала подробно, като квартална клюкарка, едни детайлни ги разправяше..., затова и съм запомнила.

# 658
  • Sofia
А какво стана със сестрата на Теди Бургазлиева? Нещо се беше случило и беше в критично състояние...
май се случи най-лошото...

# 659
О, жалко... Sad

Общи условия

Активация на акаунт