Знаете ли кого видях?! - тема 32

• 188 114
  • 781
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Никол Станкулова в кино.
Бременна ли е? В една друга тема се коментираше, че има коремче и май е бременна....
Не забелязах да е бременна. Даже ми се видя отслабнала в лице. Правеше си селфи точно пред киносалона.

# 631
Днес отново видяхме Лия в Ринг мол. ММ вика: Тя ни преследва. Joy

# 632
Божана, от Мастършеф, в Метро на Цариградско.  Изглежда си досущ като по телевизията. Беше с двама хипстъроподобни младежи и си говореха на английски.

# 633
  • София
Емануела, в кварталния магазин. Нисичка , без грим, симпатична.. познах я САМО по очите - много красиви! Беше с малкия, голям сладур Simple Smile

# 634
  • София
Аз продължавам с “находките” . Днес - Нелина ( певицата) в “Джъмбо” на “България”.  Изглежда 1/1 като по Тв. Беше с малко по-силен грим , но може да е имала някакъв повод преди това.  И Весела Тотева / Топузакова или не знам последно как се води, пак там. Много дребничка, направо джобна Simple Smile

# 635
  • София
Нено Димов, разминахме се, нямах възможност да го видя добре, но ми се стори, че изглежда много по-добре на живо.

# 636
  • Sofia
Водещия на Семейни войни Цецо
Иво Никодимов от бнт
Много дребни и ниски и двамата

# 637
  • Sofia
Кристина Димитрова.По устата я познах  Mr. Green.Симпатична,добре изглежда за годините си (на колко е, всъщност, 50 и?),без грим.

# 638
57. Наистина младее!

# 639
  • русе
Прея в Русе се разхождаше с трима мъже...беше с ужасен аутфит черен чорапогащник ,бели чорапи,шарени мръсни маратонки. 🤮отврат

# 640
  • софия
С Прея често се засичаме. Така се носи тя. Особено когато е кежуал - са й много 'интересни' аутфитите.

# 641
Краси Минев и жена му в ресторант на морска гара Варна.

# 642
Ицо ПетроФ,много състаренА.Абсолютна бабишкера.

# 643
Ау, това не искам да го виждам на живо.

Преди време Милен Цветков, много го мажат за ефир.

# 644
  • София
Сашка Васева пред мола на Стамболийски. Забележителна е! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт