Покажете количката си.

• 60 527
  • 496
  •   1
Отговори
# 150
  • най-шареното място
за тази дизайнерска количка... хубаво, бялото ще е начисто или ще наемат жена само да го поддържа. дизайна е ъгловат и малко ала Симпсън,....вкусове разни.
Обаче какво се е провинило детенцето, че като отвори очички да вижда това жестоко червено, дето и щастлив и психически здрав възрастен ще подлуди в такова количество.....
Недомислица е за мен!

# 151
Бигабоо ли е това?На мен ми е много смешна.Коато търсех количка една приятелка ме навиваше за такава,ама аз я обявих за луда. LaughingМики,нова количка ли искаш?На мен ми допада много и новата на Play,за която беше писала Малена мисля.Като модел,екстри,цена ми е фаворит за момента.В серията са включени гюруче с дъждобран,багажника.Има опция за чадърче,чантазимен кош,зимно чувалче,2 вида порт-бебе с гюрук и чувалче.Има 6 колела,предни завиващи,амортисьори,дискови спирачки.Шасто тежи 9,4кг,не пише колко е с лятното столче или зимното кошче.Но за количка с големи гуми си е супер на килограми.Дюшечето може да се сменя с различни цветове/ако си купиш 2 ще си слагаш различен цвят/Има много цветове.На мен ми харесват по-семпли колички.Ноооо,докато се реша на 2-ро може да са  пуснали и колички с дистанционно. Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 10:41 от МамаДеси х2

# 152
MUTSY - скъпотияяяяяяяяяяяяяяя.
 Сега сериозно - количката е страхотна моя позната в Англия бута такава...

Една позната ще ражда скоро и е харесала тази.Приятелката ти доволна ли е?Има ли оплаквания.Моята позната е в напреднала бременност и няма да я купува,ще я избира от сайта,само ще и я изпратят,.Но за мен така си е рисковано,едно е на картинка,друго да я поразходиш из магазина...

# 153
# 154
Преди само бях писала , а сега качвам и снимка..
.http://images07.snimka.bg/000818440.jpg
Съвсем скоро се надявам да я ползвам Praynig

# 155
pamilia  благодаря ти за идеята ще я разгледам на живо -така ми изглежда хубава.

А дизайнерската и на мен ми идва нещо в повече  Sick а червеното от вътре е направо кошмар.

Деси ,да нова количка си търся и тези на Play доста ми харесват само малко ме притеснява че са доста дълги и незнам дали ще се побере в асансиора ни ,но ще я имам в предвид /първо в Италия ще поразгледам и ако нищо не харесам ще е някоя от тези тук в зависимост като размери коя ще ни допадне повече / мерси   Hug

# 156
pamilia  благодаря ти за идеята ще я разгледам на живо -така ми изглежда хубава.

А дизайнерската и на мен ми идва нещо в повече  Sick а червеното от вътре е направо кошмар.

Деси ,да нова количка си търся и тези на Play доста ми харесват само малко ме притеснява че са доста дълги и незнам дали ще се побере в асансиора ни ,но ще я имам в предвид /първо в Италия ще поразгледам и ако нищо не харесам ще е някоя от тези тук в зависимост като размери коя ще ни допадне повече / мерси   Hug
Асансиора и багажника на колата са от съществена важност при избора. Grinning Взимай каталози за нови колички,че аз съм фенка да проучвам бебешки неща...Ех,майчини инстинкти....

# 157
Деси страшна е количката ,много ми хареса ,ако знаеш нещо за цени казвай  Hug  /и мерси за информацията за колелото ще помисля в такъв случай и зависи каква количка ще си взема може и да отпадне като варянт/ аз за дупките не се бях замислила  Grinning
Ами тази е скъпичка,доколкото разбирам.Но пък ако купуваш само летен кош може да не е чак толкова.Но в Италия я има само в Тренто.Поне така пише в сайта.Излиза около 700 евро -летен кош с гюрук и раничката.

# 158

Асансиора и багажника на колата са от съществена важност при избора. Grinning Взимай каталози за нови колички,че аз съм фенка да проучвам бебешки неща...Ех,майчини инстинкти....

И аз съм луда на тема колички и въобще всичко за бебета  Crazy така че ще  им обера каталозите на,, Талианците ,,  Crazy и другата седмица ще докладвам  Peace   Hug

# 159
Buzz-Това е количката! До този извод стигнах след доста задълбочено проучване.Първият ми избор бе Bogaboo, но след консултация с един български татко в Швейцария се отказах.Човека ми обясни доста подробно какви са недостатъците на конструкцията с чисто инженерни доводи.След като се отказах от нея остана Бъз-а.При едно пътуване до Франция имах възможност да я сравня с " правата лопата" на датския дизайн-Stokke.На живо ми се видя доста нестабилна понеже центъра на тежеста е изнесен много високо при доста малка опорна площ.Освен това кошчето за новородено при краката е разделено за да мине дръжката.Видя ми се неподходящо дъщеря ми да израсне с разтворени крака.Simple SmileРазглеждах и Мutsy-то.Много хубава количка, но без сервизна поддръжка в Бг което си е доста сериозен недостатък.Разглеждах и Плей- също е много хубава и функционална но малко по тежка и не така атрактивна като дизайн, но това е субективно мнение и не искам да ви ангажирам с него.За това и Бъз ми се стори най-логичния избор.Че е добра е видно и спросто око, освен това има и награда за дизайн за 2005 година, нов продукт е, което означава че е съобразена с последните тенденций в ергономията.Еднакво удобна е и за мен и за жена ми-разлика в ръста ни е 35 см.Отлично се комбинира с продуктите на Макси-Кози и се получава една универсална система.Колата ни е малка-Рено туинго, но се събира без проблем в багажника.Единственото неудобство е че тук в Бг се продава комплектувана с лятното положение и ако ти е зимно бебето трябва да си купиш и легналото положение допълнително, докато в чужбина си я купуваш с което си поискаш.Освен това има голяма разлика в цената между София и провинцията.Само от тази разлика зимния кош ми излезе без пари.Според мен идеалният вариант е да се закупи от чужбина, да се вземе tax free фактура и на границата да се възстанови ДДС.После си я вкарваш като за лична употреба- гаранцията е международна и си важи и тук.Всичко останало като десени и аксесоари са индивидуални неща и не мога да давам оценка за тях.

# 160
зимната е "Чиполино - орхидея", а лятната   TCM

# 161
Buzz-Това е количката! До този извод стигнах след доста задълбочено проучване.Първият ми избор бе Bogaboo, но след консултация с един български татко в Швейцария се отказах.Човека ми обясни доста подробно какви са недостатъците на конструкцията с чисто инженерни доводи.След като се отказах от нея остана Бъз-а.При едно пътуване до Франция имах възможност да я сравня с " правата лопата" на датския дизайн-Stokke.На живо ми се видя доста нестабилна понеже центъра на тежеста е изнесен много високо при доста малка опорна площ.Освен това кошчето за новородено при краката е разделено за да мине дръжката.Видя ми се неподходящо дъщеря ми да израсне с разтворени крака.Simple SmileРазглеждах и Мutsy-то.Много хубава количка, но без сервизна поддръжка в Бг което си е доста сериозен недостатък.Разглеждах и Плей- също е много хубава и функционална но малко по тежка и не така атрактивна като дизайн, но това е субективно мнение и не искам да ви ангажирам с него.За това и Бъз ми се стори най-логичния избор.Че е добра е видно и спросто око, освен това има и награда за дизайн за 2005 година, нов продукт е, което означава че е съобразена с последните тенденций в ергономията.Еднакво удобна е и за мен и за жена ми-разлика в ръста ни е 35 см.Отлично се комбинира с продуктите на Макси-Кози и се получава една универсална система.Колата ни е малка-Рено туинго, но се събира без проблем в багажника.Единственото неудобство е че тук в Бг се продава комплектувана с лятното положение и ако ти е зимно бебето трябва да си купиш и легналото положение допълнително, докато в чужбина си я купуваш с което си поискаш.Освен това има голяма разлика в цената между София и провинцията.Само от тази разлика зимния кош ми излезе без пари.Според мен идеалният вариант е да се закупи от чужбина, да се вземе tax free фактура и на границата да се възстанови ДДС.После си я вкарваш като за лична употреба- гаранцията е международна и си важи и тук.Всичко останало като десени и аксесоари са индивидуални неща и не мога да давам оценка за тях.
smile3501Браво на теб.Ей това се казва мъжко мнение.Де и моя мъж да беше такъв ентусиаст.Всичко съм си избирала сама,на него му беше все тая цвят,вид....А колко тежи Бъз-а със зимно и колко с лятното кошче и порт-бебе-то?Понеже винаги дават тежестта на шасито,без екстрите.

# 162
Аз купих комбинираната триколка на Чико /s3 trio/-със зимния кош и столчето за кола, но още не съм я пробвала.Червена.
http://www.pakostnik.com/pics/5308882784.jpg

Гери, така като те гледам от зимен кош няма да имаш нужда.

# 163
Чудехме се и за тази - http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=1434, но нещо ми се стори малко тясна. И докато се начудим вече я нямаше по магазините Grinning

Мда,МНОГО съм доволна от нея! Ето албума:   http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=13879

# 164
Aз пък съм влюбена в тази количка:
Цената й е над 2000 лв. В Холандия са доста разпространени.

Е като ша давам 2000лв.нЕма ли багажник поне т'ва чудо техническо?!Или чужбинските бебета не ползват шишета,играчки и т.н.. За тия пари и кафе трЕбе да ми праи тая количка. Naughty
А и май е по-добре да си взема едно Пежо по-старичко,хем и за части ще ми останат,а багажника не го коментирам-в него ще возя свеки да ми сменя гумите ако се наложи... Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт