Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите марки колички според опита на участниците във форума?
Какви са впечатленията от конкретни модели колички, като Quinny Buzz, Chicco 3S и други?
Какви са впечатленията от марките ChiPolino и Bertoni?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите марки колички според опита на участниците във форума?
Участниците обсъждат различни марки колички, като Peg Perego, Premaman, Chicco, Quinny, Chipolino, Bertoni и Graco. Въпреки че има разнообразие от марки, много потребители се застъпват за конкретни модели като Chicco 3 WD Tech и Peg Perego ARIA. Въпреки разнообразието изглежда марки като Chicco и Quinny са предпочитани от мнозина.
-
Какви са впечатленията от конкретни модели колички, като Quinny Buzz, Chicco 3S и други?
-
Какви са впечатленията от марките ChiPolino и Bertoni?
-
Какви са впечатленията от количките на марката Stoke, включително моделите Xploory и Scoot?
-
Какви са впечатленията от количките на марката Maxi-Cosi?
а червеното от вътре е направо кошмар.
Взимай каталози за нови колички,че аз съм фенка да проучвам бебешки неща...Ех,майчини инстинкти....
така че ще им обера каталозите на,, Талианците ,,
Разглеждах и Мutsy-то.Много хубава количка, но без сервизна поддръжка в Бг което си е доста сериозен недостатък.Разглеждах и Плей- също е много хубава и функционална но малко по тежка и не така атрактивна като дизайн, но това е субективно мнение и не искам да ви ангажирам с него.За това и Бъз ми се стори най-логичния избор.Че е добра е видно и спросто око, освен това има и награда за дизайн за 2005 година, нов продукт е, което означава че е съобразена с последните тенденций в ергономията.Еднакво удобна е и за мен и за жена ми-разлика в ръста ни е 35 см.Отлично се комбинира с продуктите на Макси-Кози и се получава една универсална система.Колата ни е малка-Рено туинго, но се събира без проблем в багажника.Единственото неудобство е че тук в Бг се продава комплектувана с лятното положение и ако ти е зимно бебето трябва да си купиш и легналото положение допълнително, докато в чужбина си я купуваш с което си поискаш.Освен това има голяма разлика в цената между София и провинцията.Само от тази разлика зимния кош ми излезе без пари.Според мен идеалният вариант е да се закупи от чужбина, да се вземе tax free фактура и на границата да се възстанови ДДС.После си я вкарваш като за лична употреба- гаранцията е международна и си важи и тук.Всичко останало като десени и аксесоари са индивидуални неща и не мога да давам оценка за тях.
Браво на теб.Ей това се казва мъжко мнение.Де и моя мъж да беше такъв ентусиаст.Всичко съм си избирала сама,на него му беше все тая цвят,вид....А колко тежи Бъз-а със зимно и колко с лятното кошче и порт-бебе-то?Понеже винаги дават тежестта на шасито,без екстрите.