Покажете количката си.

• 60 529
  • 496
  •   1
Отговори
# 165
Малко на цветарник ми прилича тая количка.

# 166
Ето я и моята каляска-Грако.

# 167
Aз пък съм влюбена в тази количка:
Цената й е над 2000 лв. В Холандия са доста разпространени.

Е като ша давам 2000лв.нЕма ли багажник поне т'ва чудо техническо?!Или чужбинските бебета не ползват шишета,играчки и т.н.. За тия пари и кафе трЕбе да ми праи тая количка. Naughty
А и май е по-добре да си взема едно Пежо по-старичко,хем и за части ще ми останат,а багажника не го коментирам-в него ще возя свеки да ми сменя гумите ако се наложи... Mr. Green hahaha
Има багажник и чувалче за играчки,виж филмчето в сайта.Странна количка е и за мен,не съм я виждала на живо.

# 168
Чиполино,моделът не ми се търси сега.Комбинирана,с кошница за кола.

# 169
Aз пък съм влюбена в тази количка:
Цената й е над 2000 лв. В Холандия са доста разпространени.

Е като ша давам 2000лв.нЕма ли багажник поне т'ва чудо техническо?!Или чужбинските бебета не ползват шишета,играчки и т.н.. За тия пари и кафе трЕбе да ми праи тая количка. Naughty
А и май е по-добре да си взема едно Пежо по-старичко,хем и за части ще ми останат,а багажника не го коментирам-в него ще возя свеки да ми сменя гумите ако се наложи... Mr. Green hahaha
Има багажник и чувалче за играчки,виж филмчето в сайта.Странна количка е и за мен,не съм я виждала на живо.

E гледах го филмчето,ама така съсредоточено,викам си сега сигурно багажника е някъде под зимния кош(нещо като двойно дъно си представях) пък то се оказа едно торбЕнце.. ooooh!
Пликчето за покупки от кварталния магазин ще побере повече,гаранция! Със моята стълби не изкачвам,мъжо ми монтира релси до асансиора. WinkОт към дизайн наистина е новаторска,но до там.Това е количка само за разходка,а българката ако няма кола товари в количката и пазара за деня.. Rolling Eyes

# 170
Ние сме с плей и бертони

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 10:00 от Никси

# 171
Ето и снимки:
Същата, само че изцяло в черно

А ето я със зимния кош

Имаме и една лятна на BERTONI, ама не я ползваме, защото сме си много доволни от PLAY-a.

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 10:01 от Никси

# 172
Ние сме с плей и бертони
Влюбена съм в тази на Плей,като я видях,онемях ShockedКажи,моля те,тежка ли е,удобна ли е,маневрена?Лесно ли се свалят кошчетата?Колко горе-долу е цената със твоя зимен кош,чанта,чадърче?Облегалката колко позиции и докъде пада надолу...Ако искаш и на лични.  bouquet

# 173
Ами цената е 1080 лева, което включва и зимния кош, който става и за столче за кола до 13 кг и има 3 положения на облегалката. В цената влиза и дъждобран. Когато я купувах имаше само черно и сиво като нашата и дънково сини. Сега ходих скоро ама не обърнах внимание май имаше черно и червено, ама други не загледах Thinking
Чантата е 85 лева, плаща се отделно, а чадърчето е около 50, ние сме с бебе комфор и то беше 52лв, сигурно и това е от този порядък, но имат само синни и черни.
Доста е тежичка - казват 17 кг, може би е малко по-малко, но е адски маневрена, страшно удобна и много широка, моят син, въпреки, че е едричък лежи по диагонал, коша се сваля много лесно, ползвах го и като кошница, и го свалях след всяко прибиране от разходка.
Летния ватиант има безброй позиции на облегалката и пада до пълно легнало положение, ползваме летния вариант откакто Гого стана на 4 месеца, защото монтирахме зимния кош в колата за столче.
Ако си в София можем да се срещнем за да я видиш, страхотна е и въпреки, че имаме и лека количка не сме я ползвали нито веднъж.

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 12:48 от Никси

# 174
Първата ни количка е Грако:

http://www.gracobaby.com/catalog/product.aspx?modelNumber=7A01PL … amp;CategoryID=12

Много удобна ни беше в комплект със столчето за кола

Втората - Чико:

http://www.babyuniverse.com/pro/baby/84047/C5Stroller-Alaska.html

Третата ни е БОБ:

http://www.tinyride.com/BOB-Revolution-Stroller-2006-P610.aspx

В нея съм влюбена  Heart Eyes Страхотна е

# 175
  • Sofia
мами,нашата харизана количка се строши.Кажете ми каква читава количка до 100 лева мога да си купя????

# 176
  • София
Маг Ингланд Принцес  Peace

# 177
  • най-шареното място
мами,нашата харизана количка се строши.Кажете ми каква читава количка до 100 лева мога да си купя????
Mag Фламинго.

# 178
  • София
Чиполино Венеция

# 179
Ето ги и двете:

комбинираната-Mag England   
и лятната-Chipolino

Последна редакция: чт, 22 юни 2006, 09:40 от Кари

Общи условия

Активация на акаунт