Лятна жега или бурен дъжд, НОЕМВРИ ще си дойде изведнъж

• 14 610
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мили мами!
Да ви се похваля, че бях на фетална при д-р Димитрова, всичко с бебка е наред, има си всички органи и системи на място и си отговаря за срока като големина. Също така и тя ми потвърди , че е момиченце така че вече почваме да мислим за името  Grinning Единствено и на мене ми каза, че плацентата ми е ниско прикрепена. Имам чуството, че половината тука сме така. Може би в нашия срок още да не се е изтеглила окончателно и това да стане малко по-късно. Дано! Иначе не мога да си обясня как сме се събрали все мами с ниска плацента  Simple Smile Но каза че няма нужда от притеснение, само малко повече почивка и така.

# 136
Така е, Gugi.
Не се безпокой излишно!
Плацентата е важно да се вдигне в последствие. Т.е. има време Simple Smile

# 137
  • Ботевград
Здравейте, влизам да се наоплаквам, много съм болна момичета - една хрема, едно гърло, много ми е зле, боли ме главата, гърлото, носът и очите ми течат ........
Пия фервекс по заръка на личният лекар ...   Sad
Моля Ви стискайте палци да не се влошавам, а да се подобрявам, че много съм се насмела  #Cussing out

# 138
  Хей,ЗЛАТНА-вземай се в ръце и оздравявавай Hug Сега върлуват някакви летни грипове-много неприятни Confused,яж повече плодове и чесън Mr. Green
  Усмивки и целувки на всички Hug

# 139
ZLATNA, купи си лимони, ама с килограми!
Изцеждай и пий като сок + вода и мед!
Аз боледувах, но през март - беше ми се отщяло от мед и лимони, но за 3 дни се вдигнах.
Не забравяй и много вода отделно да пиеш.

# 140
   Златна, моята лекарка ми забрани Фервекса, но понеже съм със синузит и често имам хрема и от нея започва да ме боли и гърло. Освен чая с мед и лимони пия и хомеопатични дражета на Боарон - Calcarea Carbonica 15 CH и Pyrogenium 15CH! По 5 дражета през 2 часа като редувам ту едните, ту другите! При мен ефект има ден след започване на приема! Калкареята отбъбва лигавицата и носа се отпушва много бързо! Цялото удоволствие ти струва 5-6 лв., зависи от аптеката!
    Бързо излекуване!  Hug
   Цвети, благодаря за комплимента! И ти изглеждаш страхотно и като гледам май и при теб само коремчето расте! Аз ако трябва да съм честна имам ясно изразени бричове / освен коремчето и те растат  Sad/, а иначе краката ми са едни тънички и изглеждам ужасно смешно с панталон  Tired!
      P.S. Bimba, честита победа на Италия!!! Peace Разказвай как празнуват Хитал'янСите, сигурно снощи не сте спали от шумотевицата по улиците  Mr. Green!

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 12:16 от benighted

# 141
  Здравейте мамета! Аз пак съм с болка в корема. Вчера пътувах с кола и сигурно е от това. Само да нямам контракции......
   Златна, послушай за хомеопатичните - вземи ги. В носа може да се слага Коларгол, ама трябва след като се накапе да се стече по фаринкса, за да обхване и гърлото. Бързо възстановяване!!!
    benighted, изглеждаш много добре, не се преструвай, че си грозна тумба, защото не е така!!! Момичета - не и вярвайте - няма бричове!!!
    Ивиче, упражнявай се и заради такива като мен - дето само "пазят" леглото..защото май това ще правя ЦЯЛ ДЕН smile3518

# 142
Момичета, искам да питам ходилите на фетална при доц. Томова дали има възможност и таткото да присъств на прегледа? Предполагам, че да, но все пак да имаме готовност. И дискети или дискове се носят? Много ви благодаря предварително.

# 143
  • на странно място ......
Момичета, искам да питам ходилите на фетална при доц. Томова дали има възможност и таткото да присъств на прегледа? Предполагам, че да, но все пак да имаме готовност. И дискети или дискове се носят? Много ви благодаря предварително.
веднага ти отговарям с ДА дори е желателно, защото моят татко нямаше възможност да дойде и ми стана много мъчно когато отидох там и всички мами които чакаха бяха с татковците си  smile3506
при мен само снимки записваха и трябваха дискети но там има така че не е проблем дори да не си носиш!! Успех ти желая! newsm10 много е забавно ще видиш!!!

# 144
Здравейте, момичета!
Аз от доста време не съм писала, но ви чета най-редовно. Загубих много скъп човек и нямах никакво настроениеи сили да пиша. Сега гледам да не мисля за това.
Иначе бебчо е добре. Надявам се другия месец да разберем пола. Искам да попитам има ли мами с първо секцио. Много ми се иска този път раждането да е нормално, но чувам различни мнения.

# 145
benighted, за съжаление и дупето ми доста е пораснало Sad ама какво да се прави- това е положението- после ще му мисля..

Златна, чайче с мед и лимон много помага. И аз ти препоръчвам хомеопатичните хапове пред фервекса- той си е чист парацетамол- по- добре пий такъв на хапчета, ако мислиш, че ти помага. Миналият път съм си смукала и стрепсилс, но със сигурност хомеопатията е по- добре

# 146
  • Ботевград
Благодаря сърдечно за подкрепата, надявам се до ден - два да се включа с добри новини!
  bouquet

# 147
Здравейте, мамчета и от мен! Нямаше ме 2-3 дни и много сте изписали. Ние бяхме на моренцето за 3 дена и си беше супер почивка. Лошото е, че малкият лепна някакъв вирус и сега е болничък, но се надявам бързо да се оправи ( надявам се и на мен да ми се размине, че тъкмо ми се оправи кашлицата). Утре ще сложа и аз някоя снимка в албумчето. Ходихме и на 3Д във Варна - баткото влиза с мен да гледа и остана възхитен. Та вече имам и трето потвърждение за девойка Grinning

Роси, честита годишнина на патерица! Пожелавам ви много дълъг и щастлив семеен живот!
Карил, добре дошла отново при нас и повече да се пазиш!
Цвети, честито потвърждаване на пола! Да знаеш, че чаках с нетърпение да кажеш дали са ти потвърдили  Hug
На всички новодошли - леко бременеене!

Много целувки от мен!

# 148
Здравейте, моми4ета! preggo
Днес се връщам от море и при първа възможност сядам пред компютъра. Честно казано не съжалявам, 4е отидох и може да се каже, че напразно съм се притеснявала за мен и бебо. Вси4ко мина нормално, с изключение на пороя, който заля Несебър. Върнах се с тен, независимо от това, че през цялото време бях под чадъра. Много смешно ми стана, когато последните дни се събрахме 3 бременни в радиус от няколко чадъра. newsm03
Тези дни ще ходя на консултация и се надявам този път да се разбере дали ще връзваме пандели или ще караме камион4ета.
Аз все още не съм ходила на фетална, но смятам тези дни и това да направя. Притеснявам се дали не съм закъсняла много. newsm12
Снощи много странно ме схвана областта в слабините отляво, направо не можех да ходя, чак се притесних...
Да попитам още нещо вие колко често си правите кръвни изследвания. Аз си правих веднъж в края на втория месец и оттогава не съм?!

# 149
Pam, Denitca,, добре дошли,  браво че сте изкарали чудесно на моренцето.
Deni, За феталната - според моя гинеколог е добре да се прави в 14-18 г.с.  После специалиста на феталната във Варна ме извика в 20 и 32 г.с. за контроли (че съм старичка - на 32 г. и се водя рискова мама). Така, че провери там където смяташ да ходиш... и ще ти кажат в коя седмица е най-добре.
За кръвните изследвания - пускам си колкото пъти ми пуснат от ЖК. При мен беше в средата на 2-ри и на 4-ти месеци.  В петък (средата на 5-ти месец) съм на преглед.. ще видим дали пак ще ми вземат кръв, че хемоглобина ми беше нисък, ако е паднал.. ще трябва да го вдигаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт