Мога ли да осъдя лекар за слагане на ваксина?

• 15 341
  • 185
  •   1
Отговори
# 120
... смятам ,че агитирането срещу ваксинациите си е просто един ход на фармацевтичните компании ,за да има отново болни хора и да се търгува повече с лекарствата.
Значи фармацевтичните компании хвърлят милиони за проучване и производство на ваксини и след това агитират срещу същите тези ваксини   newsm78  Звучи логично, наистина  Laughing

Уф, писнало ми е да си чеша езика на тая тема, ама тоз железен аргумент не можах да го пропусна.......

# 121
Анчето,вие в ваШето село на попа ли вярвате?
Тук (пьк и навсякьде по света) в семинарията се гаврят най много с малките деца/ученици.Поzнавам лично хора иzнасилени поне 20 пьти от учителите си попове...Това само така zа информация,ниЩо лично и ниЩо може би обЩо с ваШия поп от ваШето село.Не го поzнавам,не мога да кажа ниЩо zа него. Simple Smile

# 122
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Абе не мога да разбера, като започнете да четете как го правите...сигурно на верев!
Не сто ами хиляда пъти беше написано, че ваксините не дават гаранция, че детето ти или ти няма да се разболеете! Написано още (в тази тема е), че ваксинирани деца за коклюш (например) се разболяват от коклюш изкарват го много тежко и с последици. Всичко това за разлика от деца НЕ ваксинирани - разболяват се прекарват го и оздравяват. ВАКСИНИТЕ НЕ ВИ ДАВАТ ГАРАНЦИЯ ЧЕ НЯМА ДА СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ, ОБАЧЕ ШАНСА ТЕ ДА ВИ РАЗБОЛЕЯТ(ДА УБИЯТ) Е ОГРОМЕН!!!

# 123
Нямах възможност да изчета всичко, но смятам ,че агитирането срещу ваксинациите си е просто един ход на фармацевтичните компании ,за да има отново болни хора и да се търгува повече с лекарствата. Аз лично не бих си правила опити с децата си и да "хвърлям боб" дали ще ги подмине някоя болест в живота. "Вържи попа(ваксинирай), че да е мирно(здраво) селото"
Този аргумент ми се вижда не много читав. С една дума виждаш конспирация в конспирацията. hahaha
Естествено ти изхождаш от факта,че ваксините са нещо полезно.Но има и други тълкувания. Wink

# 124
Някой може ли да ми каже какъв е процента на децата, увредени от ваксина?

# 125
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Абе не мога да разбера, като започнете да четете как го правите...сигурно на верев!
Не сто ами хиляда пъти беше написано, че ваксините не дават гаранция, че детето ти или ти няма да се разболеете! Написано още (в тази тема е), че ваксинирани деца за коклюш (например) се разболяват от коклюш изкарват го много тежко и с последици. Всичко това за разлика от деца НЕ ваксинирани - разболяват се прекарват го и оздравяват. ВАКСИНИТЕ НЕ ВИ ДАВАТ ГАРАНЦИЯ ЧЕ НЯМА ДА СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ, ОБАЧЕ ШАНСА ТЕ ДА ВИ РАЗБОЛЕЯТ(ДА УБИЯТ) Е ОГРОМЕН!!!

Абсолютно!Колкото и да го мисля и да се чудя не намирам логика в едно такова упорито отхвърляне на фактите...Едно време един такъв човек в denial би бил обявен за омагьосан...,сега-за промит мозък Thinking Това ми е единственото обяснение... Peace

AQ,само така!Дерзай Hug

Кеч,благодаря ти  bouquet
 Съгласна съм с всичко...

Анчето...наричаш хвърляне на боб да не ваксинираш детето си...А то е точно обратното. Naughty

Амарена...,така,така Wink

# 126
  • София
Сияна, Благодаря, че си написала това, което и аз мисля.
Голямата ми дъщеря е жертва на ваксината против заушка. Увреди сърцето и и едва оцеля. Няколко години по-късно си изкара заушката, въпреки ваксинирането.
За себе си и децата си съм избрала хомеопатията, за съжаление отскоро, и вярвам, че това ще ни помогне да се справяме с болестите по-бързо и ефективно.
В никакъв случай не отричам спешната медицина, хирургията и вероятно други клонове от медицината, които не познавам, но помагат на хората.
Но категорично не приемам предписването на купища лекарства, които поддържат и влошават страданията.
Вярвам, че човешкото тяло е уникално самовъзстановяващо се творение, стига да не му се пречи. И да му се позволи да функционира по природните закони.

# 127
Бисе,съчувствам ти Hug Вярвам,че оттук нататък всичко ще е наред с твоите дечица.
Много ме боли от всяка такава история,слагам си я на сърцето Cry
И много съм щастлива,когато хората(като теб) ,веднъж узнали ,веднъж изпитали,веднъж видели,прегръщат новия живот и дават шанс на себе си и любимите си хора за бъдеще...  bouquet

# 128

По принцип никой не пита майките дали даслагат ваксини. Слагат си ги и това е. И при доносени, и при недоносени.

Ваксини на недоносени е ЗАБРАНЕНО да се слагат  Close

Moite sdetsa sashto sa nedonoseni i si imat vaksinite ot rodilnoto. Ostanalite vaksini koito posledvat se slagat kakto kazvash v nachaloto na datata na koyato etryabvalo da navarshat opredeleniya mesets.
Ima vaksini obache koito e hubavo da se napravyat no i tova zavisi ot sredata v koyato jivee deteto i vazmojniya risk ot zabolyavane. Tuk naprimer (v chujbina) imat mnogo nelepa praktika da se vaksinirat s/u sharka koyato defakto ne e koy znae kolko opasna v detska vazrast...  MIslya che ima mnogo izlishni vaksinatsii no ima i takiva koito e po-dobre da se napravyat.

Bise, sajelyavam za sluchiloto se s deteto ti. Za sajelenie nyakoi ot tezi vaksini naistina sa mnogo vredni.
Pozdravyavam te obache za izbora koyto si napravila s homeopatiyata. I az se borya s lekarskoto nevejie i prenebrejenie na tazi tema. Za sega sme na printsipa "ti mi kaji kakvo mu ima na deteto i mi predpishi lekarstva, a az shte si karam po moya nachin kato lekarstvata ostavat na retsepta". Veche vsichki znayat che ne davam antibiotik na detsata osven ako ne e krayno nalojitelno i daje si se podhilkvat kato me vidyat ama... Predpochitam lekarite da mi se podigravat otkolkoto da trovya detsata si!

# 129
  • София
Интересно ми е...когато видите,че някой прави нещо нередно и неправилно и по този начин наранява(във всеки смисъл) себе си и/или другите ..и той не го знае-вие ще му кажете ли,ще му обясните ли на този човек(въпреки че поведението му е масово) ; или ще си мълчите и ще си викате-"е,к'во ми пука,нали аз знам и не правя нищо,застрашаващо мен или близките ми,това си е неговия живот...,а и да му кажа,той няма да повярва,няма да обърне внимание,няма смисъл да се занимавам"....Та коя ще е вашата позиция?!

По този въпрос обаче, понякога имам чувството, че си блъскам главата в стена Banghead. Като ми мине болката, продължавам.  Толкова дълбоко ли е насадено доверието в това, което казва ЛЕКАРЯТ, че даже да противоречи на здравия смисъл няма и опит за замисляне? newsm78
Дано успея да предпазя децата си от такова сляпо доверяване и им вдъхна вяра в собствената преценка и собствените усещания.

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 23:09 от Bise

# 130
  • София
Киара, откакто се лекуваме с хомеопатия не съм стъпвала при лекарката.  Grinning

# 131
Дано успея да предпазя децата си от такова сляпо доверяване и им вдъхна вяра в собствената преценка и собствените усещания.

Ще успееш,Бисе!Ти,като родител,имаш най-голямото влияние newsm10 smile3521

# 132
И  когато  се  появи  нещо  което  поражда  някакви  съмнения   в  крехката им душевност те  го  отричат  с  бясна сила  за  да  оправдаят  своята  безотговорност. Close #Cussing out

Да нари4аш някого  безотговорен,само защото има мнение разли4но от твоето е меко казано невъзпитано. ooooh!
Някой може ли да ми каже какъв е процента на децата, увредени от ваксина?

Не,това няма кой да ти го каже. Laughing

Аз оба4е ще кажа какъв е бил процената на заболяемост в щатите преди ваксинирането:

Полио-20000 нови слу4аи на година.Половината от тях(най-ве4е деца),остават инвалиди за цял живот!
Морбили-за 3 на всеки 1000 заразени,изходът е фатален.
Бактериален менингит-20000 на година, от тях-600 смъртни слу4аи.
Дифтерия-206,000 заразени на година,15,500 с фатален край.

Представете си какво ще стане,ако  спрем да се ваксинираме!

Изборът е ваш!

# 133
twins  mama , може  би  не  съм се  изразила  съвсем ясно . Първо  изобщо  не  говоря за  хора които  имат  възможност  да  се  информират  и  средства  да  си  закупят по - добри  ваксини .Говоря  за  децата  които страдат  ,защото  ги  ваксинират със  скапани  ваксини и  то  насила ,  които  касата  купува  на  критерии - най - ниска  цена .

# 134
Проблемът е в това, че когато говорите, не споделяте неща от Вашия личен опит,  а просто за "деца които страдат защото са били ваксинирани насила". Е моите деца, например не са ваксинирани на сила. Незнам къде сте раждали, ако сте раждали изобщо, но аз съм била информирана за всичко, което се прави на детето ми, включително и за първата ваксина и за всички останали.
Аз искам да Ви чуя, споделям много от нещата, които казвате, но за съжаление го правите по-начин, който ме кара да затворя очите и ушите си.

Общи условия

Активация на акаунт