Моите любими торти!!!-3

  • 65 786
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 25 610
Уау!  Shocked
Браво, страхотна торта!  smile3501

# 31
# 32
  • Мнения: 818
Sladka hapka,изумителна тортичка.Поздравления  bouquet

# 33
  • Мнения: 465
sladka hapka  smile3501

# 34
  • Пловдив
  • Мнения: 257
Ето това успях да сътворя аз  Blush

# 35
  • Мнения: 22 867
Браво! smile3501 Страхотно изглежда, а и сигурно е вкусна! newsm10

# 36
  • Мнения: 818
Cvet i,много екрасива тортичката ти!

Ето и моята торта от вчера-торта цици http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1350113
и разрез http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1350115

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 20:57 от Bambinkamalinka

# 37
  • София
  • Мнения: 3 816
Cvet i,много екрасива тортичката ти!

Ето и моята торта от вчера-торта цици http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1350113
и разрез http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1350115
smile3501Може ли рецептата за тази прекрасна торта. Praynig  bouquet

# 38
  • Мнения: 818
geleva,обещавам утре да я напиша,защото сега много ми се спи.

# 39
  • Мнения: 818
Ето и рецептата за тортата

1ч.ч.захар
4с.л.какао
1ч.ч.прясно мляко
1пак.краве масло
Продуктите се загряват в тенджерка до стапяне на захарта.

4 пакетчета бишкоти обикновени се начупват в купа
около 1/2ч.ч.смлени орехи
стафиди накиснати в ром и малко от рома
може да се добавят плодове от сладко/вишни,ягоди,череши/и кокосови стьрготини-аз не ги слагам

С горната смес заливаме бишкотите,орехите и стафидите.Разбьркваме внимателно.
За да оформя циците използвах метална купичка.След охлаждане потопих купичката в гореща вода и обьрнах.Залях сьс шоколад.

Това е оригиналната рецепта от едно списание.Но вместо бишкотите аз сложих останал недоизяден кекс,изрезки от блат за торта,няколко обикновени бишкоти и една останала бишкота Савоярди.Пак се получи страхотно.

# 40
  • Мнения: 3 216
Имам вьпрос кьм правилите торта цици.
Какво сложихте ,за да оцветите кожата> Сметана с какао или някаква друга комбинация?
Зьрната с какво ги направихте? Гледах еднаснимка на Сладка хапка-на тортата там имаше едни розички от бонбони машеро...(не знам как се пише) . Аз намерих такива бонбони в Кауфланд. Моля някой да ми каже как да направя розички от тях.

Изобщо приемам всякакви сьвети и препорьки по тортата. Мьжо има вьв втроник рожден ден и сьм решила да го изненадам.

# 41
  • Мнения: 6 243
Аз използвах естествения цвят на бонбоните - моите бяха леко розови и като направих захарното тесто от тях, станаха с един сравнително нормален телесен цвят. За розичките оцветих с малко червена сладкарска боя. За направата на розите наталина е дала доста снимки в първата част на темата "Глазури, марципани...". С две думи - изрязват се кръгчета, които се увиват едно до друго, за да оформят розичка. Тая глазура - от маршмелоз, се лепи лесно с малко вода, така че за да залепнат "листата", леко може да ги навлажниш.

# 42
  • Мнения: 3 216
 А как става глазурата от маршмелоз?

# 43
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 777
Кремена ето темичката и по-специално рецептата за покритието от маршмелоуз! Успех!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=68944.msg1424565#msg1424565

# 44
  • Мнения: 491
Браво, Cvet i!
Kremena, ще чакаме да покажеш "твоите " цици  Wink

Общи условия

Активация на акаунт