добър ендокринолог - Варна

 • 439 181
 • 828
 •   1
Отговори
 • Мнения: 878
момичета ,можете ли да ми кажете кой е най-добрият ендокринолог във Варна?
Случаят е особен и иска професионалист с опит и знания.От неправилно лечение досега ,са унищожени почти всички органи на жената......
  bouquet

# 1
 • Мнения: 17 427
Зависи какъв е проблемът... МОга да ти препоръчам няколко.

# 2
 • Варна
 • Мнения: 199
Аз имах хормонални проблеми и зная колко е трудно да попаднеш на добър ендокринолог. Аз също си изпатих от лекари. Единият от ендокринолозите, при които ходих д-р Райков от мед.център Патанов "по погрешка" дори ми изписа лекарства за точно обратното заболяване на моето. Няколко месеца ги пиех, чувставах се ужасно, сърцето ми щеше да се пръсне, едва не умрях.. После отидох при друг ендокринолог, който като установи "грешката" на своя колега направо се хвана за главата.

Като добри ендокринолози ти препоръчвам:

д-р Деведжиева, която работи в
мед.център - "Клиника Проф.Коеви"
ул. Селиолу 34,  тел: 634450 ;   635846

и д-р Анастасия Протопопова  (работи със здравната каса)
мед.център "Сириус"  (намира се до Адвокатската градинка)
тел: 62 10 14

# 3
 • Мнения: 535
Препоръчвам д-р Христова - работи в Аспарухово в поликлиниката. За съжаление не мога да дам телефон в момента. Peace

# 4
 • Мнения: 169
Аз съм ходила при професор Коева - клиника Коеви. Доволна съм от отношението. Направиха ми нужните изследвания - до лекарства слава богу не се стигна.

# 5

д-р Деведжиева, която работи в
мед.център - "Клиника Проф.Коеви"
ул. Селиолу 34,  тел: 634450 ;   635846

Знам че мненията за добър специалист са много субективни и противоречиви, но д-р Деведжиева щеше да убие мен. откриха ми леки отклонения на TSH към хипофункция,изписа ми едни хормони и каза да изпия цялата опаковка и повече да не се преглеждам.А ми ставаше ужасно зле от тях. силно сърцебиене, тревожност...ужасно.След консултация с друг специалист ми каза при моите резултати изобщо не се препоручва такава доза от хормона..

# 6
 • Мнения: 446
"да" за д-р Протопопова, пациентка съм й и за първи път след поне пет ендокринолога съм доволна от отношение и професионализъм.
"не" за д-р Деведжиева, защото като видя резултатите на дъщеря ми, които си бяха чист хипотироидизъм, реши, че са лабораторна грешка... В резултат на това имаме една операция в повече.

# 7
д-р Анастасия Протопопова  (работи със здравната каса)
мед.център "Сириус"  (намира се до Адвокатската градинка)
тел: 62 10 14
И аз съм за Д-р Протопопова-много добър специалист

# 8
Нека и аз да кажа мнението си. Имам проблем със щитовидната жлеза и затова ми се наложи да обикалям по лекари. Мнението ми твърдо е, че на колкото лекари отидеш всеки дава различна диагноза и за по-лесно препоръчват операция. Аз ти препоръчвам да ходиш в София примерно при д-р Сачанов.
А СПЕЦИАЛНО ОТ КЛИНИКА КОЕВИ - ВАРНА СЪМ ВЪЗМУТЕНА.!!! ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДА ТИ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗСЛЕДВАНИЯТА И ДА ТЕ ТЪПЧАТ С ЛЕКАРСТВА СЛЕД ТОВА... НАПРАВО СА ЗА СЪД!!!

# 9
 • Мнения: 1 234
Аз лично съм доволна от доц.Николова, преглежда в дом Младост, на лични мога да дам координати.
Имам специално /негативно/ отношение към д-р Анастасия Протопопова, поради състоянието до което ме доведе преди 2 години...И добре, че все пак, открих доц.Николова, та днес мога да кажа, че от голямо "хормонално лутане", нещата са в допустими рамки...

# 10
 • Мнения: 175
д-р Любомирова,не знам точно къде и е сега кабинета,беше в Градска болница.

# 11
 • Мнения: 2 259
Аз мога да препоръчам доктор Оля Сарджева.Работи в медицински център "Сириус" до адвокатската градина.Обяснява всичко като на малко дете.Пуска първо иследвания,не работи с догатки и на сляпо.Нямам опит с друг лекар,засега съм доволна от нея.Може все пак да се допиташ и до личната си лекарка и до гениколога , които се грижят за твоето здраве.Много здраве на всички и успех желая.

# 12
Аз лично съм адски недоволна от въпросната доц. Николова, която преглеждаШЕ в дом Младост, и когато това й стана невъзможно, напусна кабинета си, без да остави координати, нито да предупреди никой от дългогодишните си пациенти.  Shocked През последните 10 години ходех на прегледи при нея, и освен: "Добре сий, много съм доловнаа" 25 лв. ми дължиш" - нищо друго не чувах... По време на бремеността ми, ми преписа само КЕЛП, което в последствие разбирам, е било НЕДОПУСТИМО лечение. Предполагам, в следствие на лечението й, детето ми има също проблеми с щитовидната жлеза....
В момента ходя при д-р Анастасия Протопопова и съм много доволна от прегледите й. Пък и чувам само хубави неща за нея, като специалист.

# 13
 • Мнения: 869
Мимичета ходих при д-р Катя Тодорова в Майчин дом-София и съм много доволна,но разстоянието ме притеснява и затова и аз искам да разбера за някой добър ендокринолог във Варна.Виждам обаче,че мненията са различни и тотално се обърках.

# 14
 • Мнения: 314
Аз мога да препоръчам доктор Оля Сарджева.Работи в медицински център "Сириус" до адвокатската градина.Обяснява всичко като на малко дете.Пуска първо иследвания,не работи с догатки и на сляпо.
Peace Peace
Ходя при нея поне от 10 години и съм страшно доволна.

Общи условия

Активация на акаунт