Болница ТОКУДА

• 226 443
  • 2 154
  •   1
Отговори
# 1 935
Незнам дали Диков работи само с Илиев,но когато родих за 5 дни в които бях там аз друг анестезиолог не видях.Даже реших ,че е само за родилното този Илиев.Една от мамите ,с която бяхме заедно беше за нормално раждане  ,но ставаше късно и Диков и каза като дойде момента ще се обадим на Влади Илиев да дойде.След това я питах тя ли си го е избрала ,но тя ми каза,че не е правила избор на анестезиолог.Така ,че може би наистина работи само с него.   Peace

# 1 936
  • София
Момичета, направо ми увисна ченето. #Crazy Последно когато четох, раждането излизаше около 1500, 1600 лв., а сега пишете за 2000.

Shocked Къде го чу това бе душа? Изпуснала ли съм нещо и аз? Последното беше 1500 и секцио и нормално....таз информация за 2000 от къде идва?

# 1 937
  • Sofia
Момичета, направо ми увисна ченето. #Crazy Последно когато четох, раждането излизаше около 1500, 1600 лв., а сега пишете за 2000.

Shocked Къде го чу това бе душа? Изпуснала ли съм нещо и аз? Последното беше 1500 и секцио и нормално....таз информация за 2000 от къде идва?

Момичета, нали вече пояснихме, 2000 лева става общо с пакета за бебето и евентуално епидурална упойка за нормално раждане. Иначе само раждането си е 1500.

# 1 938
  • София
Извинявам се, но понеже пропуснах последните 3-4 страници и затова. Иначе и аз знам че с пакета за бебчо и епидуралната излиза към 2000.

# 1 939
Мерси Селин и NBM  Hug
А от коя седмица е нормално да искам запис на тоновете и колко често? newsm78

Ами аз някъде по-напред в темата бях чела и за някакви други анестезиолози, та за това се зачудих. Няма значение де, защото и аз ще съм при Илиев, тъй като д-р Диков горещо ми го препоръча.

# 1 940
  • Sofia
А от коя седмица е нормално да искам запис на тоновете и колко често? newsm78

Всяка седмица през 9 месец се записват тонове. Преди това няма нужда. Ако преносиш- всеки ден след пренасянето.
Само да добавя- цената за запис на тонове е 15лв.

# 1 941
  • София
Всяка седмица през 9 месец се записват тонове. Преди това няма нужда. Ако преносиш- всеки ден след пренасянето.
Само да добавя- цената за запис на тонове е 15лв.
Миличка, а това не се ли поема от ЗК?  newsm78 В смисъл, тъй като аз съм на ЖК по ЗК и си записах часове до края, а в 9-тия месец всяка седмица, точно заради тоновете...
 Embarassed Извинявам се ако задавам глупав въпрос, ама не ми е ясно хич и затова. Embarassed

# 1 942
  • Sofia
Миличка, а това не се ли поема от ЗК?  newsm78 В смисъл, тъй като аз съм на ЖК по ЗК и си записах часове до края, а в 9-тия месец всяка седмица, точно заради тоновете...

Доколкото знам не се поема. Аз също съм на ЖК по ЗК, и консултациите ми са безплатни, но тонове ще плащам. Записа на тонове поне при мен е отделен от редовните консултации, които сега правя на всеки 2 седмици.

Ако твоят лекар, при който ще раждаш прави редовните консултации по ЗК едновременно със записа на тонове може и да са ти безплатни, знам ли newsm78
Но иначе мисля, че тоновете се плащат навсякъде, в нашата тема има мами, които си следят бременността в Майчин дом и също си плащат тоновете.

# 1 943
  • София
Благодаря ти NBM , аз съм при д-р Диков като наближи ще видим. Само дано до септември не решат да вдигнат още веднъж цените...ей така есенно...

# 1 944
Моята лекарка, която ме следи през ЗК не ми иска никакви пари за тоновете  newsm78

# 1 945
Сега това не е точно за във форумите, но много пъти лекарите като ви преглеждат вътре, записват тонове, гледат на ехограф и не ви карат да плащате за тези процедури. Най-добре е за всичко това да си говорите с вашия си лекар на саме.

# 1 946
На мен ми следиха тонове от 32 седмица, първоначално през две седмици, в деветия месец всяка седмица и като преносвах (5 дена) всеки ден. Не се поема от здравната каса, единствено безплатни са тоновете в Тина Киркова (кабинет 106) и там може да отиде всяка бременна независимо дали и е там женската консултация или не (аз  не си я водех там).
Сега това не е точно за във форумите, но много пъти лекарите като ви преглеждат вътре, записват тонове, гледат на ехограф и не ви карат да плащате за тези процедури. Най-добре е за всичко това да си говорите с вашия си лекар на саме.
това не е точно така, като те гледат на ехограф лекаря за кратко проследява сърдечната дейност на плода, но един нормален запис на тонове е 20-30минути.

# 1 947
Аз ходих три пъти за тонове преди да родя и въпреки, че ЖК по ЗК ми беше при Ефтимова си плащах всеки път по 15лв. Не съм си плащала за тоновете, които се слушат в деня преди (два пъти след като ме приеха) и самия ден (еди път) на секциото.

# 1 948
Искам да изкажа своето възмущение от д-р Вероника Кръстанова от Токуда. Наложи се да ме прегледа и повярвайте ми по-грубо отношение и преглед не съм имала. И в черния списък споделих, че може би е по-подходяща за конски лекар, отколкото за акушер-гинеколог.

# 1 949
уфф, явно са много субективни нещата...

аз ще раждам при Кръстанова, следя се при нея от 7-ми месец и никога не се е държала грубо или пренебрежително... направо вече си мисля, че не съм наред като прочета някъв такъв коментар... но колкото и да мисля, жената си е наистина страшно внимателна и търпелива...  newsm78

би ли споделила как/защо точно те е нагрубила...

Общи условия

Активация на акаунт