Алина или Галиана .......

• 3 503
  • 36
  •   1
Отговори
Здравейте  Simple Smile ,
веча 6-ти безуспешен месец търся име на второто си момиченце . От скоро ми се завъртя дали да не я кръстя на баба - Галина , но все не намирам имена с Г , които да ме грабват. Ще се радвам и на ваши предложения  Simple Smile .

# 1
  • BG
Едни познати кръстиха бебето си май Галиана, или Ганиела, не помня точно как и подчертавам, че не помня как точно, поради прекалената изкелефещеност на името. Не подкрепям тази идея! Галина си е много добре и така. Иначе от предложените бих избрала Алина, макар че ми е безлично, но то какво общо има с буквата Г?

С Г аз лично харесвам Грета, Габриела, Гергана, Грациела ( имам позната,която е много нежна и името и стои страхотно)

# 2
  • Най-красивата страна
Гласувах за Алина.
Галена или Галина ми харесват повече от Алина или Галиана.

# 3
От двете посочени, със сигурност Алина!
Галина е 100 пъти по-хубаво от ГалиАна.

# 4
  • София
Алина, едно от любимите ми имена, но при мен е свързано и с любим човек.

Галина не ми харесват никак значенията. Галиана ми е прекалено измислено. С Г бих кръстила Герда или Грета, евентуално просто Галя, ако искам да напомня името на бабата.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 10:53 от Angel_Dust

# 5
  • Сопот, Пловдив
Да си призная, нито едно от двете не харесвам особено, но предпочитам Алина.  Peace

# 6
  • София
И на мен не ми допадат като цяло двете имена, но все пак за предпочитане е Алина, за което и гласувах

# 7
Гласувах за Алина.

Галиана ми е измислено, по-добре Галена.

# 8
Нито едно от двете не ми харесва.

Галиана ще ш бъркат постоянно с Галя.

Г е неблагодатна буква и за мъжко, и за женско име.

# 9
По отношение на въпроса - какво общо има Алина с Галина  Simple Smile ами то просто е същото без буквата Г. Като цяло и на мен Галина ми звучи най-добре от всички производни , просто не харсвам превода от италиански - кокошка  Peace

# 10
От двете бих предпочела Алина. Галиана ми е странно.
Алина, обаче, повече ми допада като Алена, и то с ударение на А, като ален цвят, алено червено.
Харесвам много Галина и Гергана.

# 11
Галина, Галена, Галиана, всички са ми един дол дренки...

За Алина гласувах Peace

# 12
Алина категорично и без да се замислям.
С "г" харесвам Гергана и "форумното" Габрина.
Аглика?

# 13
  • The point of no return
Галиана не ми допада, предлагам Галия  Peace или пък може само Алия - не звучи лошо  Grinning

# 14
И аз гласувах за Алина -  харесвам имената с руски произход, а Галиана звучи наистина измислено. А АЛИЯ и на мен ми звучи добре! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт