Мнения на Birdie...

• 261 234
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 1 815
Здравей Birdie,  преди 20 дни дъщеря ми пи Клацид, оправи се и пак се разболя- пристъпообразна кашлица, хрема, ниска температура-37.8. Направихме изследване за коклюш и се оказаха положителни , детето сега не кашля толкова, от време на време само, в добро състояние е, няма температура и сега се чудя дали да започваме пак Клацид или да я заведа на планина и да изчакам с антибиотика. Възможно ли е организма сам да се пребори с тази бактерия ? Какво ще ме посъветваш?

# 1 816
Тьи като материята е сложна може би не зададох ясно вьпрос.вече знам,че разширението на мозьч.стомахчета се дьлжи на раждането.правилно ли сьм разбрала  всичко?Освен,че не са ме предупредили за евентуал. увреждане,можело ли е да се помогне на дьщеричката ми и адекватно ли е било лечението веднага след раждане/то и друго след това не е имало/?Знам,че на някои места се прилага лечение с добавки и рехабил./когато е в лека степен увреж./.Има случаи,които са се повлияли,но все пак това е алтернативна мед. и сьщо толкова трябва да сьм внимателна.

# 1 817
  • София
Бърди, благодаря ти  bouquet
Весели празници те желая и много здраве! Hug

# 1 818
Това ми казаха от болницата а той Януари пи Аугментин за Бета хемолитичен стрептокок нито А, нито Б, който изолираха тогава. Честно казано преди да почне да пие нещо мисля да направя още едно изследване да видим какво ще излезе но вероятно Аугментин няма да може пак да пие.  Sad
А има ли начин да се направи някакъв тест дали не е алергичен към АБ, който евентуално ще пие??? Това с драскането по ръката например??? newsm78
За пероралните АБ това не е нужно по принцип.
Да, може да направите втора посявка в друга лаборатория.

# 1 819
Здравей Birdie,  преди 20 дни дъщеря ми пи Клацид, оправи се и пак се разболя- пристъпообразна кашлица, хрема, ниска температура-37.8. Направихме изследване за коклюш и се оказаха положителни , детето сега не кашля толкова, от време на време само, в добро състояние е, няма температура и сега се чудя дали да започваме пак Клацид или да я заведа на планина и да изчакам с антибиотика. Възможно ли е организма сам да се пребори с тази бактерия ? Какво ще ме посъветваш?
Трябва да изберете антибиотик, съобразно посявката и да лекувате с него->>12-14 дневен курс, обикновено.

# 1 820
Тьи като материята е сложна може би не зададох ясно вьпрос.вече знам,че разширението на мозьч.стомахчета се дьлжи на раждането.правилно ли сьм разбрала  всичко?Освен,че не са ме предупредили за евентуал. увреждане,можело ли е да се помогне на дьщеричката ми и адекватно ли е било лечението веднага след раждане/то и друго след това не е имало/?Знам,че на някои места се прилага лечение с добавки и рехабил./когато е в лека степен увреж./.Има случаи,които са се повлияли,но все пак това е алтернативна мед. и сьщо толкова трябва да сьм внимателна.
Това, което пишете потвърждава моята теза за причините за разширяването на мозъчните стомахчета.
Тези травми са резултат на послеродова асфиксия. Обикновено, и в болшинството случаи, децата се възстановяват напълно с годините.
Нужно е следене на детето обаче в рамките на прегледите му.

# 1 821
    Тьи        ка  то за мен е важно вашето мнение,мислите ли ,че трябва да предприема нещо?http://free.bol.bg/intermed/aboutme.htm.Имам предвид това.Налягането на очните дьна е нормално.Лекарите тук не ми дават нужната информация и аз я намирам вьв форума и от др. места.

# 1 822
Birdie, пожелавам ви здраве и весели празници.

# 1 823
Какво е вашето мнение относно тоалетното обучение.Кога е най-разумно да се започне?

# 1 824
Здравейте, какво Ви е мнението за ваксината АНАСТА. Дъщеря ми е със стафилококова инфекзия 3-та степен в кръвта. Лекували сме с 2 вида АБ, мазила, няма ефект.

# 1 825
Birdie, пожелавам ви здраве и весели празници.
Благодаря. И на Вас!
Има смисъл да предприемате нещо, ако има проблем.
Това, което споделяте са остатъчни неща от събития с голяма давност.
Само проследяването на детето ще даде отговор има ли реален проблем.

# 1 826
Здравейте, какво Ви е мнението за ваксината АНАСТА. Дъщеря ми е със стафилококова инфекзия 3-та степен в кръвта. Лекували сме с 2 вида АБ, мазила, няма ефект.
Простете, няма антистафилококова ваксина в педиатрията.
Нещо не разбирам...
Сепсис със Стафилококова етиология се лекува с венозни антибиотици по антибиограма.

# 1 827
Здравейте, синът ми е на 1 и 10 месеца. Преди малко забелязах, че сливиците му са много големи. Нормално ли е това? Добре е, няма температура, жизнен е.

# 1 828
Здравейте в урината на дъщеря ми се изолира Pseudomonas aeruginosa как се лекува ?

# 1 829
Здравейте, синът ми е на 1 и 10 месеца. Преди малко забелязах, че сливиците му са много големи. Нормално ли е това? Добре е, няма температура, жизнен е.
Да,зависи от това обаче колко са големи...

Общи условия

Активация на акаунт