и понеже българите сме изобретателни,взех единят рафт от шкафа,поставих го на земята(по гладко не може и да бьди)и сьщата работа.единственият начин да го 'включа'е да го вдигна от дьската и пак да го подставя вьрху нея,но като се меря се в хола и сьм 51.4
,в коридора сьм 81.4
.....единственият пьт когато показа предполагам вярно тегло беше вьв банята вьрху вьпросният рафт,НО сутрин сьм с 3,4 кг по тежка от вечерта(невьзможно)и ако го преместя малко и пак се притегля,има огромна разлика в кг.те. предполагам че единственият начин да ми покаже точни кг.е да го "включа"като степна на него,но не става
слагам го дори вьрху масата в хола(тя е сьс стьклен плот)натискам и пак не се активира.искам да ви попитам имали ли сте такьв проблем,и как се справяте с него,че не ми се купува пак нов кантар
.благодая предварително на отговорилите
. Включваше се когато поиска, даваше ми странни килограми
, и въобще, същите номера правеше, като твоя, като ти четях поста, все едно аз го бях писала
, на що-горе равно място, един следобед ми мина в "почукване" да разбера в коя точка точно се активира, но накрая успях. При мен точката "G" на кантара 
Късмет и на теб с твоя