Галерия Торти

• 574 725
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • някъде на юг
Питай тук.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=300375.0
В галерия торти се показват само снимки на торти.

Моята торта за прощапулника на дъщеря ми:  http://images26.snimka.bg/006003024.jpg

# 182
- Лимоново парфе. Покритие - оцветен Бял шоколадов фондан.
- Великденска кошница. Какаови блатове, ванилов Мус Таннита. Цветя - Млечен марципан /Нат/. Яйца - сладък салам и кокос. Кошница - шоколадов фондан.
- Торта за погачата на Йо. Какаови платки, Мус Таннита с квасена сметана. Покритие - крем Рафаело. Шоколадов трансфер.
- Шоколадова торта. Какаови блатове, какаов крем. Покритие - Шоколадов фондан.
- Какаови и ванилови платки. Мус Таннита с квасена сметана. Покритие - Шок. фондан
- Шоколадова експлозия. Какаови платки, Крем ОЛЕ с течен шоколад. Покритие и украса - шоколадов фондан.

- Торта "Грозник" - Шоколадово парфе с готови платки. Покритие - шоколад. Коса - какаов маслен крем.
- Торта F1. Какаови платки, крем - Мус Таннита. Покритие ВАРНА. Елементи - бял шоколад.
- Тортата на 3а клас. -  какаови платки, Мус Таннита с квасена сметана, покритие - ВАРНА.
- Торта ВОДОПАД - Какаови платки, бисквити ЗАКУСКА, БАНАНОВ БУС със сух сладолед и Крем ОЛЕ. Покритие - ВАРНА. Водопад - Рула 7day`s, покрити с шоколадов фондан. Джакузи - шоколадов фондан. Фигури, шоколад и Варна.
- Тортичка за бебе. Блатове - Готов италиански козунак със стафиди и порт. корички. Пудингово-маслен крем. Бишкоти. Обувки - Варна и бял шоколад.
- Торта КНИГА. Готови платки, бисквити Закуска, Бананов мус със квасена сметана. Покритие Варна и шоколадов фондан.
- Торта ЦИЦИ2 - Какаови и ванилови платки, Шоколадов мус. Покритие - Тяло - Бял шоколад. Боди - Варна.
- ШОКОЛАДОВО ПАРФЕ с кокосови стърготини

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 22:59 от van444eto

# 183
  • София
- Торта Мюсли
- парче

# 184

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 16:38 от silrai

# 185
  • Canada,Montreal,L'île-Perrot,Pincourt
Доста време се чудех дали да си покажа и аз едно от мойте произведения.Сравнение с вашите
не може да се прави,но се постарах доста .

# 186
И аз да си допълня колекцията  Wink
Торта "Скайп", готови блатове, крем Рафаело, крем Ганаш, фондан

Торта Калинка за 1-ви Юни, шоколадова торта с рула, фондан и ММФ

Торта за бебе, готови блатове, крем Ганаш, крем Рафаело, фондан и ММФ

# 187
Привет на всички майсторки! Направо заслужавате майсторско звание за тортите си! Hug

# 188
# 189
# 190
[img]http://images26.snimka.bg/006049077.jpg[img]

# 191
  • У дома

# 192
  • у дома
    - пандишпанов блат разрязан на 3, напоен с компот от ягоди, Paradies Creme на д-р Йоткер - ягода и ванилия, ягоди, банани и желатинова смес.

- готови блатове, една част напоени с компот от ягоди, Pastry cream + Paradies Creme на д-р Йоткер - ягода, плодове - пъпеш, круша, ябълка, банан, ягоди, киви и желатинова смес със сок от компот.

# 193
  • Czech Republic
Ето и моите последни торти:

Торта I Love Linux:
- торта Рафаело, млечен марципан върху който съм рисувала директно.

- пандишпан, млечно-маслен крем, марципан Варна

- пандишпан, Крем - крема сирене, масло и пудинг без варене, марципан Варна

- торта Рафаело, млечен марципан

- торта с ягоди и френски крем, пеперудите са от ананас и череши

- пандишпан, млечно-маслен крем, млечен марципан

# 194
Хайде и тука да си покажа за историята последната ми торта
Трюфел - всичко по стандартната рецепта без модификации  Mr. Green

и парченце

Общи условия

Активация на акаунт