Отговори
# 180
  • Виена
Благодаря мамчета за отговорите,че наистина се бях притеснила като му напипах топчето на краченцето.Не знаех,че било нормално.
Тук съветват да се сложи компрес на една марля спирт и риванол
Като се замисля знам ли дали при вас има риванол
И аз не знам да ти кажа честно дали има риванол тука Crazy
 И на Влади му излезе едно лишейче на бузката,което се зачервява и е суха там кожата и се лющи едно такова.Педито ни изписа едно кремче да мажа 2 пъти на ден и ако не мине до следващата консултация,ще ни изпишел по силно мазило.На мен също ми излезе на челото такова нещо и определено след бременноста кожата ми стана много суха.Но не съм го заразила аз,защото първо на него излезе newsm78 а дали може от него да се е пренесло на мен,незнам,може да е случайност.
 Незнам в България,но тука го дават в неделя да вали сняг ConfusedДнес беше 20 градуса,направо не мога да повярвам,че ще стане студено cold
  Лека Вечер и от мен на всички мами и сладки бебешори smile3524

# 181
Патс,има формула ама днес са само тренировките.На Андрес старши нещо ще да му е станало(дали пък не е от бащинството) и каза,4е няма да става да ги гледа Mr. GreenИна4е беше пред телевизора в колкото и да е 4аса.Виж утре за баш състезанието е първа писта пред телевизора.

# 182
Добро утро на хубавите майки и сладките им бебоци!!!!!  bouquet

Ние нали ставаме в 7, та съм раннобудна , млада булка, засмяна Laughing

Любопитка, миналата тема много се говореше за праховете с които перем. Пак ще кажа-Сано максима бебе. Течен. Много съм доволна! Икономичен е , една опаковка е 18 лв, но се ползва около 4 месеца при интензивно пране.

Мише, няма да се ядосваш, за един изпит! Следващия път впрягаш всички да ти помагат за Яни и се отдаваш на ученето!! За какво ти е тази свекърва вкъщи?

Аз отивам да приготвя багажа, защото заминаваме днес за Русе.Русенски майки-идвамееее!!!!! Laughing Много ще се радвам да се видим на срещичка и да се снимаме Mr. Green  За Велик ден сигурно ще ходим в Пловдив, може и там да организираме среща, а пък лятото сме във Варна при баба, така че, варненки и вие няма да се отървете Mr. Green

Това е от нас!!!!  bouquet

# 183
Добро утро и от мен. Simple Smile
Имам едно въпросче някой ако може да ми помогне.Така отварям си кутията днес и виждам съобщение от monda в което пише да си подредя лентичките в подписа една под друга за да се вместя в ограничението за 400 пиксела.Какво означава това ?Моите не са ли подредени?Какво трябва да направя сега?
Извинете за невежеството,ама още съм нова и имам много да уча.

# 184
Мише, няма да се ядосваш, за един изпит! Следващия път впрягаш всички да ти помагат за Яни и се отдаваш на ученето!! За какво ти е тази свекърва вкъщи?
И аз не знам, защо ми е тази свекърва newsm78!Когато трябва да помага все има работа, а друг път толкова ми се вре, че чак ме дразни.Днес например ще му мия дупето на малкия, а тя искала и тя и аз се съгласявам.Викам и да го мие, ама тя Не.Аз да съм го държала и тя да му мие дупето, а аз и викам, че тогава мога и сама.Едно дупе да го мием двете, ама си мисля, че едно време тя не си е гледала сама децата и нищо не може сама.Не може да го къпе, не знае какво яде едно бебе, че и едно дупе не може сама да измие.Защо ми е тогава свекърва?Само да ми изпъва нервичките.Не знам, но майка ми по ме слуша, а ако нещо не прави както искам, мога да и се скарам, а на това сУкровище у дома, ако му каже "Не така" и ще има война.

# 185
Дани, аз ти обясних подробно на лични.Аз също имах такъв проблем и ми беше много трудно да схвана какво се опитват да ми кажат Mr. GreenАко има пак проблем или не можеш да се справиш пиши Hug

# 186
  • Варна
Добро утро от нас!
Ангелина - Благодаря за праха , ще прегледам предната тема .
Нашият татко гледа Формулата , все пак е най-големият фен на Райконен и от както е във Ферари - ще гледаме и повторенията , ако има такива.
А Митко по случай това , че е събота , реши днес да стане преди седем.Иначе и до 9 си поспиваме. Но днес сигурно за да има повече време да се радва на баща си Heart Eyes

# 187
  • Стара Загора
Дани, аз ти обясних подробно на лични.Аз също имах такъв проблем и ми беше много трудно да схвана какво се опитват да ми кажат Mr. GreenАко има пак проблем или не можеш да се справиш пиши Hug
Питай патило  Heart Eyes Mr. Green Подписите трябва да са 470/200 пиксела най-много. В този ред на мисли на Патс е много голям  Mr. Green
Дзак и от нас  bowuu
Не съм ви чела признавам ама от миткане немога да сколасам  Blush Сега пък дъпрам сто филма от нашия торент и връзката ми е..мани, мани ooooh! та ще съм кратка.
Ангелинке ти ще си ми яка конкуренция с миткането май  Mr. Green
Мише я дай в лево на тая свекърва Twisted Evil
Като казах свакърва, че се сетих...бях сутринта уведомена, че моето единствено и незаменимо и любимо свекървище ще акостира утре сутрин у нас Close

# 188
Херии, тая свекърва те е ошашкала Twisted Evil Mr. Green

Не на Патс, а на Коте са за подредба.Защото са едно до друго, не едно над друго Crazy Mr. Green

# 189
  • Стара Загора
Херии, тая свекърва те е ошашкала Twisted Evil Mr. Green

Не на Патс, а на Коте са за подредба.Защото са едно до друго, не едно над друго Crazy Mr. Green
Не ме пипайте на тема свекърва  Twisted Evil че ставам лоша  Mr. Green
Зависи от резолюциите Кръци кой как вижда...например аз виждам на КТОЕ подписа една под друга лентичките Crazy

# 190
Здравейте момичета Hug
Тази нощ се скъсах пак да подавам биби Tired до кога така ще продължава не знам и само се върти из това легло Rolling Eyes
От 07.30ч. като се е разпяла,та до преди малко,вече спи и щом се събуди отиваме да миткаме sunА после ме чака,едно гоооооолямо чистене и готвене.Почва да ми писва,всеки ден да се чудя какво да готвя smile3516
Лек ден желая на всички lovekiss

# 191
Аз това с размера на подписите съм го изпуснала, ще коригирам а след седмица едната линийка ще я разкарам.., но сега ми е кеф да гледам как се доближава слънцето до замъка с моите мъже

За милото свеки няма да коментирам, аз нали съм работна от дистанция и исках да гледа малкия следобедите, та аз поне 2-3 дни в седмицата да не кисна пред компа до 3 и да ставам в 5:30 за кърмене. Та дадох и възможност да си избере удобни за нея дни от 1-15 март. Избра си точно 2 дни, после реши, че може да са 4-ри. Аз смело обещавам на клиентелата завършване на проекта в срок ... е да ама не. В деня в който можеше да го гледа цял ден и аз смело да финиширам, решава да се прави на добра и да гледа децата на итървата, а те да се разходят до Пловдив. Най-болно ми стана, че ми го каза на излизане предната събота от тях "Ми то аз няма да дойда в сряда, защото....", е веднага включих 'мекия и благ характер' и и казах "Ако не може в сряда по-добре цялата седмица да не идва, а аз да откажа проекта'..
 Е сега разправя на всички познати, че не съм я искала и колко лоша снаха съм.. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

То добре,че детето кротко и само се гледа сутрин, а мама дреме кът мисирка до 7:30 и после до 12 работи..
Сега ще се правя на хардуерист ...оххх ще сглобявам един комп за мама

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 11:08 от KOTE

# 192
добро утро!
кръц ,  като публикува онази извадка за захранванито ,тъкмо щях да ти пиша ,че си ми прочела мислите , защото вече съм на тази вълна и аз, и смятах в онзи момент да ви пиша най-важното по въпроса от лекците  "на 9 месеца" , но имах неприятности . (извинявайте , но съм ви чела отгоре , отгоре , не мога да взема отношение по други въпроси)сега за захранването :
- детето да е абсолютно здраво в този момент
- постепенно да се увеличава количеството за 10 дни , като се започне с 1-2 с.л. , после 7-8 и т. н.
- да не се въвеждат по 2 храни едновременно ,за да се следи за реакция към храната.
- да се започне със зеленчуково , смятат ,че готовите са по-фино смлени и съотвенто по-подходящи.
- да се въвеждат в обедните часове
- след месец със зеленчукови , да се въведе плодова каша - кисел , но следобед
- жълтък - 1/4 през ден , да е твърдо сварен
- месо -  след навършен 6 месец , през ден
- след 7 месец - попара в сутрешните часове - напр. 10ч. , с чай от липа или шипка , сухар и по-безсолно сирене
- общо 5 хранения - 1.мляко , 2. попара , 3. зеленчуково , 4. плодова каша , 5 . мляко
- 8ми месец - бульон , по 50мл. от зеленчуци преди обедното хранене
- 10 -12ти месец - с по-едри частици
- след 1 годинка - се дава вече и белтъка на яйцето и кисело мляко
- плодови сокове след 5-6ти месец - по-скоро като десерт , след зеленчуковото или между храненията

въвеждане на плодови сокове - 1час преди или след хранене :
 - 1 ви месец (от въвеждането) :2по 15мл.    - 2ри 2 по 25мл.  - 3ти 2 по 35мл.   - 5ти 2 по 50мл.

до 7ми месец - само храни без ГЛУТЕН
диня , пъпеш - след 7ми месец ( много навреме за нас )
ЯДКИ - НЕ - до 3-4 г. възраст ( много бе !)
мъхести лодове - НЕ
мед - НЕ
 преписах най-важното от записките , за да имате още едо мнеие предвид , аз самата още обмислям стратегии . не съм измислила тази система  , не исам да създавам полемики ,просто споделям   Wink

милото ми детенце снощи повърна пресечено мляко с кафява слуз и кървави жилки и съсиреци . не знам вече какво да правя - пазя стриктно диетата от повече от 2 седмици , от 3 дни сме на фризопеп и ето какъв ефект има всичко това . отдавна го мъчат колики , започна да повръща повече от около месец и затова отидохме на специалист , но нещата вместо да се подобрят се задълбочават . ходихме до пирогов , после до педиатрията - дори не го прегледаха ! ! ! последната тъпа гъска директно ни натири ( още от прага на кабинета ) в инфекциозно ,но нашата ЛЛ ни посъветва да не ходим , че е по-опасно - да не лепнем там нещо. незнам какво ще правим до понеделник , много сме притеснени !

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 11:08 от oska

# 193
Oska, много неприятно....Да ти кажа че млякото е пресечено, защото като попадне в коремчето веднага е атакувано от стомашните киселини - това изобщо НЕ БИВА ДА ТЕ ТРЕВОЖИ. За другото вече слузта и нишките-незнам какво да ти кажа. Разпитай навсякъде, из нет, приятелки,намери най-най-добрия лекар и отивайте.Друго незнам какво да те посъветвам. Успех Hug

И твоето инфо, заедно с моетои на Фрики, ще ги направя като линкове на първа страничка, в следващата ми тема PeaceТрябва да ни е под ръка винаги, зщото има много важни и полезни неща

# 194
Здравейте и от нас!
Днес не можах да си поспортувам и ме е яд, ама нищо!
Оска, много неприятно. А ти нещо друго освен мляко даваш ли?Извини ме, че не помня Embarassed
Мише, ама много ти е оправна свекървата hahaha А пък за изпита - много важно, че какъв студент ще си, ако нямаш поне една двойка, срамота Grinning
През нощта с Мартин  одържахме фронта до 5 , когато си хапна, ама дотогава сто пъти се буди Thinking
И той се нахранва много бързо - около 5 минути. Татито все се чуди кога успява да се наяде толкова, че даже и да повръща после newsm78
Аз пера всички дрехи със Сано. Нашата кожна лекарка ми препоръча да не ползвам дгуги прахове, а само детски, защото са по-малко агресивни. То и мъжът ми с една чувствителна кожа, все нещо го сърби, все някакви обриви лекува, ужаст.
Ядките не се препоръчват преди4 години, защото с тях децата могат много лесно да се задавят и то до страшни ситуации Shocked Могат да се дават само ситно смлени на по-малките деца, но не и фъстъци. А от личен опит ви препоръчвам да не давате до втората годинка на дребчовците ягоди. Аз се подлъгах и дадох на каката, като беше на 14 месеца и после си сърбах попарата. Това го казвам, защото на много места можете да прочетете, че се дават след годинка.
Приятен ден от нас!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт