Отговори
# 285
Ние днеска излязохме в 11.30 и се прибрахме в 18, бебо се наспа, а мен де що има кокал ме болииии, много ми тежат килцата едвам ги мъкна по улиците  Cry , ама сега докато кърмя като не мога да пазя диети, ох наоплаквах ви се, отивам да си полегна

Лека вечер на всички  Hug

KaliMa, НЕ СИ САМА.. (дано ти звучи OспУкоително) Споко идва  лято, тогава ще млекодаваме точно като кравите от зелена тревица (плодове и зеленчуци де) и ще си слабеем.. Е ще пропуснем  плажа тази година (аз и без това мразя да се пържа), но на капанчетата ще сме редовни Simple Smile

След вчерашното посещение при педито си знаем и новите мерки : 7700гр, 65 см .
Вчера в Рз беше много жежко и ходих да купувам пролетно яке и шапка за Михаил,  като видях как се изпоти и с тази хрема направо  #Crazy newsm78

# 286
хай и от нас  Hug

morningкоито се прави на работен не сварва да пише, иначе чете  Whistling

AIR- не знам Thinking ние се къпем в 9- 9.30, давам и млякото изпива го и слагам в нейното легло с бибата, не заспива веднага , но аз излизам от стаята  Crossing Arms случвало се е по 10 пъти да се влизам после за да и дам бибата  ooooh! ама рядко, по принци си заспива, за количката сложи го така че да вижда, просто сега откриват света наоколо и е интересно, но и това може да не помогне, просто е период  Peace

КалиМа и Коте какво сте се притеснили, като проходят всички смъкват    goodscale

спирам за сега  Grinning

# 287
Добро утро,
Неса     newsm59 много здраве щастие и любов!
Саши пак кашля и има хрема и ми се струва ,че ние сме си виновни голямо пазене голямо облечане. Close
Сега ще вървим на лекар.
За захранването не виждам за какво да се караме, който има питанка -пита и после си прилага това ,което му се струва най-удачно.
И в този ред на мисли питам за жълтъка и местните пюрета от кога смятате да давате?
За плача  нощното събуждане и приспиването не знам какво да кажа слава- богу нямам опит.
friki то и тук май вече има ден на бащата ама кой ти го зачита.

# 288
  • Варна
Добро утро на всички!
Ей , много сте хубави  , чак ми се прииска да и аз да съм в Русе Flutter
Казаха , че днес ще има вятър и ще е лошо времето , ама засега няма такива данни  - така че днес пак ще сме по разходки
За месни пюрета - след 7 мес , а жълтък след 8

# 289
Заповядайте в новата тема и нищо, че не са дебели всички дупета, ей така за по-забавно го написах Wink Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174774.0

Общи условия

Активация на акаунт