Добър ден и от нас.Май успях най-накрая да кача и нашето албумче,за което искрено да благодаря на мама Тони

Приятни разходки на всички и хубав слънчев ден

. Имам мускулна треска, но болката е една приятна
И на фризьор успях в Събота да отида, а тази седмица продължавам с козметик, масаж, естествено фитнес и солар. даже диета от утре почваме с Алекс /така се казва съпругът ми/
Вечер се редуваме единия къпе, другия храни, а през почивните дни поема и нощното хранене, а понякога и следващото че аз съм си поспалива и ако ме остави човек мога да преполовя деня, спейки
хайде по-късно пак, да не ви досадя 

, Ради въобще не иска да стой в количката когато е буден
), аз нося негово величество Радостин, а сестра ми бута количката 

, направо вече намразвам вечерите - още като го извадим от коритото и започва едно пищене......, после яде, ако случайно заспи ядейки, е много трудно да го оставя в леглото
и в крайна сметка почти всяка вече след доза плач го слагам на спалнята, лягам до него да поцока малко и така заспива за 40-50 мин. Буди се с писък, пак гърда и сън за 2-3 часа и така n- пъти на брой до 7часа. Затова ми е много интересно как е при вас? приемам всякъквви съвети и съм склонна да пробвам всичко, защото вече ми писна....
.

.Незнам всъщност защо плаче точно след баня?Да не би да се е наплашил нещо от нея?А това за слагането при теб на леглото ми се струва че още от началото си направила грешка да го свикнеш така.Аз мисля че е хубаво да си се учат да си спят в техните легла та дори и малко да пореват.Малкия също имаше такъв период да не ще да спи в леглото си и само като го слагах и се започваше един страшен рев.Тогав един ден не издържах и го оставих да си пореве и заспа от умора.От тогава гледам веднага като го накърмя да си го слагам в леглото понеже колкото повече го държа в ръцете си той толкова после не ще да спи в леглото си.Остави го малко да поплаче знам че е много тъжно да го гледаш така но пробвай.
, той до 3м беше съвсем различен - след кърмене го оставях сам в леглото с бибата и си заспиваше
. Правеше дълга пауза от 6-7 часа до към 2-3часа и после започваше на 3 часов интервал да се буди. Въобще перфектен режим.... Но януари - тотално отказа бибата, не искаше в леглото, от тогава почна и изправен да заспива. Тогава си мислех, че е от рахита така неспокоен. или от зъби. Обаче явно не е от това
. Тогава му давах гърдата, мислейки, че е гладен и май той така си свикна..
Нищо не се е променило в обстановката му и не мога да си обясня защо се получи такава промяна у него. Слагането в леглото започна когато започна да се буди много често, защото само така можех и аз да поспивам.
. А за будуването през деня - при нас е с обратен ефект, колкото повече будува, толкова е по-неспокоен вечер..