Сливен 6 - Пролет е, Великден идва

• 16 382
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
 Доро утро, момичета!
 Честит празник!  bouquet  bouquet  bouquet
 Добре дошли на новите мами! Grinning
 Дидунчо, радвам се, че всички изпити са минали. Верно, че и чакането на резултатите изнервя, но каквото е трябвало направила си го. Сега си почини и разпускай.
 Иве и Дидка, много са хубави кухните. От сърце ви желая да си ги имате в най-скоро време! Peace
 Момичета, имам молба! Praynig Препоръчайте ми добър ортопед, за профилактичен преглед на бебче.
 Благодаря предварително!
 Хубав уикенд ви желая! И много усмивки!  Hug

# 211
Добро утро, ма всички мами.
Малко съм притеснена тази сутрин, защото отивам на изпит.
Чао за сега.

# 212
  • София/Сливен
Добро утро и от мен!

Честит празник на празнуващите! Не знам дали има от нас такива. В един тефтер прочетох, че празнуват Натанаил и Лазар. Не знам дали се отнася и за Наталиите.
Ако е така  да има за всички....

silvina83, стискаме палци

# 213
Честит празник и от нас!
Въпреки мрачния ден пожелавам ви весело и топло посрещане на празниците!   bouquet

# 214
Привет wavey

Честит празник на всички!

Иве, рожденния ден на Али е септември. Мъжа ми  не ми е  оправил лентичката, аз не зная как Blush  Все пак благодаря за пожеланията Simple Smile

Меги, Наталиите празнуват на 26. 08, според църковния календар тогава е Св. мъченица Наталия. За днес не зная дали имам имен ден. Но за всеки случай : Coffee  , beer, cook една виртуална почерпка. С повод или не, важното е да има настроение Simple Smile

Силвина, стискам палци за изпита  fingerscrossed

Лек и спокоен ден!

# 215
Чук- чук  Flutter

Пак се намърдвам във вашата темичка да ви благодаря за гласуването в конкурса за мис КЛЮ         bouquet
 newsm44 Момичета, спечелих още една титла, благодарение и на вас,
ще си я поделиме по братски- ето я златната награда   - ЦЪК  Mr. Green

Аз съм първа подгласничка - мис Россия  Flutter Flutter Flutter
МЕРСИ  bowuu

Сега на свой ред и ще почерпя  Hug

Моля, простете ми, че се забавих  Heart Eyes

п.п- Heart Eyes Честит празник на всички именници   Heart Eyes

# 216
.... Миленка, голяма скица си Mr. Green Hug

# 217
Благодаря на всички за палците. В сряда ще видим дали е помогнало.

# 218
Меги, не съм забравила за снимките  Hug просто наистина нямах време Wink тези дни релаксирам, но в понеделник ще гледам да ти ги пратя  Peace

mylenka, благодарим за почерпката  Hug И за споделената награда  Mr. Green

# 219
Силвина дано всичко е минало перфектно, че моя днес точно така беше Peace

Миленка аз съм на диета и ми остава да споделя наградата, благодаря fiuuuuuu

# 220
  • София/Сливен
Меги, Наталиите празнуват на 26. 08, според църковния календар тогава е Св. мъченица Наталия. За днес не зная дали имам имен ден. Но за всеки случай : : една виртуална почерпка. С повод или не, важното е да има настроение Simple Smile
Наистина има разлика - Натанаил и Наталия - затова писах, че не съм сигурна. Но нали си търсим повод за празнуване...  Wink В тоя ред на мисли, ние си намерихме повод днес, майка ми има рожден ден, и нищо че е на 300 км от нас (в Сливен си е), ние си организирахме купон - без нея  Laughing
Ето така:

О, то вече не е днес, в смисъл, че вече е 1 април - оп, пак празник... И да кажете как сте излъгали някой, да се посмеем.
И да честитим рождения ден на Дейвид на Pety.
Да е много щастлив, много здрав и да носи радост на всички около него!!!!

didun4o, знам какво е... Вземи си малко въздух пък, да не хукнеш веднага да ги пращаш, няма да примра.. Laughing Ама компютъра оня ден беше сгафил нещо и моя мъж ми каза да качвам всичко на дискове, и аз нали съм подредена - всичко трябва да е по дати (а февруари го приключих), та затова... На компютъра нищо му няма де, напразно съм се притеснявала, оправи се. Спокойно, когато имаш време... Hug

Чакаме новини от всички изпитани. Щом стискаме палци, ще се отчитате, няма накъде... Grinning

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 00:52 от М_е_г_и

# 221
Цитат на: katerina_evro
 newsm59 на zoisiana
[/quote

Малко със закъснение БЛАГОДАРЯ!!!

И от мен Честит празник на всички именници.

# 222
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ!

На всички желая весел, слънчев и цветен ден!

# 223
Честит празник и от мен на всички празнуващи.
Лек и слънчев ден на всички.

# 224
Честит имен ден на малките и големи цветя!   Много здраве и щастие, а за малките и весели игри пожелавам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт