СУРОВОЯДСТВО - хлътнало коремче за два месеца

• 61 055
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
adkosan това е адски готино  Hug Аз също си ''убивам'' желанието за сладко с ядките... В моментите на бясссс  Sick е по добре да ''прегрешиш'' с това, отколкото с някои чист шоколад, макар че и ядките с мед са калорични, но пък се смилат и се изхърлят по лесно... Поне така е при мен  Embarassed Докато шоколада ми се лепи на мене си  Mr. Green

Аз правя стандартната овесена каша:

овесени ядки
орехи
1 ч. л. мед или ябълки или банан
кисело мляко

# 91
ММм да,сега се сещам ,че един приятел правеше кюфтенца от овесени ядки,бяха страхотни,но на мен не ми се получава #Cussing outВсе ги хвърлям.

# 92
  • София
Аз често си замествам желанието за сладко с жито с мед.  Ммм много обичам.  Heart Eyes

# 93
ММм да,сега се сещам ,че един приятел правеше кюфтенца от овесени ядки,бяха страхотни,но на мен не ми се получава #Cussing outВсе ги хвърлям.

И аз съм чувала за тях, даже имам рецепти, ама никога не съм ги правила  Confused Вижда ми се сложно  Rolling Eyes

Аз често си замествам желанието за сладко с жито с мед.  Ммм много обичам.  Heart Eyes

Как го правиш това точно? Досещам се, но все пак  Thinking Никога не съм опитвала това сякаш или поне не се сещам  Confused

# 94
  • София
Миранда, само варя житото на умерен огън, водата да е 10 см. над него.
От малко количество, става доста, защото набъбва. После го изцеждам от водата, може да се сложи и върху кърпа, за да стане съвсем сухо. Ям го с мед, много е вкусно и засища.  Peace

# 95
Иля благодаря ти ще го пробвам, когато ми се дояде сладко  Crossing Arms засега избягвам жито и овески, но имах едни прегрешения тия дни на кисело мляко овески и мед  Crossing Arms именно защото ми се ядеше сладко и ми беше спаднало яко кръвното  #Cussing out Мерси, ще го имам в предвид, надявам се да ми хареса, че аз много по меда не си падам особено  Peace

# 96
За първи път да побутна и аз една тема, която живо ме интересува..., ако повече няма да има отзиви по тази тема, поне да знам че съм опитала за последно...  Peace Току понаучим нещо ново  Rolling Eyes

# 97
За първи път да побутна и аз една тема, която живо ме интересува..., ако повече няма да има отзиви по тази тема, поне да знам че съм опитала за последно...  Peace Току понаучим нещо ново  Rolling Eyes
аз тази седмица съм на суровоядство
варените яйца - не влизат нали?

# 98
хмм  Rolling Eyes не мисля че влизат тук в тази група  newsm78

# 99
хмм  Rolling Eyes не мисля че влизат тук в тази група  newsm78
и аз така мислих но да питам все пак

# 100
Освен ако ги ядеш сурови.... Wink   

# 101
  • Кацнала на едно дърво.
Аз пък се чудя сушените плодове доколко са подходящи при такъв режим? Освен тези, които ентусиасти си сушат сами, де. Laughing
Макар че не пише на опаковките, сушените фурми, смокини и пр. май ги дообработват с разни химикали.  newsm78

# 102
  • София, по трасето
Момичета, искам нещо да споделя.Признавам, че не прочетох цялата тема основно, но доста прочетох.Наистина режимът е хубав, аз правих нещо подобно, но след разделно хранене.Свиква се-после колкото по-малко ядеш, по-малко ти се яде, отслабва се, леко е, всичко стопих,но не на всеки му понася без месо.На мен след 1 месец ми спря цикъла,та после едва се оправих.Хубаво би било да говорите с лекар.После също захранването трябва да е внимателно.
Успех на всички.

# 103
  • София
Момичета, искам нещо да споделя.Признавам, че не прочетох цялата тема основно, но доста прочетох.Наистина режимът е хубав, аз правих нещо подобно, но след разделно хранене.Свиква се-после колкото по-малко ядеш, по-малко ти се яде, отслабва се, леко е, всичко стопих,но не на всеки му понася без месо.На мен след 1 месец ми спря цикъла,та после едва се оправих.Хубаво би било да говорите с лекар.После също захранването трябва да е внимателно.
Успех на всички.

Така е, ако смениш и започнеш съвсем нов режим на хранене, който е много различен за организма ти. Тогава наистина трябва да се внимава.

Но аз например, не обичам месо, готвени храни и т.н и така си се храня по принцип. Проблеми съм нямала и се чувствам страшно добре.

Може да ми спре цикъла, ако започна да хапвам месо, толкова ще му е чудно на организма ми.  hahaha

# 104
Виждам, че говорите за едно евентуално спиране на цикъла  Rolling Eyes Аз да не казвам голяма дума но съм на този режим кажи речи с изключения вече 4 месеца и до сега винаги всичко ми е било редовно, надявам се и така да си остане  Praynig Praynig Praynig Мисля, че си е строго индивидуално... Иначе за месото аз бая си хапвам и го обичам, особено риба и пилешко, като избягвам останалото, но в името на диетата се отказах от него и до сега това не ми е повлияло по някакъв негативен начин  Thinking

Иля ти на суровоядство ли си в момента, не можах да разбера само това + дали имаш за свален или не, а просто го правиш за здрав тонус и т.н.?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт