МАЙско бебче обичливо с мама много е щастливо!

• 8 798
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
Ехааа, да не си с микробус?

Хехе,Джули ме изпревари

# 286
Обобщение:

Среща на софийски (ма)Дами с чедата им:

Петък, 13 юли , 10:00, Младост 2, Макдоналдс

Записани:(13 сме  Twisted Evil)

Ниночка
Сиско2
Ина Ана
Пешън
КСИ
Аз
Майчето
Ирини
Джули
Мина 21
Рончето
Милееенка
Станела

Хайде и другите,не се ослушвайте, а се включвайте! Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 15:38 от LadyLou

# 287
С Пежо съм, но важното е сърце да е широко. Laughing Ще се сместим някак. ако трябва ще ходим без колички. Пък и колко са мамите от Дружба, май не много.

# 288
Лейди Лоу ето ти една идеиа как да мотивираш мамите.сега ми я пратиха .спуках се от смях..
Един успешен мениджър решил да смени рязко начина си на живот. Купил си ферма в едно затънтено село, купил си и крави от местните фермери и станал животновъд, но тъй като тази материя му била абсолютно непозната го излъгали и му продали некачествени животни, с нисък млеконадой.
Веднага местните започнали да го следят, да злорадстват и да чакат пълният му провал, но за тяхно очудване, от ден на ден, продаденото от него мляко нараствало,
съответно и печалбите му и скоро станал един от най-елитните фермери.

Започнали да го ухажват и да се опитат да разберат тайната на успеха му. Той с готовност я споделил:

- Въпросът е в мотивацията и в организацията. Всяка сутрин правя оперативки с цялото стадо и им задавам един и същи въпрос: „Какво ще продаваме днес - Месо или мляко?” Останалото е инициатива на персонала.

# 289
Лейди Лоу ето ти една идеиа как да мотивираш мамите.сега ми я пратиха .спуках се от смях..
Един успешен мениджър решил да смени рязко начина си на живот. Купил си ферма в едно затънтено село, купил си и крави от местните фермери и станал животновъд, но тъй като тази материя му била абсолютно непозната го излъгали и му продали некачествени животни, с нисък млеконадой.
Веднага местните започнали да го следят, да злорадстват и да чакат пълният му провал, но за тяхно очудване, от ден на ден, продаденото от него мляко нараствало,
съответно и печалбите му и скоро станал един от най-елитните фермери.

Започнали да го ухажват и да се опитат да разберат тайната на успеха му. Той с готовност я споделил:

- Въпросът е в мотивацията и в организацията. Всяка сутрин правя оперативки с цялото стадо и им задавам един и същи въпрос: „Какво ще продаваме днес - Месо или мляко?” Останалото е инициатива на персонала.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 290
С Пежо съм, но важното е сърце да е широко. Laughing Ще се сместим някак. ако трябва ще ходим без колички. Пък и колко са мамите от Дружба, май не много.

аз няма да взимам количка... но заради закона за столчетата... трябва да в столчета поне бебетата, голямата ше изкара и така.

# 291
 Peace А пък бургаските мами спят, подготвят сватби и кърмят...кога ще се организираме и ний  се някой фермер шъ знай разбираш ли...
Сега да се похваля и да мерся/ от де го избарах тоя израз/ за насърчението... Ние пак сме на цица!!! Но като начало за по малко от 4 мин. Реалист съм и смятам да го давам стъпка по стъпка но упорито. ЕДва ли вече може да стигнем само до кърма, но целта е да останем на смесено колкото се може по дълго.За нас всеки ден е победа. И покрай всичко което прочетох в библиотеката за кърмаческата стачка ми стана ясно защо жените в някои африкански страни са все полуголи.  #Crazy Ами помислете си там раждат по много деца и повечето от тях породени  baby_neutral  baby_neutral , така че им се налага да кърмят почти вечно...ТОГАВА ЗАЩО ДА СЕ ОБЛИЧАТ ИЗОБЩООООООУУУ... А като се има предвид и жегите... Хайде аз отивам да разпускам на африканс барабани. Blush

# 292
За срещата пишете ни и нас със Милееенка. Ще направим всичко възможно да дойдем:)))))

# 293
Писах ви.Екстра, ще се съберем голяма тайфа Sunglasses
Някой случаааайно да е мераклия да пуска тема?
Ако не, ще се заиграя малко и ще я пусна Party

# 294
Като гледам тълпата от желаещи, май да се заиграеш....  Mr. Green
Така или иначе, темичките които пускаш са супер.  Peace

# 295
Ами пуснах я Mr. Green Този път нямам много време да я променям изцяло, че малкия се събуди и ме търси Twisted Evil

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206099.msg4430507#msg4430507

Общи условия

Активация на акаунт