МАЙско бебче обичливо с мама много е щастливо!

• 8 803
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте.Леле сега се прибираме от разходки и барчета.После що децата скитата из улиците:)Ама през деня пекккк........ Naughty

# 241
Среща в Младост, в Хепи: в петък или в събота.Който ще идва,да си каже,часът ще уточним после.

# 242
в събота не мога. ще ходим на Рибарица. а в петък не знам как ще се добутам... трябва с кенгуруто.. дали не е малък за него?!

# 243
айде в събота малко по-в центъра, за да се включим и от другите краища на сф, а?
въпреки че съм харесала в комо един люлеещ се стол и нищо чудно да стигна и до младост. но при всички случаи уикендите сме комплект с филков и петра  Peace

а балонеса декъ е тия дни?

сега да ви разкажа за нашата нощ  Wink
камен заспа в 9. петра също някъде там. ние легнахме в 10.40 след новините, времето и вечерята. в 11 петра петра наддаде вой. филков тапър-тапър по стълбите. след 3 минути тя вече се дереше и затуй и аз се свлякох долу. в 11 и 10 детето заспа. в 12 камен се събуди за ядене. после заспа. в 3 пак се събуди за ядене. и после НЕ заспа. гука, дриска, повръща, мрънка /не рева обаче - явно коликите ни поотминават/, обръща се от гръб на една страна и обратното, рита и т.н. и така до 6 сутринта. през туй време в 4 петра пак се развряка и филков се смъкна да спи в нейната стая, за да не трамбова нагоре-надолу. в 6.10 камен заспа. в 7 и 5 петра се събуди; след нея и камен се ококори. сега пия кафе и се опитвам да го омагьосам, за да заспи пак. ако стане, следва поръчка  Tired

# 244
Среща в Младост, в Хепи: в петък или в събота.Който ще идва,да си каже,часът ще уточним после.
Аз съм за петък!Ще пътуваме в събота Cry-при свеки Wink

# 245
Майче,мнозинството са в Младост.А и ти специално нали беше казала, че сте с кола Sunglasses
Не знам, май нищо няма да направим пак.
Джули, зависи от кенгуруто,ако му поддържа главата, е ок.

# 246
  • Варна
Здравейте BG-мамчета и бебчета.
Ние  вчера ходихме на консултация и имаме приятните пухкави мерки-5560/56; боцкаха ни и нас, но тя беше много смело момиче, а освен това и послушно, защото си легна вчера в 21.30 и даде добрата възможност на мамата сватбарка да си отпучини снощи.
Аз също искам да задействаме организирането на една срещичка тук във Варна и най-вероятно ще бъде в морската градина, но нека се разберем  дали ще е през седмицата или през уикенда , а в последствие ще решим за часа.
Хайде варненки  стягайте си дупетата, да не започна да ви издирвам по местоживеене . Ще ви преследвам докато се навиете!:lol:
  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 09:18 от caisa

# 247
Ако срещата е в Младост ще дойда независимо от деня.

# 248
  • Варна
Добър ден, мацки!

За варненската срещичка - аз предпочитам през седмицата.
Ниночка, и ние сме слонче - 6230, а сме и по-нисички от вас - 59 само... Embarassed Но нашата педиатърка каза, че щом е на кърма, бебоп си усвоява колкото му е нужно (и ние тук така си знаем, нали Wink ). Изобщо не ме закача за графици на кърмене, разбрали сме се, че е на поискване. А за захранването - каза,че новият стандарт е от 5 месец. Е, има 1 един месец разлика, но и аз мислех да почнем от 5, а не от 6, да не сме съвсем американче Mr. Green

Ние не сме много напред с нощната пауза, като ви слушам. Все така заспива най-рано в 12 и се буди най-късно в 5.30, понякога още в 4.30. Но - все е нещо. На мен не ми пречи, защото си заспива след кърменето повечето пъти. Че даже и след кърменето в 8, та до 10-11 Embarassed Като чета на майчето постовете се чувствам една заспала и мързелиииива Embarassed Embarassed

Караокето ми дава кеф определено. Простотийка е верно, ама мнооого обичам да грача....пък и те пускат и песни на тоника, и на Лили Иванова Twisted Evil

# 249
  • България
Лелеее, майче, мноого ти съчувствам, аз като не си доспивам системно и съм (като) болна. А Петра защо реве през нощта newsm78 Или и ти не можеш да отговориш  Mr. Green Може от жегите да е било. Мая и тя е нещо нервна, ама не знам от жегите ли , от колики ли newsm78 А така се поти, че остава мокро петно под нея и се притеснявам, че изстива.

# 250
с кола сме и ще дойдем. ама аз книжка нямам и през седмицата филков работи и няма как да ме докара. ма всъщност може и с такси да се явя, ако си приключа поръчката. че нали и аз съм много работна  Mr. Green

а петра реве заради зъбите, от лошотия, а също и защото е малка и зелена и някой й е стъпил на опашката  Mr. Green

# 251
  • Burgas, Bulgaria
ох като чета за майчето и по принцип за мамите с две деца и се отказвам от второ поне не докато Нико стане но 6-7г. че да не ме трови толкоз.Аз от сега се изнервям на моменти толкова че .........

ние пък си спим от 9 до 6.Втория месец и ние тежахме близо 6 кила ама сега ще видим .
абе мами вашите бебета издават ли един звук сякаш не им стига въздуха.От онзи ден го гледам мойто закашля се и после се опитва да си вземе въздух и издава един странен звук-ми немога да обясня ако на някой му се е еслучило ще ме разбере.
и друго-взел е моите уши баси ще му викат ушко  hahaha

# 252
и моя издава един звук, все едно се дави, души и т.н. на моменти. най-важното е да го оставиш сам да си поеме въздух и да си регулира дишането, когато се задави. никакво духане в лицето или нещо такова.

# 253
забравих:
-майчееее,ЧРД!!! здравеи и забавление около теб   Laughing
-честит рожден ден и на нашите астрални близначета габи и ники  Hug
-в мола видях милееенка и сладкия неин марти Flutter

ми ади петък среща Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 19:43 от ninochka

# 254
  • Burgas, Bulgaria
 doh пък аз патката му духам в лицето оооофффф шматкоооо от акъл ще си уморя детето

Общи условия

Активация на акаунт