МАЙско бебче обичливо с мама много е щастливо!

• 8 806
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
И ние имаме кенгуру, но за съжаление няма да можем да дойдем на срещата (няма да се прибираме в България до зимата)....  Confused

Имам една чуденка - вие говорите ли на бебчетата докато ги кърмите?

# 226
Понякога му чета на глас( понеже си чета книги,докато кърмя) Blush

# 227
момичета .... имам едно питане  Confused
подариха ни кенгуру на "Вис виталис" - шаренко, много симпатично, но ми се струва твърдо и когато сложих детето в него - сякаш му е широка подложката. чета, че много от вас вече ползват кенгуру, а на мен ми се струва, че на детето няма да му е удобно. или май точно този модел ще излезе неудобен???????

# 228
ах тия двамата гадини моитеееее.... голямото слага ръката на малкото в устата му. да не ги оставиш за една секунда начи.

а на въпроса на elph, аз не кърмя, но общо взето позата за хранене е почти същата:) не му говоря, но се гледаме постоянно. вади един поглед.. много сериозен и ококорен:)

# 229
Аз говоря много на Яна,без значение дали в момента яде или не.По цял денс и "приказваме" Mr. Green

Момичета, много ми харесват тия слингове ,но не ги ли чувствате малко несигурни? ShockedНай-вероятно не ,но аз все имам усещането ,че отнякъде ще се отвърже и ще тупне бебето.

# 230
Няма такава опасност.Платовете, от които се шият , кройката и халките не позволяват внезапно "развързване'.

# 231
  • София
След баня, на вечерното кърмене, задължително си четем приказки - докато Гави цица, аз чета на кака му и така и двамата се кефят Simple Smile.

Момичета, много ми харесват тия слингове ,но не ги ли чувствате малко несигурни? ShockedНай-вероятно не ,но аз все имам усещането ,че отнякъде ще се отвърже и ще тупне бебето.

И аз преди да си купя имах точно това усещане - все си мислех, че бебо ще се изтърси отнякъде Mr. Green. Но в действителност е много стабилно и удобно Peace.

# 232
и аз така се чувствах за слинга преди да имам - чувството изчезна... почти  Laughing

най-накарая да пропиша и аз беее  Hug  ние много активни дни щото изкарахме с татакото... покрай влненеието за навършване на 2 месеца - рождените дни на мира винаги ще бъдат специални Heart Eyes  Heart Eyes   Heart Eyes 

отчет - 62см и 6500гр  Crazy  Crazy  Crazy Crazy  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  само че педи помрачи кефа и от здравето и от туй че сме издържали само на кърма и ни се накара,че била над нормата,макар и малко, и да махам нощното хранене  Rolling Eyes  него наиситна можеби настана време: мира сякаш усеща и снощи заспа в 22 и се събуди за сефте чак в 5  Heart Eyes  и предния месец така като педи искаше да махаме нощното ама ние все още имахме две нощни  Laughing  и мира още същата вечер си махна едното нощно  Heart Eyes 
1.има ли други мамаи с такива здрави пупу  дебелички бебоченца  Flutter
2.нали имам мами дето са махнали нощното,пък си кърмят успешно дълго време??? притенсявам се заради онзи хормон,дето се произвеждал м/у 2 и 6 и ако тогаз не изпразня гърда, да не ми спре кърмата  Sad  нали и без туй имах криза и едвам я удържах пу пу  Heart Eyes

на рождения ден направихме сефтето извън младост йеееееееееес - с автобус до плиска (44е неделя обед по-празни) и после мол-а и после 'неделя' и после борисовата и псоле с такси обратно че после и на кръчма - дорбе си похапнахме от почерпката на мира  Heart Eyes 

по старите дискусии да кжа:
- навън кърмя с кръстосани крака  Peace
- когато се дърпа на гърда,установих,че иска да се оригне  Heart Eyes и послеси продължава с нови сили  Heart Eyes
- нема по-голем фен на караокето от мен, да знаете  Mr. Green  Mr. Green   Mr. Green  дори мира я водих още в коремче към 6-7 месец като беше и попяхме ... на микрофона  Flutter   Mr. Green

ще сложа нова снимки - най-малко такива със слинга,който вече втори път успешно слагам за по час-два - засега само вкъщи де  Laughing 
ама съм готова за среща особено ако е  в младост  Laughing

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 21:01 от ninochka

# 233
аз й говоря през целия ден,стига да е будна.а през ноща не йговоря  ине паля лампата,защото си мисля,че така ще свикне да прави разлика между ден и нощ.

# 234
eeeeeх завиждам ви за тези срещи...
Моя заспа в 8ч. и сега очаквам включване около 4-5 сутринта, що годе изградихме някакъв режим вече Mr. Green
ninochka, ние сме 6 кила и сме 61 см, вие ни биете Peace

# 235
хихи - пък аз рождените дни на кемен ги забравям със страшна сила. не че не е специалено детето, 'ма и по-важни неща имам тъдява да върша. па де да знае човек - моце и да не е специално  Mr. Green

дпкато кърмя не говоря, за да не го разсейвам. и без туй камен суче х 5-6 минути - остав аи да му говоря и съвсем ще намаля времето, в което е тихо  Mr. Green

за нощното кърмене - нинче, не си посмяла да си будиш детето като спи  Peace основното правило за добре наддаващите деца е "спи ли, не го буди"  Peace няма да ти секне кърмата. то да не е кранче някакво. виж, ако имаш проблемно дете или съмнения, че кърмата не достига, ставай нощем да цедиш (ако искаш) или да храниш. аз лично мечтая за момента, в който ще спя повече от 5 часа. петра все така се буди нощем, така че не само камен е виновен за общото недоспиване на сем. филкови  Mr. Green а педка не я слушай много, ако иде реч за такива дребни неща - все ще намери за какво да критикув а- що кърмиш нощем, що не кърмиш 5 пъти, що даваш/не даваш вода, а чайче защо не такова, а онакова, а сок още ли не даваш и т.н. все ще има нещо, за което да бъдеш смъмрена, така че не си го слагай на сърце.

с моята педка така добре се разбираме, че за наш срам камен ще стане на 3 месеца, а ние още не сме го мерили на дължина. ми и двете забравяме, к'во да прайме. а това кога и как кърмя никога пък не се обсъжа - караме по същество - чисто дишане, здраво дете, бита ваксина - а другото не е толкоз важно Peace

а караокето аз не го разбирам. осмелих се да си кажа. и меноар /или както там се пише/ също не ги разбирам. харесвам хр. белчев, тоника св. и други несъвместими с меноар /или както там се пише/ певачи  Mr. Green

децата спят. отивам да се къпя, за да се освежда и да продължавам с бачкането  Tired

# 236
От както Ивана реве два дена ноу стоп даже незнам кой ден и коя дата е! Mr. Green От утре въвеждам и на обяд къпане аз го бях въвела но го спрях,кърменето е божа работа.Както реве и я слагам на два часа на гърдата и сега в момента са ми толкова меки гърдите,че до утре сутринта ще са кото бомби.Какво и стана на милата друг път и по разходки се успокоявя сега няма и там се реве Cry Що се отнася до караокито и аз не го разбирам ,простете виж класика и тип Лили Иванова, вече е за душата ,право на избор! Hug

# 237
Ми аре среща в Младост тогава.В Хепито например SunglassesЖелаещи?

# 238
И аз не говоря докато кърмя. Митко спира да суче и ме слуша Simple Smile, затова само се гледаме двамата, гледам да не го разсейвам.

В събота ходихме в борсата на Вис Виталис, пробвах Митко как ще стои в кенгурото, но много нестабилно ми се видя, мисля че е още малък за него и не го взехме

# 239
  • София
passion, верно ли е това за течностите?  Rolling Eyes

Ами така съм чувала, а и свеки ми каза така.  Да кажат и по-компетентните мами. Wink

приказка, нашето тати също има рожден ден в петък. Grinning И ние сигурно ще излезем да се почерпим някъде, но до клуб няма да стигне, че няма на кого да оставим малкия и ще трябва да го вземем с нас. Heart Eyes Аз и без това повече от 2 часа не издържам без него. Crazy

за среща с Младост съм ЗА. Само кажете кога. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт