МАЙско бебче обичливо с мама много е щастливо!

• 8 809
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • България
Майче, абе май никъде не видях Камен да реве  Laughing Само клеветиш детето Wink

# 212
е той кат реве ние го лашкаме. тогаз хич и не ни е до снимки  Joy
а багажникът е сниман след набезите ми в икеа, джъмбо и корфур  Mr. Green

# 213
а багажникът е сниман след набезите ми в икеа, джъмбо и корфур  Mr. Green
това ама никак не ме успокоява:)

# 214
МАЙЧЕ И ЛЕЙДИ .... абе то туи не е бебе като бебе ама ще ви послушам.  ooooh!

# 215
Тъкмо ще имаш още една причина да се гордееш със себе си,като успееш Laughing Sunglasses

# 216
  • България
МАЙЧЕ И ЛЕЙДИ .... абе то туи не е бебе като бебе ама ще ви послушам.  ooooh!
хаха и мойто не е .....много  като бебетата  Laughing

# 217
  • София
Майче, много сте сладки Hug! Ама и Камен, и Петра са одрали кожата на баща им Crazy.

Оф, забравих - Лейди, честито за слинговете - снимай ги да ги видим!

Аз преди около 2-3 седмици си направих един с халки от мн. тънък шал. Не ми е толкова стабилен като другия, но пък става за жегите. Ето го.

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 15:37 от Eiphnh

# 218
Ще ги снимам...като станат готови и другите два, ще снимам накуп Laughing Единият сега съм го оставила на шивачката за мостра, че не е шила досега.
Инак си купих и парче тензух , ще го ползвам като слинг-шал,но май само за вкъщи, не ми се вижда много представителен, дори да го боядисам,иначе за жегите е идеален.

Което ме подсеща, ще си правим ли слинг-среща-айде,бе Sunglasses
А и Ниночка се губи тези дни...

Ирини, добре е станал Peace

# 219
  • Перник
Майче, честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава - ти и всички около теб!

Ние днес бяхме на консултация и първа ваксина - Калоян рева съвсееем малко. Наддал е кило и 300 от изписването. Само на кърма  Mr. Green В тази връзка - и мен ме боли малко като засуче в началото, даже снощи се мазах с Гармастан - за всеки случай.
Момичета, които имате проблеми с кърменето-стискам палци бързо да отминат  Praynig Между другото, на моята опаковка фолиева киселина, която ми остана от бременността пише, че стимулира отделянето на мляко при кърмчаките - някоя от вас пробвала ли е?
Да ви се оплача - нашата пед...ка е екстремист направо - да давам на бебо сок от ябълки от утре - той е на месец и 3 дни!!! Заявих и, че съм фен на късното захранване и няма да стане номера, та пък каза, че така трябвало да се прави, но щом не искам, ще си мълчи  #2gunfire
Виж, вигантола ще си го пием по капка на ден от утре, ама със соковете няма да стане. И пъпчето ни падна най-после  Grinning
А за награда, че е порастнал толкова купих на бебо залъгалката на Камера - вие в София не я намирате, пък в наш'та аптека си седеше една и ни чакаше  Wink Но на нея пише,че е за над 3 месеца, та се чудя да му я дам ли, или да му я пазя?  newsm78
Е, хайде стига за сега, че стана дълго.

# 220
слинг среща ? а какво става с "другата" среща ? няма ли все пак да се организираме да се видим?

# 221
  • София
Ми айде де!!! Аз от кога ви подканям...

Светле, ашколсун за наддаването Hug. А на твойта педиатърка и кажи да попрочете малко това онова (примерно препоръките за кърменето/захранването според СЗО - те това няма как да го оспори), преди да дава "компетентни" изявления кое как трябва да се прави!

# 222
Ние вече си имаме кенгуру  Simple Smile
Така че сме готови за среща за среща  Peace
От как ни го подариха - в неделя вечер, вече два дни все с него си джъткаме.  Sunglasses

# 223
  • Перник
Ми айде де!!! Аз от кога ви подканям...

Светле, ашколсун за наддаването Hug. А на твойта педиатърка и кажи да попрочете малко това онова (примерно препоръките за кърменето/захранването според СЗО - те това няма как да го оспори), преди да дава "компетентни" изявления кое как трябва да се прави!

Абе ще и кажа аз другия път. Сега не бях достатъчно теоретично подготвена  Embarassed

# 224
майче честит рожден ден на патерици и да ти кажа като ви разгледах снимките ви завидях-как ми се шета и на мен.

Общи условия

Активация на акаунт