МАЙско бебче обичливо с мама много е щастливо!

• 8 855
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,в една от предишните теми обсъждахте ,че в аптека в Младост имало ваксината Пентаксим,може ли да ми дадете адреса и

# 196
free , разбирам те.По принцип наистина има жени, при които просто не става-няма кърма или нещо друго;но моите наблюдения показват, че реално те не са толкова много-при теб случаят явно е бил такъв, но има една купчина майки, които или нямат проблем ,или е разрешим и то с неголеми усилия.Иначе ние , кърмачките,понякога попрекаляваме с "опяването"...сигурно допълнително стресираме другите, представям си колко е гадно да имаш проблем с кърменето,да си сдухан и на всичко отгоре някой непрекъснато да ти повтаря колко е важно да кърмиш,как това е най-доброто за детето и т.н.Абе не е лесно, с две думи.
Просто в момента ситуацията е такава, че мнозинството лекари не са твърди привърженици на кърменето , заливат ни с погрешна информация и в един момент излиза, че кърменето е някаква борба...а не трябва да е така.

# 197
Здравейте
Подкрепям free с две ръце, щото като я слушам все едно аз разправям. Lady Lou, наистина имах огромно желание да кърмя. Каката както казах се отби от две дохранвания, после кърмата ми пак тръгна и ми тече още месец след това, но не я приемаше изобщо, затова сега бях повече от упорита Cry, но едва докарахме до два месеца, просто няма. След катоп спрях да кърмя и капка не тече от гърдите (само два пъти и то наистина по капка) и се убедих че в крайна сметка съм взела правилното решение. За първия месец беше наддал едва 600 гр. на 6см, като се има напредвид че е едро бебе Sad

# 198
# 199
майче - добре сте се разходили  Sunglasses

# 200
Майче , снимките са добри Laughing

Забравих да се поФаля:[фук-фук]Имам си два нови слинга.
Освен това си купих и един приятен памучен плат и го дадох на шивачката да ми ушие един с халки и един слинг-шал.[/фук-фук]

# 201
Майче , снимките са добри Laughing

Забравих да се поФаля:[фук-фук]Имам си два нови слинга.
Освен това си купих и един приятен памучен плат и го дадох на шивачката да ми ушие един с халки и един слинг-шал.[/фук-фук]

Ха честити нови придобивки, със здраве да си ги ползваш Peace

# 202
Кси само бях чувала за тази кърмаческа стачка и незнам защо като седях няколко дни преди в библиотеката не съм намирала нищо или пък не съм го счела за нужно знам ли..никога не съм имала проблем преди с неговото желание за цуцане, явно затуй. НО ако има такава стачка вече 4 дни няма ли кърмата ми да спре? Държа да отбележа че ужасно ме боляяяяяяяяяяяяяяяят гърдите. Да цедя както винаги не мога.
А лейди Лу ти винаги си ми звучала като сапруга ми стряскащо, признавам.Особено щото съм сдухана и някой ми опява.  bouquet
Незнам вечиииии..отивам да ям и като се събуди пак ще го мъча, после ще докладвам.

# 203
Лейди Лу имам предвид че съпруга ми опява, Mr. Green

# 204
приказка - не го чакай да се събуди, а питай да кърмиш докато спи - в сънено състояние бебетата смучат най-активно и най-не се разсейват  Peace

# 205
Тъъъкмо щях да кажа същото Laughing

# 206
Виктор роден на 11.05.2007г. в 12:35 на обяд 3 500кг. и 51 см

# 207
Приказке, четох в библиотеката за кърмаческите стачки.Намери време и ти да почетеш, от полза ще е , и успех, ще се справиш-виж само как успя да закърмиш малчо след толкова време,
ако преодолееш и стачката, ще си героиня  bouquet

# 208
майче, завиждам.. яли, пили и се веселили....
ние ще ходим за уикенда в Рибарица... та кат видях багажника на колата ви съм леко в стрес.. мразя да пътувам с деца.

# 209
Виктор роден на 11.05.2007г. в 12:35 на обяд 3 500кг. и 51 см

Ъъъ, здрасти Laughing Добавих те.

Общи условия

Активация на акаунт