Prizze.com - натрупахме награди :)

• 33 289
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Какво те затруднява, превода ли?

# 631
ами маи да

# 632
Сменяш си на английски отгоре от знаменцата!
После кликваш на Register now
От там ти се отваря формата за попълване
1.Потребителско име
2.Парола
3.Повтори паролата
4.имейл
5.Избираш си България от падащото меню!
6.Потребителското име на човек, който играе вече в прайзи и ще му бъдеш спонсор. Ще имаш повече игрички да играеш първия път! Избери си някой от изброените хора в началото на темата, например мен  Mr. Green Stelinka

Успех!!! Ако има нещо пак питай!  Peace

# 633
  • Пловдив
В Якаду и Драгон-геймс т къде се взимат макспакове за прайзито?

# 634
За Якадо мога само да ти кажа, от Boutique - Codes

# 635
A от TresorQuesT.com   могат  ли да се  купуват  макс пакове ??? Защото  никъде  не виждам  бутон  бутик  или  нещо  от  сорта

# 636
  • в реалността
A от TresorQuesT.com   могат  ли да се  купуват  макс пакове ??? Защото  никъде  не виждам  бутон  бутик  или  нещо  от  сорта
Здравей, мисля че от трезора не може да се взема макс пак.Или поне аз не открих къде може да са го скрили.
Между другото видяхте ли новите неща на опашката?

# 637
  • София
Здравейте,
Благодарение на вас попаднах и аз в Призее-то, запалих и половинката, та от около месец трупкаме бъбове. Но има доста неща, с които не мога да се справя. Попрочетох доста от старите теми, но за съжаление много от написаното отдавна не е актуално. Линковете към някои от сайтовете не работят, много игри не ги дават и въобще мъка!
Та искам да попитам: как се отварят тайните игри. От първоначалните обяснения мисля, че само даването на сребърен и златен ранг е останало, а с придобиването на МаксПак категорично не мога да се справя.  Embarassed
http://prizeefan.de/max/index.php?content=site/anmelden и http://4o4ka.blogspot.com/2007/09/blog-post_24.html не ми се отварят.
На  никой от останалите не мога да открия бутонче за английски. И само последният сайт ми се отваря безпроблемно, но пък не ще да ми праща регистрационен мейл. Опитах с 3 различни мейла - вече от седмица нямам вест или кост.
Помощ! Tired Face

# 638
# 639
  • в реалността
Да ви се оплача някой си е влизал в акаунта ми и доста си е поиграл на платената игра от 5 бубз.Накаря е решил на 10 загубени да спре.Някой може ли да ми саже как се сменя парола,че нещо не ми е ясно?

# 640
отиди в your account->your personal details и там въведи 2 пъти новата си парола.Обаче те съветвам и да си смениш паролата и на пощата ако си в абв,смени си и тайния въпрос. Мен скоро ме бяха хакнали(пощата) и ми свиха акаунта в призе. Rolling Eyes

# 641
Почти един месец чакам една награда от Призето и още не е дошла.Вече взех да се чудя това дали е нормално?

# 642
  • Пловдив
В Якаду намерих в бутика кодове за призе-то, ама в Драгон-геймс преди имаше, пък сега нещо не виждам  newsm78

# 643
Почти един месец чакам една награда от Призето и още не е дошла.Вече взех да се чудя това дали е нормално?
Скоро ще пристигне.И аз съм чакала повече от месец някои награди,но досега всичко е пристигало  Wink

# 644
Тази новата игра е много интересна но колко е бавна направо ми иде да строша мишката. Ще я изтрия веднага щом пуснат нова предполагам след около месец.

Общи условия

Активация на акаунт