Una mamma per amica или мами в Италия 70

• 14 479
  • 270
  •   1
Отговори
# 30
   Tsugumi , да нацункаш малката поспаланка! Heart Eyes
  Хайде чакаме снимчици , да видим колко е пораснала.  Hug

# 31
Хора мисля,че изпратих на всички ви,но понеже се получи голяма конспирация,ще ви кажа това което казах на Анджи миналите дни.Значи на мъжа ми лелятя е отряден председател на комитета за антимафия.НеизвестТНна за широката публика,но в своите си среди.Абе когато имате време влезте и търсете Silvana Fucito да не се занимавам с нея сега.Та от време на време се вкл.в някои дейности та затова е желателно малка повече дискретност от наша страна.Не,че някои ще влезе в бг-мама да ме гледа,още повече кой ли пък ме знае и за какво става въпрос,но нали знаете в наполи някой хора ги гони параноята,та като са казали така,ами така да е.Големи мистерии,големи конспирации за нищо.Това е .Защото и аз като се чета се чудя,абе тази на каква важна се прави,та заради тази малка подробност

# 32
  Ок.  Peace
   Я разкажи сега случката, че Морена изчезна и ние само си чакаме .. Rolling Eyes

# 33
Здравейтеее бееее !!!

Моите впечатления от севернячките са, че са много любопитни, но са готини и добри.  Naughty
Неаполетанките равни нямат. По големи скандалджийки и нахалници от тях не съм виждала досега. Познават се навсякъде. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

По отношение на отношението към българките в Италия нямам какво да добавя. Само ще кажа, че се уморих да защитавам родината си пред добичета.  Laughing

Маргото е голема сладурана, много ме кефи.  Party

Аллия, и нашия съсед е голдън ретривър, ама колкото е красив толкова и тъп. Твоя ми хареса много. Обожавам кучета. Аз имам в София сетерка, най умна ми е тя на света и е чудно хубава.  Heart Eyes

Деска моя, ами айде де.   bouquet

# 34
ооо, искам и аз визуално послание от Овчева  Crazy

# 35
Много ми е криво детето днес - колики ли има, млякото ли не му стига не знам вече ... от 6.30 като е станал няма заспиване и кротване! ...

Сонче, все забравям да пиша, че Сами е голям симпатяга. Одрал ти е кожата  Blush
Благодаря ти, Деска   bouquet

# 36
Oвчева, благодаря!   bouquet Hug

Гери, ще я нацелувам, когато се събуди. Много си е харесала една приспивна песен от YouTube, бубата не я признава за нищо, дори ме гледа учудено, като пробвам да й я дам, сякаш я подценявам, случвало се е и да се излъже, но вече като знак на крайно отчаяние, че явно никога няма да я нахраня или да й обърна внимание. Има една играчка на леглото отгоре, но и тя не й задържа вниманието за много, но е много смешна, като започне да "танцува" на музиката  Party
Анджи, все още не съм се научила да снимам обаче.
Тук е с ръкавици, защото се дращеше, в едно седжолино подобно на снимката на Ники е:

http://i241.photobucket.com/albums/ff75/elledessi/IMG_0047.jpg

Редовният й сън навън сутрин, ако е хубаво времето:

http://i241.photobucket.com/albums/ff75/elledessi/IMG_0085.jpg

Тук докато й правя масаж на гръбчето вчера  Laughing
http://i241.photobucket.com/albums/ff75/elledessi/IMG_0093.jpg

http://i241.photobucket.com/albums/ff75/elledessi/IMG_0227.jpg?t=1191509857

Сонче, някои дни наистина са нервнички.

пациенца и това е  Hug

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 17:58 от Tsugumi

# 37
Разказ за срещата на една тъпа българска овца,която освен,че незнае предназначението на хладилника ами си няма и роден език(Георги Димитров да беше се разкарал насам,ами не да ми ходи до Германия да си говори с конете) с една представителка на великата римска империя.
Значи мотам се аз с Морена из Наполи и като настана време да си ходя си викам,ще хвана автобуса от гарата така по бързо ще стигна до нас.Паля кракоретката и 3км.бързо ходене ме докарват на гарата леко станка.Виждам една пейка на която е седнал един човек от арбски произход с 2 раници и му викам-Ще мръднеш ли едната да седна и аз.Човека учтиво си маха раницата и аз се намествам,вадя 2 цигари и му викам ако имаш огънче?Той ми вика ако имаш цигара и за мен ,имам огънче.Тъкмо се разпушихме и към нас се задава една лелка около 55 год.и започва да вика"Айло а фачиттъмъ асета"преведено от нап.значи искаше да и направим място да седне.Аз се мръднах на дясно,човека на ляво и тя си седна жената и кротна.След няма и половин минута ми вика-Дай да си сменим местата,че съм станка.-?????И аз и викам,защо моето място на аулин ли ти прилича,нещо антидолорифико ли има.Всичкото това и го казвам с много спокоен тон и за мене разговорът приключи дотам.Олеееее като се разфуца тази женичка като взе да крещи,че тези чужденци нямали място в Италия,че ето този със сигурнаст се оглеждал да открадне нещо с тези две раници

# 38
   Laughing Опасни са тези бабки, ей...
  Добре си й казала, какво иска? Peace

А мен ме хващат  за слушател, не знам защо из меркатото все ми се лепват  бабетките да ме питат нещо и като започнат едни монолози.. #Crazy
 Днес минах покрай една румънка, която просеше , пред мен вървяха две госпожи, минавайки покрай циганката се изказаха да ходела да работи, а не да проси  и после започна едно плюване  срещу тези екстракомунитари  Shocked и един тон неща, които нямаха нищо общо ,че накрая и към мен се обърнаха да съм потвърдила думите им.    Laughing

Tsugumi , много  е сладка малката!  Heart Eyes
Научила си се да снимаш, на фокус е.  Wink

# 39
След което цовекът стана и си замина.Тя обаче се обърна към мен и започна да разправя,че такива путани като нас идвали в Италия да им крадат мъжете.Викам и ,че мен моат мъж дойде до Бг. да ме открадне,така,че стига е бучала,не вижда ли,че не ми се занимава с нея.Млъкна за 1 мин.,но пък тогава аз и викам-значи крадем ви мъжете,предполагам ,че са усетили разликата,в наша полза.Оле,мале тази като стана като заръкомаха,насъбраха се хора,които след малко падаха от смях.Тази продължи да крещи,че имала 4 деца.Аз спокойно я попитах дали всичките са от един и същ мъж.Какво крещеще на наполетански незнам,но само да кажа ,че беше облечена с черен прилепнал панталон и една черна блуза,която имаше само един ръкав,а другото рамо беше голо.-За каква съм я вземала,тя била синьора.И аз и викам-синьора ли?я виж как си се комбината,на една 70 годишна (истината е че не беше повече от 55 год) не и отива да се носи толкова младежки модели.Нон е кози ,а?Тази като стана,като си дръпна блузката ,като си разголи ц...те,като взе да ги мятка пред хората и да крещи"това 70 год. ли са кажете ми 70год. ли са.Ужас,добре,че бързо се засрами та си седна.И добре,че и на мен ми дойде автобуса ,че незнам какво още можеше да се случи.Само да допълня,че автобусите минават на всеки 20 мин.Добре,че този път дойде навреме.Това е скъпи ми източноевропейки,къде сме тръгнали да си мерим ц...те и възпитанието с италианските синьори

# 40
Уф, много са ми неприятни с тези "екстракомунитари"  Whistling използват го като епитет за какви ли не обиди, а понякога дори не знаят, за какво иде реч. (Да припомням ли, че през февруари служителят в уфичо страниери нямаше и грам представа, че България е в ЕС, като чу, от къде съм, набързо заключи: "Куинди, екстракомунитари"  ooooh! ) То и японците са такива, ако става въпрос  Flutter

# 41
  И американците също.  Wink

Ааааа  Овчева финала направо е супер... Joy
Добре си я подредила тази простакеса. Peace

# 42
Сложих го в марсупиото и заспа! Магически му действа! Значи нито е гладен, нито колики има, иска само да си виси там нон-стоп.
Наистина ли е толкова опасно за момченцата кенгурото и защо? ...

Деси, много сладка Ели /така ли й казвате накратко?/  Heart Eyes На възглавничка ли спите в количката?  Виждам, че сте само по боди, при нас е доста хладничко за подобни тоалети  Grinning Даже навън слагам и шапчица, ако е под 20 градуса някъде или вкъщи като има хладни вечери ... надявам се да не го претоплям.

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 18:17 от Sonita

# 43
 Инфо от Миликс, няма нет, и се ядосваше че не може да прочете разказа на Овчева. Rolling Eyes
 Ще й се обадя да й разкажа.  Peace

Праща поздрави на всички. Hug

# 44
Дами аз ви казвам чао и лека вечер,че ще излизам с една приятелка,която поне не си разголва ц....те.Ще да е истинска синьора.Чао

Общи условия

Активация на акаунт