Una mamma per amica или мами в Италия 70

• 14 480
  • 270
  •   1
Отговори
# 45
Сонче, след като я претоплих миналата седмица (три завивки, боди и тутта отгоре), цялата се изприщи в пъпки. Не мога да преценя изобщо, как да я обличам. Мисля си, че като е бебе, може да се разболее и от най-малкия полъх  ooooh!
Миналата седмица тук много валя (нетипично) и беше студено, т.е. около 22 градуса, тези дни е горещо и затова я държа така.
За марсупиото не знам за момченцата, аз за първи път я сложих в понеделник, докато бяхме в карефур, много добре й подейства. изобщо не се събуди, иначе задължително го прави накрая.
  За отмъкването на италианските мъже  Laughingсе сетих за акушерката от моя несполучлив курс за пренаталето. Тя (стара мома), очевидно, искаше да се пошегува и първият ден ми каза, че значи, съм им отмъкнала италианеца  Shocked Rolling EyesНа което й отговорих, че очевидно не е така, след като аз съм тук.
За обръщението, аз й казвам "Нори (амори)", иначе забелязвам, че тук използват "Еле", Д. й измисля различни галени имена, изобщо детето леко ще го шашнем. Говоря й само на български.
Поздрави и съчувствие на Мили   bouquet

# 46
Ов4ева
 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Тук познатите ми и родата слава Богу не са бъркали България с Румъния,но ако някой си позволи идиотски въпрос,аз съм тази,която прави физиономия тип "Егати тъпака. smile3532 smile3534

# 47
Ов4ева  hahaha
Прочетох за циците на синъората, точно в момента, в който   разголвах моите собствени под марсупиото, за  да нахраня синъор Самуел  Mr. Green

И мен все ме заприказват в супермеркатото. Последно един възрастен господин ме пита дали добре се получава и по каква рецепта точно, ризотото с фрутти ди маре с въпросното пронто пер и ризотти на щанда със сурджелатите!
Сега с бебо по улиците, съвсем на лаф го обръщат хората  Crazy Казала съм аз, с куче и бебе по разходки запознанства да търсиш  Mr. Green

# 48
Хайде хубава вечер от мен, че днес много се разписах, а още колко задачки ме чакат  Crazy

# 49
ov4eva, на твоята история човек не знае да се смее ли или да плаче!  Shocked Е аз първо се смях!  hahaha Гордея се с теб как си я подредила тази матта!  Hug Аз не мога да си представя как бих реагирала и дали ще запазя самообладание като теб...

# 50
Овчева, просто си представих сцената с вашайолата (само така бих я нарекла)..... Joy
Голяма си скица!
Последни промени на менюто утре - открих си едно пакетче локум на дъното на шкафа, та ще има локумки!

# 51
запис  Peace

# 52
И ние се записваме  Simple Smile
Ох, много са ви сладки на всички бебчетата! От островите до Милано! А и татковците си ги бива  Wink - то няма начин при такива хубави бебета  Heart Eyes
Пък и дружките от форума сте все едни красавици, направо ме е срам да се покажа  Blush Майтапът настрана, ще гледам да ви пусна и аз снимки наскоро, все не ги свалям. Поне виртуално да се запознаем
Много ме развеселихте с последните писания, особено Овчева! Наполетанците са страшно колоритни, само да не им попаднеш на мушката  Naughty Иначе и аз се оплаквах, докато бях в Италия, че хората са студени и т.н., но сега като сравня направо са си били много готини, идете да живеете още по на север, пък тогава ще си говорим  Simple Smile
Сега с бебо по улиците, съвсем на лаф го обръщат хората  Crazy Казала съм аз, с куче и бебе по разходки запознанства да търсиш  Mr. Green
Днес се престраших и отидох до пазара с бебочките и се убедих че е вярно това, от което се оплакват всички родители на близнаци - спряха ме поне 10 души, всеки с най-различни въпроси, накрая една жена дори ми заяви, че сигурно ми е било по-хубаво, докато бебетата са били в корема ми и не са ми създавали грижи  #Crazy

Цугуми, коя е тази приспивна песничка и аз да я пробвам?  Flutter

Засега лека нощ от мен, защото тази сутрин Джордана ме вдигна рано-рано, че много лошо се задави и цял ден съм като парцал...

# 53
  Добро утро! Hug

Кафенце от мен и пожелание за усмихнат ден!   bouquet

# 54
Бонжур Hug

Ов4ева голяма скица Laughing и готина русокоса дама, видях и аз ейй Flutter

Тцугуми, толкова е сладко твоето моми4енце, направо се топя, много нежни4ка и хубава, да я нацелуваШ Heart Eyes

Хубав ден и от мен,

отивам да пия виртуално и не само кафе Wink

# 55
Добро утро !
Астреа , мерси за кафето !
Аз все още не го понасям , а за млякото да не коментирам изобщо .
Днес сутринта докато се шматках със Самира в хлебарницата си изпуснахме автобуса та отидохме пеш до училището .
И най-лошото е , че хлебарницата е на долу , а ние отидохме от там да хващаме автобуса .
Както  и да е де оживях , така че няма проблем .
В 14:30 трябва да ходя да си я взема , че мъж ми отива късно и ще се карат накрая , а от другата седмица вече няма да я взимам аз , което много ме улеснява .
Вчера се съсипах от работа мих прозорци , прах пердета и още 3 перални с дрехи . А освен това ходих и по задачи на вън , но това е то риска на професията майка .
Днес ще я карам по спокойно , че да не си създам главоболие и после да трябва да откарам само в леглото .
Овчева , голяма скица си ! Жива и здрава да си много ме развесели !
Аз не съм имала такива изпълнения до сега , но никога не е късно .
А за този арабин ми стана чудно какъв Рамадан прави щом пуши през деня !?!

# 56
Мили мами, почерпете се за здравето на моето момченце. Днес Сами става на цял 1 месец!  Grinning

# 57
Сон4е,да ти е живо и здраво детенцето и много да те слушка Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 58
Сонита , Честит ви първи месец !  bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве и щастие за малкия и за цялото ви семейство !

# 59
Сонче, жив и здрав да е Сами! Гордост и радост на мама и тати да е  Hug Hug Hug

фата, ето линка http://youtube.com/watch?v=N8OuWAW7bdw. направо й действа като камомила и валериан  Laughing
и с мен е така, кой ли не ме спира да погледнел Елеонора, да си приказва с мен  Grinning Днес с момичето във фотото (продължават нашите фото-одисеи) сме говорили поне половин час  Crazy
Овчева е страшно позитивна съгласна съм  Peace Удхауз в пола  Hug

Дюн, много ти благодаря! Аз не съм я виждала твоята принцеска  Sad

Общи условия

Активация на акаунт