Сливен 18 - искаме детски площадки

• 15 529
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Хеййййййййййй,помните ли ме?
Само да кажа че съм вече на линия.
И ЧЕСТИТО НА ЛУНКА!!!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА.

bouquet  bouquet  bouquet

# 121
 newsm59на малката Вики на Гери Султанова
Щастливо детство , много усмивки и да е гордостта на мама и тате.
Весел празник.

# 122
  • София/Сливен
Честит рожден ден на Виктория! Да е много здрава, весела и усмихната, да радва мама и татко, да порасне голяма хубавица!

didun4o, сестра ми си води щерката при д-р Жечкова, но тя е с шини и ги пристягат отвремем навреме... иначе друг незнам

Кате кога успя... докато пишех и ме изпревари  Grinning  Hug

# 123

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ! ДА Е МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА

# 124
Гери честита ти рожденичка,да е много здрава, много щастлива и умерено послушна Wink

Ваня здрасти, къде се губиш Hug, Теди и нея никаква я няма..
Силве и ти къде си?

# 125
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПАЛАВНИЦА ВИКИ!

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И БЪРЗО ДА СЕ АДАПТИРА НА ЯСЛАТА!

Ваня Б разбира се ,че те помним и се чудим къде се загуби.Къде е и другата Ваня ?

Дидунчо,аз водих Яни последния път при д-р Аврамова,доволни сме от нея,но тя е в детското зъболечение.

# 126
Ч Е С Т И Т   Р О Ж Д Е Н   Д Е Н  Н А  В И К И!!!

БЪДИ ЖИВИ И ЗДРАВО МИЛО ДЕТЕНЦЕ!!!

newsm59

Дидунчо какво става с Митето? Вчера разбрах, че е паднал и си е счупил зъбчето. Те зъболекарите май вече не се делят на детски и други - може би трябва да се ориентираш към някой с подход към децата. Имам номера на д-р Ненчева. Тя е специалист и по поставянето на шини и брекети. Ако искаш пробвай да и се обадиш, може пък и тя да ти препоръче някой друг, който повече работи с деца - 62-23-09. Стискам ви палци  Hug

# 127
 newsm44 newsm51 smile3501 newsm38 newsm59

ИМАМЕ РОЖДЕННИЧКАААААААААА!!!!

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ВИКИТО!

Да е все така чаровна и на мама сладурана да и донесе щъркела братче/ка.

Ето и подаръка от нас- http://www.vbox7.com/play:57d965b8

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 11:47 от Neli_M

# 128
  • София/Сливен
didun4o, я кажи така ли е? Как е малкия юнак?

А пък аз се сетих друго нещо - как е пъзелчето? някой знае ли? И на нея малко и остава... ако вече не гушка някое малко, сладко бебче и няма време за форума...

# 129
  • София/Сливен
Открих

11.10.2007 - мама Puzzle и бебе София 3350гр, 51см , с термин 21.10.2007

Честито и на нея!

Да расте здравичка малката сладурана!

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 12:06 от М_е_г_и

# 130
    Здравейте момичета!  Не пиша,защото тези дни трябва бая да съм послушна – вкъщи бая ми се накараха заради митинга, ‘на който никой нямало да дойде и само съм си губела времето, пренебрегвайки семейството си,болните си деца ,бля-бля-бля…’.Сега тайничко ви пиша.
   Първо искам да благодаря на всички, които взеха участие в подготовката и реализацията на митинга,а пък и на тези,които имаха доброто желание да дойдат,но по някаква причина не успяха.Специални благодарности отправям към Дидолинка – тя е последният човек, на който са му потрябвали детски площадки – има си къща с двор, в който спокойно играят децата й (моята мечта!), но въпреки всичко тя не пожали  време и средства за това добро дело. Нека има повече хора като теб, Дидка!  Hug Hug Hug
   За тези,които не бяха на митинга ще разкажа:
    Първо ще започна с нашия любим кмет, г-н Лечков – той никакъв не се появи и до този мометн не се е обадил – сами виждате колко е загрижен за нас… А ако стане отново кмет, както няма приемен час…
   Мартин Славов дойде ( и му благодаря, че не си тръгна, щом видя колко сме малко). Но по това, което ни каза, стигнах до извода, че или набързо е прочел исканията ни, или изобщо не ги е чел. Но така или иначе има заложено в програмата му ‘изграждане на мини спортни комплекси в кварталите…’ – увери ни, че това включва и детски площадки. Остава само да се надяваме,че ако той стане кмет, ще изпълни обещаното.
   С най-добри впечатления съм и аз от Румен Андонов и екипа му. Първото,което ми направи впечатление е, че бяха чели внимателно исканията ни. В разговор с Яна Жекова от екипа му, тя ми разясни кои от исканията ни са изпълними от страна на кмета (и в какъв реален сток са изпълними) и за кои трябва да търсим помощ от други инстанции.
   На срещата нямаше помпозни обещания. Просто проведохме един семпъл разговор. Научихме интересни неща, едно от които е, че има пари – и това са европейските фондове – и ако общината кандидатства по такива програми, градът ни може да стане страхотен.Проблемът е, че Лечков и хората му в общината нямат интерес да го правят и не го правят. Първо, защото контролът там е много строг и  не може да ползваш отпуснатите пари за други цели (напр. вместо одеалца да дет. градини да ги пуснеш за заплати). И второ, там няма комисионни. А щом за Лечков и хората му няма кяр…разбирате…
   Най-интересната личност все пак остава Петър Петров от SOS Health към Европейската комисия, с който се надяваме оттук нататък да работим. Той прави проекти за детски площадки и мн. други неща, за някои неща намира спонсори, за други – търси. Търсил е помощ и от Лечков, но той го отрязал. С негова помощ ще ‘атакуваме’ общината. Той ще ни потърси, когато дойде момента.
    Ами, това е.

# 131
Eee, браво честито и на Пъзелчето, да и е жива и здрава София,да и носи само радост и щастие!!!

# 132
  • София/Сливен
мама Соня, Яна я познавам. Тя е много точен човек, заставам зад нея. За Румен Андонов нямам лични впечатления - връзката е от типа "познат на мои познати". Другите не ги знам изобщо.
А Петър Петров, ако е бивш учител по физическо, го знам много добре. Бил ми е учител в 7-мо (става въпрос за може би 1981-82-83 година). Още не мога да му простя дето ни караше да правим лицеви опори. Никога не съм можела да правя лицеви опори (виж за коремни преси нямам грешка).

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 13:32 от М_е_г_и

# 133
Честито бебче на Пъзелчето и от мен.
Да расте жива ,здрава и много красива като мама и тате.

Колкото до Петър Петров както казва Меги ако е учител по физическо и аз го познавам и на мен ми е бил учител.....според мен той е много сериозен човек и наистина ще ни помогне.Както казах и преди когато минат изборите активно ще се включа в тази наша кауза независимо кой е избран за кмет.....а ако е Лечков което малко ме съмнява не се притеснявайте че няма приемен ден аз знам къде и как ще го открием.....това го оставете на мен.
Дидунчо може да попиташ д-р Бояджиеви.....кабинета им е в блокчето до стария Спортен магазин....ако наистина зъбчето ви е счупено знам че те се занимават с такива неща.....Успех ти пожелавам и кураж

# 134
Честит Рожден ден на порасналата Вики Hug

Да ти е жива и здрава сладурката...Прекрасно детство й желая!

Общи условия

Активация на акаунт