Фотошопки творят за Коледния базар!

• 20 014
  • 446
  •   1
Отговори
# 300
Ани, миналата година поръчвах от тях - може и да са 200 различни картички, стига да са с един формат, цената е същата като за 200 еднакви. Искат ги в tiff и CMYK, притеснява ме само, че са във формат 10х14, а нашите са 10х15 Simple Smile) Това беше най-нормалната цена за дигитален печат, която окрих миналата година Cry((

# 301
Ани, миналата година поръчвах от тях - може и да са 200 различни картички, стига да са с един формат, цената е същата като за 200 еднакви. Искат ги в tiff и CMYK, притеснява ме само, че са във формат 10х14, а нашите са 10х15 Simple Smile) Това беше най-нормалната цена за дигитален печат, която окрих миналата година Cry((
Чудесно.Ще си ги преправим на този формат ако трябва.Дайте да решим,защото предложението наистина е изгодно

# 302
Ани мисля че идеята за допълнителния надпис е много добра Peace

# 303
koral4e-на мен пък ми харесва втората Rolling Eyes
MadGirl-харесват ми първите 2-вторите са ми малко празни Peace
petia47-харесва ми но много кльощава тази елхичка Mr. Green
MiRa_55-на мен и двете ми харесват.На втората може би бих сменила шрифта Peace

# 304
  • Изомрудения остров
имам още една идея може ли и нея да споделя ? Rolling Eyes
и ще се радвам на коментар за първата ми рисувана карти4ка

# 305
Да ама аз не я виждам Mr. Green

# 306
аз и първата не видях newsm78

# 307
  • Изомрудения остров
ми ка4их я в саита казва се мравката а втората сега я правя как мога да ги показвам тук без да ги ка4вам в сайта извинете ме но съм много боса newsm78http://konkurs1.multiply.com/photos/photo/65/78

# 308
Като си направиш твоя страничка в мултиплай и публикуваш там
Ефекта който си дала на елхичката нещо не ми се връзва с фона-bevel ли е  newsm78

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 09:58 от чучулигата

# 309
Ани, идеята ти е добра за лек надпис в единия край, че това е благотворителна картичка.
Предлагам да измислим текст, който да е подходящ и да не е прекалено дълъг, да се направи на фотошопа в *.png, и да е еднакъв на всички картички. По този начин, да се унифицират като идея.
Нещо от сорта на: "Благодарим Ви, че избрахте да помогнете." ДБМ
Или нещо такова, да не е прекалено разтегвато, все пак да не бие много на очи, но и да го има.
Цената която Сейдж е дала за бройка, смятам че е много добра. Другият вариант е, да се печатат на цв. лазерен принтер на 200 гр. картон, цената на разпечатване на формат А4 е 1,50 + 0,20 /за картона/ = 1,70 ~ приблизително ~ 0,42 лв. за картичка + картона. Това е вариант, вместо да се подлепят на ръка.  #Crazy

# 310
какво означава терминът "Биговане"?

# 311
  • Изомрудения остров
Ефекта който си дала на елхичката нещо не ми се връзва с фона-bevel ли е  newsm78

да такъв е фона. Ми за първи път ми е и пробвах какво ли не  Embarassed
а как ще е по добре newsm78
благодаря ти Wink

# 312
Другият вариант е надписът да е на гърба на картичките (но при печат - двустранен- нещата ще се оскъпят). Може да се принт-нат стикери и да се залепят Simple Smile) отзад?  newsm78

Друг вариант е да се намери  печатница, която да ги отпечата на минимална цена с благотворителна цел, но аз миналата година питах в една (на познати) и ударих на камък  Sad

Дяволинке, при преобразуване от RBG в CMYK не потъмняват ли малко цветовете? Не съм много наясно с тези тънкости Simple Smile)

# 313
трудна работа това с благотворителността при печатниците.Ако е за една картичка може и някой да се навие,но за повече модели и малко бройки е невъзможно.При офсетовия печат се правят предварително плаки /в случая 4 броя за една картичка/Самите плаки са скъпи и когато са повече бройките те се разпределят към общата цена и затова колкото са повече бройките толкова е по евтино.Освен това за да заработи офсетовата машина и трябва минимално количество мастило,което пък от своя страна е доста за отпечатването на малко количество екземпляри и затова се калкулира цялото количество мастило и цената за малко бройки се покачва.Принтирането на лазерен принтер е добро предложение

# 314

да такъв е фона. Ми за първи път ми е и пробвах какво ли не  Embarassed
а как ще е по добре newsm78
благодаря ти Wink
Елхичката я направи като стъблото долу-с такъв ефект и виж дали няма да е по добре-сега дръжката изглежда вдлъбната а елхичката изпъкнала Peace

Общи условия

Активация на акаунт