Свалих 20кг с оцет

• 120 158
  • 599
  •   1
Отговори
# 60
И аз съм в отбора Peace от днес. Пих го сутринта, но топла вода и оцет си е гадория, а миризмата те удря право в носа  Sick, но трай бабо за Убост, нали  Wink
Така е, ама който си е похапвал преди, сега ще трае  Laughing
galiq_82 и да не се откажеш, че си ми стимул   bouquet

# 61
  • София
И аз пих тази сутрин-отврат е!Чудя се дали да не намаля дозата на 1лъжица оцет.

# 62
Вижте каква диета открих. Shocked Някой чувал ли я е?Пише,че е вариант на отслабването с оцет,само,че е с лимонов сок.

ПРЕЗ 1-ВИЯ ДЕН от диетата се изцежда 200 мл(1 чаша) сок от лимон и се
пие преди едно от храненията.Ако ви е много да пиете чист лимон
изцеждайте по малко и пийте преди всяко от храненията ви през деня,но е
важно да пиете сока прясно изцеден-не да го изцедите сутринта и да
пиете по малко преди храненията!

ПРЕЗ 2-РИЯ ДЕН количеството на изцедения лимонов сок се
увеличава,както и по нататък в диетата-изпиват се 400 мл(2 чаши) сок
отново преди хранене

ПРЕЗ 3-ТИЯ ДЕН се пият 600 мл(3 чаши) сок преди хранене

ПРЕЗ 4-ТИЯ ДЕН се пият 800 мл(4 чаши)сок преди хранене

ПРЕЗ 5-ТИЯ ДЕН се пият 1 л(5 чаши)сок  Shocked

ДО 5-ТИЯ ДЕН ДОЗАТА СЕ УВЕЛИЧАВА,ОСТАНАЛИТЕ ДНИ НАМАЛЯВА С 200мл ИЛИ С ПО ЕДНА ЧАША НА ДЕН

6 ден-800 мл(4 чаши)преди хранене

7ден-600 мл(3 чаши)преди хранене

8ден-400 мл(2 чаши)преди хранене

9ден-200 мл(1 чаша)преди хранене

# 63
Вижте каква диета открих. Shocked Някой чувал ли я е?Пише,че е вариант на отслабването с оцет,само,че е с лимонов сок.

Да, ето тук са изписали 18 страници по темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=52341.0

# 64
токущо си изпих паржата дозичка от тожа чудо.малко е гадничко,но трябжа да издаржим Praynig Praynig
моля ви споделете какво си хапвате през деня?че аз мисля да го съчетая с плодовата диета?какжо ще кажете? newsm78

# 65
Ами аз не се ограничавам хапвам си когато огладнея и каквото мисе яде. Е, не се тъпча де  Laughing
Но според мен, ако си на плодова като спреш да го пиеш и започнеш да ядеш нормално пак сте качиш и то бързо. Не мисля да си променям режима. Така ще се запази ефекта, който се надявам да има, за по дълго време

# 66
И аз съм в отбора Peace от днес. Пих го сутринта, но топла вода и оцет си е гадория, а миризмата те удря право в носа  Sick, но трай бабо за Убост, нали  Wink
Така е, ама който си е похапвал преди, сега ще трае  Laughing
galiq_82 и да не се откажеш, че си ми стимул   bouquet

Няма отказване  bouquet Heart Eyes щом пък съм и стимул въобще не мога да си го позволя  Hug Hug Hug Успех и на теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 67
кой не ще да изглежда добре?И аз бих опитала но кърмя  и се страхувам.Кажете ми моля ви се аз бих ли могла да пия оцет за отслабване?

# 68
 кисело ще му е на бебето!

# 69
и аз си го помислих Simple Smile

# 70
 newsm78май ще почакам до годинката

# 71
Детето преди всичко,а килцата ще си ги понося.Какво да се прави. Wink

# 72
  • София

.....

Това е лимонената диета.
Правила съм я, но нямаше ефект при мен  Naughty

# 73
  • Тайна, майна
И аз пробвах тази сутрин. Е не ми беше чак толкова гадно. Ще видя до кога ще издържа. Имам да махам около 6-7 кг. Ако мога до месец време поне половината да смъкна, ще е супер. Плюс това, че обядвам без хляб и вечерята ми се ограничава до салата, се надявам да има някакъв резултат. Ще влизам по-често в подфорума за стимул. На всички успех!  fingerscrossed newsm10

# 74
   Запушваш носа и гълташ на екс- това е моя метод!

Общи условия

Активация на акаунт