НОЕМВРИЙЧЕТАТА вече са факт,първа Коледа ще празнуваме с тях

• 8 243
  • 302
  •   1
Отговори
# 300
Мили4ки здравейте и от нас, първо да 4еститя едномесе4ното бебе на Сладурката:) да е живи4ко и здраво и да спинка пове4е през ноща и мама да спинка и да си се гушкат през деня.!
За помощта - - свеки е у4ителка и е на работа до обед и по4ти всеки ден идва след 13ч,понякога излизам и се мотам,а понякога дремя в нас,ама не ходя в другата стая,зада ги оставя двамата да си се радват.Има в седмицата понякога 2-3 дни да сме си 2-мата само.Но тя има голямо желание да идва, а аз за сега не се дърпам.зависи и от настроението ми де.....
За еднакратната помощ - - на моя пе4ат пише,4е трябва да са изплати на 30.11.07 Simple Smile)) ,ама ми казаха,4е до 15-то 4исло ще дойде.4е на майка ми една позната се занимава с тези неща в Общината,4е тя ми ги подава там вътрешно:)
За фризьора - - уууу станах много хубаааа,да се похваля аз 4е няма кой друг;)),супер стана, купих си сутиен и съм мноооо доволна от факта!!!
mimi22 - аз още не съм готова с огледа за шезлонга:( ,4е трябва да посетя един голям магазин в Ст.З за детски стоки,4е там има адски голям избор и е малко извън града.Бащата ще хващам тези дни и ще трябва да взимам и аз, а и аз съм 4увала от мои приятелки,4е са позлвали шезлонга от много рано,той е на 3-4 степени и не е изправен,4е детето да седи в него,е полегнало в него,нито легнало,нито седнало:))
Ние не се срещаме с мн хора,има време......
ами това е за сега.....айде поздравииииии

# 301
Здравейте мачета и бебчета!
mimi22 - на нас ще ни подарят в неделя такъв шезлонг и ще мога да ти кажа как е.Дали на детенце му харесва и дали си струва да си вземеш.
Като заговорихте за фирмени партита и на  мен ще ми се размине от мойта фирма никой не се е обадил да ме покани а мъж ми ще празнуват извън София в някаква винарска изба.Но половинките не са поканени.Е поне аз не съм ама и да си призная някак не ми се оставя детенцето "самичко".Тя баба би го гледала с кеф ама не става.
Хайде лека вечер!

# 302

Общи условия

Активация на акаунт