Детски клубове в София

• 324 855
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде на път....
Вчера празнувахме имения ден на Петър в "Дъмбо" в Надежда-5. Много съм доволна, персонала е много внимателен, грижи се добре за децата и родителите! Препоръчвам го!  Peace

# 271
  • София
 t_ilieva бях обещала да попитам за "БонБон" в Хаджи Димитър - ще работят през целия месец август.
 Ние ще празнуваме в петък и после ще споделя тук как е било.

# 272
  • Някъде на път....
veroniki, супер! Хайде, чакам отзиви, за да знам дали там да запазвам за на Петър РД!

# 273
  • София
От всичко прочетено дотук, аз смятам да се насоча към "Хари Потър..." Ще се радвам да чуя още мнения, както и за цени, храна, място за възрастните и т.н.

# 274
  • София
От всичко прочетено дотук, аз смятам да се насоча към "Хари Потър..." Ще се радвам да чуя още мнения, както и за цени, храна, място за възрастните и т.н.
мястото за възрастни е много просторно, храната е кетъринг, разбира се и е хубава, а цената за дете е някъде около 14-15 лв., не помня точно  Embarassed

# 275
  • София
Много хубава тема. Моят син става на 4г в края на юли и още не сме избрали клуб. Няма снимки в галерията на Таласъмчетата - дали има достатъчно играчки и занимания ако няма тематично парти? На тази възраст представление от 40-50 минути малко трудничко им се задържа вниманието. За още един клуб не мога да намеря нищо - Snoopy - намира се на Слатинска 1. Моля ви, ако някоя мама може да ми препоръча хубав клуб в района на Дружба, Гео Милев, Слатина, Редута или Изток, подходящ за 4ти рожден ден, нека ми пише.
Има играчки, имат и партита. Къта за родители е доста просторен, залата за игри също е доста голяма. Ние там ще празнуваме, живот и здраве, през август.

# 276
За още един клуб не мога да намеря нищо - Snoopy - намира се на Слатинска 1. Моля ви, ако някоя мама може да ми препоръча хубав клуб в района на Дружба, Гео Милев, Слатина, Редута или Изток, подходящ за 4ти рожден ден, нека ми пише.

Клубът, за който питаш е хубав и просторен. Към него има луксозно заведение (бар), където могат да ти доставят и храна от прилежащата пицария. Детското парти обаче се оказва, че е задължително да е с допълнително наети аниматори, защото каките там само наглеждат децата и не се ангажират с никакво забавление или ритуал. Също така трябва да платиш наем за целия клуб, за да не допускат външни деца. Не помня точно цените, защото за нашата дата беше заето и не си записах, но ми се видя солено като крайна сума.
Иначе в района видях че обновяват и разширяват клуба в Скай Сити. Предполагам, че ще стане подходящ за празненства.

# 277
Благодаря ти много, явно клубчето още няма сайт. И така малко трудно се придобива представа. А пък за цените ми се струва, че е малко скъпичко - особено ако има наем на зала 200 лв за 2 часа рожден ден и отделно меню 5,90 и другите неща и.....
Вчера отидох до театър Ариел и направо останах разочарована - те нямат никаква база, кафето за родителите изглежда повече от мизерно. Навсякъде ми се стори ужасно мръсно. Май засега се спирам на Слон-балон.
А някой празнувал ли е в Моето гардже на ул.Русалка 8. Звучи добре, но няма снимки в сайта.

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 10:16 от Ety

# 278
  • София

На нас за 9 присъстващи деца (при 11 поканени, но аз платих и за недошлите деца-защото така или иначе сандвичите и картофките за тях бяха приготвени) и другите гости ни излезе малко над 500 лева.
Цената за дете е 15лв.-с включена сандвич+картофки или пица+картофки и сокче от кутийка. После разбрах, че има някаква разлика-дали децата са под или над 10 и е различно-15 или 20лв. на дете-но не разбрах много-много кога е 15 и кога е 20. Аз платих по 15 лв. на дете.
В цената влиза тортата (20 парчета на Л-гуна) и аниматор (забравих вече-май беше 70лв.).
Бях поръчала 40 хапки, 20 панирани сиренца, 20 панирани пилешки хапки, 20 панирани кашкавалчена, 20 пънчета със палачинки и сирене Филаделфия-харесаха ми. Имаше 20-тина възрастни, които си поръчваха за пиене кой каквото поиска-има всякакъв алкохол, вино, бира....
Мястото за възрастните се вижда много добре на снимките в сайта. Приятно е.
В клуба не се пуши-пушачите излизаха на пейка навън, на площадката пред входа.

# 279
  • София
muzka, това в ЦУМ ми се струва, че ще е яка цифра.........

Ами нямам идея!? newsm78 То вече трябва да е отворило врати клубчето.
Ако някой има път натам може да провери.

Странно и крайно невероятно нещо се случва тук.
Сутринта си спомням, че писах в темата, а сега не си виждам поста. #Crazy

# 280
  • София
Vivi, много благодаря.

500 лева не е ли доста за детски рожден ден??? Аз ли полудявам или тези от детските клубове?? Миналата година рождения ден излезе 300 и ми се видя скъпо, а за 500 не знам какво да кажа...

# 281
  • Някъде на път....
Vivi, много благодаря.

500 лева не е ли доста за детски рожден ден??? Аз ли полудявам или тези от детските клубове?? Миналата година рождения ден излезе 300 и ми се видя скъпо, а за 500 не знам какво да кажа...
Ами зависи от възможностите на родителите....... И на Петър миналата година излезе около 250 лева, тази година мисля пак толкова някъде да е........ Повече вече наистина ни е множко........  Thinking

# 282
  • София
Цената, според мен, зависи най-много от това колко и какво ще си поръчват гостите. Частта от сметката, която се пада на децата, не е чак толкова голяма.
Миналата година бяхме в друг клуб. Колкото и да подканях гостите да си поръчват кой каквото харесва, се ограничиха до кафета и безалкохолни. Едва изпихме една бутилка бяло вино. Цената беше около 220лв. Тази година бяха по-несрамежливи.  Grinning

# 283
Не съм чела цялата тема, обаче искам да питам: Има ли доволни / недоволни от Парти ленд в Люлин.
Капарирах аз за деветнадесети и отивам да уточним условията. Ми то там ме гледа едно извънземно същество. Като го питах откъде ще бъде пицата за децата , чак май ми се разсърди.

# 284
  • София
veroniki, супер! Хайде, чакам отзиви, за да знам дали там да запазвам за на Петър РД!
Давам пълен отчет. Рождения ден ми излезе 200лв. с тортата, която поръчах от Росита. Клубът работи с тази сладкарница и я докараха направо там - цената е 3.20лв. за парче. В каталога им няма богат избор, но аз попитах може ли да ни направят Франклин и го бяха направили много хубав, а и беше страшно вкусен. Ето така изглеждаше:

Наемът на залата е 60лв. за 2 часа (аз я запазих за 3 ) без значение от броя на децата, а меню си избираш отделно, ако искаш от няколко готови варианта. Аз избрах пица + сок + пуканки/чипс на цена 4лв. за детенце. Пицата беше много вкусна и я донесоха малко преди да я дадат на малчовците. Една какичка стои при тях да ги наблюдава и занимава без да се плаща допълнително, а ако искаш може да наемеш клоун или аниматор, но моя го е страх и си го спестихме това удоволствие.
 Бяхме седем дечица и петима възрастни. За нас възрастните бях поръчала само плато със мезета и наблегнахме на кафета и сокове (РД беше от 10 часа и прецених, че е рано за пилешки хапки и други подобни). За рожденника има трон, на който да седне, за да духа свещите. Не е нищо особено, но на децата им хареса, на мамите също. Ето малко снимки http://veronikitony.multiply.com/photos/album/43/Birthday_08#34
 Днес бяхме на РД в Приказка без край - там също много ми хареса.  Залата за игра е много просторна, има много хубави играчки и стените са изрисувани с анимационни герои, но предполагам, че е по-скъпичко там. Има видеонаблюдение на децата, защото от мястото за възрастните не можеш да ги виждаш в залата.

Общи условия

Активация на акаунт