Детски клубове в София

• 324 864
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 255
  • В най - голямото село
Ами аз така и не успях да вляза в него, докато е бил работещ. А сега търся клуб с градинка, за края на юни и точно в Люлин няма нито един такъв. Или поне аз не го откривам  newsm78. А никак не ми се иска да се затворят децата в залата по средата на лятото...

Мики Маус са отворили в Люлин 10http://miki-club.com/zanas1.html май няма отвън, не съм сигурна

# 256
  • София
Ами аз така и не успях да вляза в него, докато е бил работещ. А сега търся клуб с градинка, за края на юни и точно в Люлин няма нито един такъв. Или поне аз не го откривам  newsm78. А никак не ми се иска да се затворят децата в залата по средата на лятото...

Мики Маус са отворили в Люлин 10http://miki-club.com/zanas1.html май няма отвън, не съм сигурна
ние бяхме там на р ден и съм много доволна, като изключим 2 подробности съм впечатлена. гласувам с 2 ръце за него  Peace

# 257
Някой иа ли актуално инфо за цени във "Всички звездички", за РД става въпрос...

И мен много ме интересува това - май там ще празнуваме РД на 24 юни...
Тия дни ще ходя да го видя "на живо"  и после ще споделя инфото.

# 258
Днес ходих до "Всички звездички" за РД през Август, цената на дете е 13.50лв. - включва престой + меню. За родителите кетъринг, каквото се избере. Правят и тематични партита около 130лв. Има хубава градина, но вътре клуба е страшно малък

# 259
  • София
Да споделя за Snoopy на Слатинска 1.

Успяхме най-сетне тази събота да го посетим.
Изключително просторно и стилно направено.
Все още нямат много играчки - няколко големи плюшки,
триколка, два коша с дребни играчки.
Има кът с доста масички, отделно лабиринт с топки и две пързалки и
още един по-малък басейн с топки. Имат доста от тези големите и  меки,
тапицирани блокове и форми, които се нареждат.
Отделно барче и подиум.
Плаща се на бара на заведението.
30 мин - 2лв
1час - 3 лв  и т.н
Могат да гледат и почасово децата, като поръчват пици от съседната пицария, част от комплекса.
Отвън има надуваем "замък", който обаче струва 2лв за половин час,
независим дали си клиент на заведенията или клуба.

Организират и провеждане на  рождени дни.
За да запазиш клуба за 1 час е 100лв.
Менюто с пица и сокче  е 5,90 лв. Ако и искаш  и покана, шапка и свирка ставаше май 6,90 лв.
Плата и напитки за родителите се сервират в заведението от където може да се наблюдават децата.
До колкото си спомням плато от колбаси около 21 лв, плодове - 40 лв, хапки - 21 лв , риба и т.н

Има и паркинг за автомобилите точно пред комплекса.

Дано инфото да ви е било полезно и един малък съвет, като дойде време да плащате
си пригответе точна сума или такава, която искате да оставите .
На нас ни закръглиха сметката от 4,10 на 5 лв.( стотинки нямали хората!? Laughing)
Иначе клубчето си струва!

# 260
  • София
И аз да споделя за детския клуб "Хари Потър и приятели".
В събота празнувахме 5-тия рожден ден на Иво там.
Много съм доволна, Иво е много щастлив. Иска и догодина да празнуваме там.  Grinning Да не говорим пък, че в сряда пак ходихме да поиграе.
Клубът е нов, свеж, просторен. Има много играчки, интересни, замък с топки и батут, джаги, едни много интересни за децата въртящи се столчета-полу-яйца..... Хубаво е.
И един огромен плюс в сравнение с масовия детски клуб-каките не стоят като препарирани. Напротив-много са мили, играят с децата и ги забавляват. Отделно от това бях поръчала и аниматор (клоун-ката Мици, която също се справи чудесно. Успя да завладее дори и Иво, което досега беше успял да постигне само актьорът Дечко. Обикновено Иво изобщо не обръща внимание на аниматорите.) Когато ходихме втория път-в сряда-какичката през цялото време играеше с Иво и го занимаваше. Когато ходих преди РД, за да уговоря нещата по тържеството, пак заварих какичка, която играеше с едно детенце. Изобщо не е като на повечето места-отегчени каки, гледащи в една точка. Дано да запазят това настроение и желание за работа и занапред.  Hug
Нещата, които бях поръчала за почерка на гостите, също ми харесаха.
Друг много голям плюс, според мен, е, че рожденните дни не са нацвъкани през 2 часа. Организират по 2 партита на ден-едно преди обяд и едно следобяд. Така не бързаш да си тръгнеш, защото следващите празнуващи вече чакат на вратата. Нашето парти беше от 17ч. Клубът работи до 21. Тръгнахме си след 20,30. Никой не ни е притеснявал, че трябва да си ходим.
Изобщо-доволна съм.  Grinning

Благодаря на dodo_dodo, която първа писа преди време за този клуб и благодарение на нейния пост намерих това място.  Hug

# 261
  • Sofia

Благодаря на dodo_dodo, която първа писа преди време за този клуб и благодарение на нейния пост намерих това място.  Hug

Ейй Виви, ужасно се радвам, че и ти си доволна и че Иво е имал хубаво парти!!! Simple Smile

# 262
  • София
Чудна тема!!! Тъкмо ровя из сайтовете на парти клубовете и се чудя, къде да организирам Рождения ден на моя син. До сега сме били на рождени дни единствено и само в парти клубовете Барбарони. Ходили сме и в трите им клуба и винаги много ми е харсевало празненството там. По други парти клубове не съм ходила и незнам как е.
Препоръчайте ми нещо друго освен Барбарони!

Сега се захващам да изчета темата и мненията ви.
Решила съм да мина и да видя клубовете в Младост и около Младост, че са ни "под ръка" Simple Smile

Също и да дам няколко адреса, които не видях в списъка на първа страница, с пояснението, че не съм ходила в клубовете и не ги знам как са, просто ги давам като информация, за да е пълен списъка:

Абагар, кв. Мусагеница, бул. Г. М. Димитров, тел: 02/ 870 62 86, 988 24 13, GSM: 088 766 10 36, www.abagar.info, организиране на рождени дни, увеселителен кът

ДРЕБОСЪЧЕТАТА, ж.к. Славия, ъгъла на ул. Хайдушко изворче и ул. Славия срещу Зимната пързалка на к-с “Славия” тел: 955 03 01, 856 51 62, 088 644 39 28, 089 982 11 70. Детски рождени дни и празници. Самостоятелна зала 130 кв.м. за деца, зала за родители. Театър с актьори, клоуни и аниматори. Детски и празнични торти, кетъринг собствено производство.

Лече Буболече (кафе-сладкарница с детски парти център), кв. Овча Купел, ул. Камелия 35В, тел: 088 726 51 41, www.buboleche.com Разполага с две отделни зали за игри на децата и кафе-сладкарница за родителите. Тийнейджърски празници, тематични партита и шоу-програми. Децата са под непрекъснато видеонаблюдение, безплатен интернет за родителите.

Таласъмчета ООД, кв. Изток, ул. Юрий Гагарин 30, тел: 088 474 05 69, 088 474 05 68, www.talasamcheta.com Организиране на всякакъв вид детски тържества. Забавления с професионални аниматори и актьори. Безплатен интернет, кафе-сладкарница за родители.

АРИЕЛ ТЕАТЪР , кв. Гео Милев, ул. Лидице 16, тел: 02/ 72 25 40, GSM: 089 913 41 61 и в кв. Лагера, бл. 19, тел: 02/ 953 27 92
www.arieltheatre.com Организиране на рождени дни и партита.

ЖАР ТЕАТЪР , бул. Г. С. Раковски 191 Б, тел: 20/ 981 56 29, 981 56 23, GSM: 088 731 41 24
Организиране на рождени дни и партита, декорация, балонено шоу, мимове, клоуни, аниматори, атракциони, Paper Art: украса от хартия, костюми.

PARTY HOUSE, ул. Цар Самуил 30, тел: 02/ 981 62 50, www.partyhouse-bg.com Организиране на детски рождени дни и детски шоу програми

И само за статистиката, детски кътове и празнуване на рождени дни в:

JIMMY'S, Кино Арена, бул Тодор Александров 64, ет. 2, тел: 02/ 812 77 36 и Jimmy`s & Panini, Младост 3, к-с Нова Деница, тел: 02/ 974 45 49 www.jimmys.bg

Mc Donald's, www.mcdonalds.bg

Празнуване на детски рождени дни и партита в Детски кът кино АРЕНА Запад, бул. Тодор Александров 64, тел: 02/ 920 99 99 и Детски кът кино АРЕНА Младост , ж.к. Младост IV, Бизнес парк София, тел: 02/ 975 73 75 Купонът е с времетраене 2 часа, цена – 16 лв. на дете. Детско меню, включващо и детско шампанско, както и подаръци за всички деца, аниматор (приказен герой). Възможност да се поръча торта или да се донесе желаната.

Дано не се повтарям.

# 263
  • София
На третия етаж в ЦУМ видях днес, предстоящо откриване на  детски клуб "Сървайвър". Не съм обръщала внимание до сега, но на този етаж и точно до клубчето и покрай него има кафе с плетени столове.
В основни линии ми се видя готово, но още нямаше пълно обзавеждане, играчки...Скоро ще да е!  Mr. Green
Така, че на който му е по-удобно може да попоглежда и да даде инфо когато отвори врати.

# 264
  • София
Ще следя темата, че август имам рожденик! Peace

# 265
  • Някъде на път....
muzka, това в ЦУМ ми се струва, че ще е яка цифра.........

# 266
  • София
Таласъмчета ООД, кв. Изток, ул. Юрий Гагарин 30, тел: 088 474 05 69, 088 474 05 68, www.talasamcheta.com Организиране на всякакъв вид детски тържества. Забавления с професионални аниматори и актьори. Безплатен интернет, кафе-сладкарница за родители.

Бяхме с моето детнце в клуба. Направено е с вкус, децата се занимават от каките. Погледнах и за рожденните дни защото ни предстои през август и цените ми се видяха добри.

# 267
  • София
Да се изкажа ласкаво и аз за "Хари Потър" - днес бяхме на рожден ден там и ми направи страхотно впечатление! Освен чистата и много приветлива, с много нови и интересни играчки обстановка, какичките бяха наистина чудесни, синът ми (1 г. и 3 м.) се впусна да играе и аз след него, разбира се. Едната какичка веднага го пое и даже ме отпрати да пия кафе, много добре се справи с него през цялото време!
За разлика от "Двете Феи", където преди две седмици, пак на рожден ден, го оставих в залата за игра за 10 минути, и те го бяха изтървали да излезе от залата, да прекоси цялото заведение и да слезе по външното стъпало, където щеше да се пребие, ако не го беше хванал един от гостите  Shocked, т.е. ако ходеше по-добре, можеше и да си тръгне необезпокояван...

# 268
Много хубава тема. Моят син става на 4г в края на юли и още не сме избрали клуб. Няма снимки в галерията на Таласъмчетата - дали има достатъчно играчки и занимания ако няма тематично парти? На тази възраст представление от 40-50 минути малко трудничко им се задържа вниманието. За още един клуб не мога да намеря нищо - Snoopy - намира се на Слатинска 1. Моля ви, ако някоя мама може да ми препоръча хубав клуб в района на Дружба, Гео Милев, Слатина, Редута или Изток, подходящ за 4ти рожден ден, нека ми пише.

# 269
  • София
Много хубава тема. Моят син става на 4г в края на юли и още не сме избрали клуб. ........ На тази възраст представление от 40-50 минути малко трудничко им се задържа вниманието.

Зависи от аниматора.
Миналата година, когато Иво навършваше 4 години, ангажирах актьор за 1 час.
Занимава децата точно 1 час (от общо 2 и половина в клуба). Като цяло-имаше 1-2 деца, които не участваха през цялото време. Почти всички деца-някои бяха малко по-малки от Иво-бяха напълно завладяни от игрите, които им организира.

Общи условия

Активация на акаунт