Детски клубове в София

• 324 874
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 240
ще дам един хубав отзив за детски клуб Дъмбо в ж.к. Надежда.Клубът е чист,хубав и просторен.

Еми,

Кога работи той? Говориш за Дъмбо в Надежда 5 нали? В понеделник отидох да го видя, както и другият в 525 бл., но и двата бяха затворени
[/quot
Всеки ден от 10 д0 20ч. само в понеделник са от 16ч.

# 241
  • Някъде на път....
"Дъмбо" в Надежда 5  - много е хубав! В събота ходихме да го видим - смятам там да празнуваме имения ден на Петър! Дано ни оправдае очакванията!  Peace

# 242
  • София
Здравейте, искам да попитам за клуб Теди в св. Троица-някой ходил ли е там, че малката иска да празнува там рожденият си ден?
Може би отговорът ми е закъснял, но да кажа: клубът е доста приятен, относително широк, с видимост към децата. По мое мнение става за деца до 5-6-7 години. Има джунгла с топки и пързалка. Няма кой знае какъв избор на играчки, както има и такива, които не са чистени/прани отдавна. Какичките са симпатични и внимателни като цяло, но се е случвало да се "разсеят" - да говорят по телефон, докато гледат бебоци на 1г или да зачезнат за момент.
Цените не са ниски. Пак по мое мнение храната няма съответното качество. Тортите на Лагуна са по-скъпи, отколкото в сладкарницата. Не знам дали е обща практика.
Празнувахме там 1ви РД. Мястото беше подходящо за 5-6 бебета и 2-3 малко по-големи деца. Нямам впечатления от забавленията, които предлагат. По разбираеми причини не сме ползвали Simple Smile
В квартала са и "Пепеляшка", който според мен не е подходящ  за партита, тъй като има доста деца за целодневно гледане и е малко мрачен, и "Джиджо" - съвсем нов, хубав, но малък. Сега го разширяват. Ходили сме един път и бебка остана доволна. Има къща, бебешка пързалка, хубави играчки и прекрасна кака Simple Smile

# 243
Някой иа ли актуално инфо за цени във "Всички звездички", за РД става въпрос...

# 244
  • В ЛЮтеницата
"Джокатополис" в Люлин са опразнили клуба и май не е за ремонт...

# 245
  • София
"Джокатополис" в Люлин са опразнили клуба и май не е за ремонт...
Стига бе, кога го отвориха, кога приключиха....Ама май много станаха в района...

# 246
  • В ЛЮтеницата
Ами аз така и не успях да вляза в него, докато е бил работещ. А сега търся клуб с градинка, за края на юни и точно в Люлин няма нито един такъв. Или поне аз не го откривам  newsm78. А никак не ми се иска да се затворят децата в залата по средата на лятото...

# 247
Момичета и аз търся клуб в Люлин или Западен парк с външна градина за децата и за родителите. За празнуване на РД. Между другото звънях в " Островът на съкровищата", там искат минимум 10 деца. Аз не мога да събера толкова Sad

# 248
  • София
Ами аз така и не успях да вляза в него, докато е бил работещ. А сега търся клуб с градинка, за края на юни и точно в Люлин няма нито един такъв. Или поне аз не го откривам  newsm78. А никак не ми се иска да се затворят децата в залата по средата на лятото...
Май наистина няма, освен в Бъфало да им организираш нещо-градината е хубава

# 249
  • София
Някой знае ли да има клуб в кв.Хаджи Димитър
Зад ОДЗ "Патиланско царство" има нов детски клуб "Бонбон". Мисля, че се води кв. Стефан Караджа. Клуба е много хубав, чист, каките се занимават с децата... Hug За съжаление нямат още сайт, а аз не съм си записала телефонът им  Hug
Ето го сайта на БонБон www.bonbon-bg.com Края на април бяхме на РД там и О!Чудо! моя син игра за първи път в детски клуб, без да се налага да стоя вътре при него. Ето малко снимки http://veronikitony.multiply.com/photos/album/40#4 Няма много играчки, да не кажа хич, но децата се забавляваха на самото съоръжение тип джунгла, мисля го водят.
 След това ходихме още два пъти да играят с племенницата и сега мисля там да празнуваме и неговия РД началото на юли. Последният път, като го посетихме, отпред бяха направили ограда и я боядисваха, засадили са трева и имаше едно място,което тогава беше само оградено - може би ще монтират я пързалка, я люлка - ще видим.

# 250
  • Някъде на път....
veroniki, този БОНБОН наистина е хубав май. А дали работят през август?  newsm78

# 251
Ох, като напишат нещо такова като "дизайнерски кафе клуб" (в сайта на Бонбон) и направо онемявам ooooh!

# 252
  • София
veroniki, този БОНБОН наистина е хубав май. А дали работят през август?  newsm78
Утре ще ходя, за да резервирам час за РД на детето и ще ги попитам дали ще работят.
 Със сигурност има и по-хубави клубове в София, но моето дете си го харесва този, а и от другите налични в района този е най-просторен. (Не съм ходила  в този новия  в читалището на Макгахан да го видя, но утре може да мина да погледна, преди да отида до Бонбон.) Другото, което ми хареса е, че помещението за децата и това за родителите е разделено с прозорци и хем може да си наблюдаваш детето, хем ако някой пуши не стига до децата.

# 253
Бихте ли ми казали кой от изброените детски клубове е подходящ за рожден ден за момиченце, което ще навършва 10 години? Предварително ви благодаря!!!

# 254
Бихте ли ми казали кой от изброените детски клубове е подходящ за рожден ден за момиченце, което ще навършва 10 години? Предварително ви благодаря!!!
Приказка без край

Общи условия

Активация на акаунт