Детски клубове в София

• 324 878
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 225
Децата бяха май някъде към17 - 18, наема за два часа е 190 + съответното парти още 60, за над 15 деца още 20 - 270 само за заниманията - останалото явно беше храната на възрастните и децата, която хич не беше много- алкохол нямаше. И гадното беше в края на краищата, не толкова дадените пари, ами липсата на адекватна услуга срещу тях - почти никакви забавления и намусени каки. Това е, което няма как да не те вбеси. За тези пари, би трябвало все пак да изглеждат в добро настроение, независимо дали са или не са.

# 226
Цитат
Az li4no sym izkarvala i dosta hubavi partita v Barbaroni,no opredeleno zavisi dali sa v delni4ni dni...Prez weekenda imat po 4 partita po4ti slqti i personala qvno ne izdyrja za poslednite. Koeto si e greshka na shefovete- 2 4oveka za 12h opredeleno izperkvat do ve4erta i az li4no ne znam kak uspqvat da sa na krak za poslednoto ot 18.30 do 20.30. Ne znam i do kolko sa kvalificirani... ili prosto ne im plashtat dobre i za tova ne si davat mnogo zor. A pyk za usoviqta tam,nqmam dumi! Decata naistina mogat i da besneqt bez mnogo igra4ki,no specialno v Belite brezi e pred razpadane vsi4ko! To kak da im organizirat igri na decata kato vytre nqma nishto! Az li4no ostanah s dobro vpe4atlenie ot edno momi4e tam (s kysa kosa) koqto naistina praveshe dosta zabelejki na decata,no beshe prava- ina4e shteshe da ima s4upeni glavi (te bqha 7 godishni i dosta divi). Vij barmankata beshe...hmm... neka kaja neu4tiva,za da ne izpolzvam po-silni dumi:)
 Ta tova e v obshti linii moeto mnenie. Shefovete na Barbaroni seriozno trqbva da se zamislqt za organizaciqta i uslovqta tam, i stimulirane po nqkyv na4in na personala.

Аз ли4но съм изкарвала и доста хубави партита в Барбарони,но определено зависи дали са в делни4ни дни...През уикенда имат по 4 партита по4ти сляти и персонала явно не издържа за последните. Което си е грешка на шефовете- 2 4овека за 12х определено изперкват до ве4ерта и аз ли4но не знам как успяват да са на крак за последното от 18.30 до 20.30. Не знам и до колко са квалифицирани... или просто не им плащат добре и за това не си дават много зор. А пък за условията там,нямам думи! Децата наистина могат и да беснеят без много игра4ки,но специално в Белите брези е пред разпадане вси4ко! То как да им организират игри на децата като вътре няма нищо! Аз ли4но останах с добро впе4атление от едно моми4е там (с къса коса) която наистина правеше доста забележки на децата,но беше права- ина4е щеше да има с4упени глави (те бяха 7 годишни и доста диви). Виж барманката беше...хмм... нека кажа неу4тива,за да не използвам по-силни думи:)
 Та това е в общи линии моето мнение. Шефовете на Барбарони сериозно трябва да се замислят за организацията и условията там, и стимулиране по някакъв на4ин на персонала.

--------
Моля, пишете на Кирилица!

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 12:18 от Ellypr

# 227
Здравейте, искам да попитам за клуб Теди в св. Троица-някой ходил ли е там, че малката иска да празнува там рожденият си ден?
Nie vse pak se reshihme i praznuvahme v klub Tedi. Malkata stana na 5 god. i mnogo i haresa. Klubat ne e mnogo goliam, no decata gi  zabavliavaha mnogo, i nie sme dovolni. Personala beshe mnogo vnimatelen, a i smetkata ne beshe goliama Da se nadiavam che shte bada ot polza i za drugite.

# 228
  • Край морето
Здравейте,

Дайте идея за клуб  за празнуване на РД, но с градина. Не ми се иска юни месец да вкарвам децата на закрито. И ако може да е в Северните райони на София или центъра Embarassed

# 229
Здравейте!Някой знае ли нещо за детски клуб "Пепеляшка"-Св.Троица?Предварително благодаря!

# 230
  • София
Давам едно положително мнение за "Двете Феи". В петък правихме рожденият ден на малкият там.
Няма градина, но е просторно и прохладно. Има няколко масички отвън под тента (за пушачите евентуално). Децата се забавляваха чудесно с един фокусник(момичетата ни посъветваха да вземем него), играха и в залата с играчките, момичетата бяха много любезни и експедитивни. Накрая не са ни притискали да си ходим, въпреки, че в 8 часа трябваше да затварят.

# 231
Здравейте!Някой знае ли нещо за детски клуб "Пепеляшка"-Св.Троица?Предварително благодаря!

И от там минах разглеждайки клубове за РД на моето момиченце. Първо - намира се в апартамент - вътре е доста мрачно по тази причина. Иначе за игра има мисля 3 стаи - големичко е, а кухнята е направена с диван и масичка за родителите, вътре се пуши, което за мен е минус (нищо, че е в друга стая, вратите са отворени постоянно). Когато отидох, на работа беше 1 жена на средна възраст, да не кажа даже възрастна, не знам иначе дали за партита има по-млади момичета, защото не знам тази жена как би се сравила с 10 беснеещи хлапета  newsm78

Иначе определено е по-евтино от всичко останало, което разгледах - 30 лв наем и мисля - 4-5 лв на дете за меню. Но основното, което ме впечатли е, че всичко е много захабено вече, явно клуба е доста стар, знам и че е бил популярен много, но нищо не е направено за освежаването му на по-късен етап. Иначе има много играчки, но просто ми се видя вече неподдържано - затова и не го избрах. Това е, дано да съм била полезна  Peace

# 232
Здравейте,

Дайте идея за клуб  за празнуване на РД, но с градина. Не ми се иска юни месец да вкарвам децата на закрито. И ако може да е в Северните райони на София или центъра Embarassed

http://www.sakrovishte.com/ - Островът на съкровищата - много исках да празнуваме там, но вечерният час беше зает - 1 месец преди датата  Close
Иначе само по телефона говорих с тях, много бяха любезни, имат градина, в която и родителите сядат, и децата играят, казаха че има батути, пързалки и т.н. Имат и тематични партита. Може да разгледаш на място, но по-отрано, да не стане като при нас  Tired

# 233
Още един глас за "Островът на съкровищата" Peace

# 234

И от там минах разглеждайки клубове за РД на моето момиченце. Първо - намира се в апартамент - вътре е доста мрачно по тази причина. Иначе за игра има мисля 3 стаи - големичко е, а кухнята е направена с диван и масичка за родителите, вътре се пуши, което за мен е минус (нищо, че е в друга стая, вратите са отворени постоянно). Когато отидох, на работа беше 1 жена на средна възраст, да не кажа даже възрастна, не знам иначе дали за партита има по-млади момичета, защото не знам тази жена как би се сравила с 10 беснеещи хлапета  newsm78

Иначе определено е по-евтино от всичко останало, което разгледах - 30 лв наем и мисля - 4-5 лв на дете за меню. Но основното, което ме впечатли е, че всичко е много захабено вече, явно клуба е доста стар, знам и че е бил популярен много, но нищо не е направено за освежаването му на по-късен етап. Иначе има много играчки, но просто ми се видя вече неподдържано - затова и не го избрах. Това е, дано да съм била полезна  Peace
Благодаря за изчерпателния отговор!А от кога са ти впичатленията, защото разбрах, че има нови тапети, мокети и т.н. Предлагат и полудневни, целодневни занимания.....

# 235
Бях там преди 1 седмица, ако са сменили мокетите от тогава - добре (тапетите честно казано не ги загледах чак толкова, но мокетите бяха ...)  Peace

# 236
ще дам един хубав отзив за детски клуб Дъмбо в ж.к. Надежда.Клубът е чист,хубав и просторен.

# 237
  • Край морето
ще дам един хубав отзив за детски клуб Дъмбо в ж.к. Надежда.Клубът е чист,хубав и просторен.

Еми,

Кога работи той? Говориш за Дъмбо в Надежда 5 нали? В понеделник отидох да го видя, както и другият в 525 бл., но и двата бяха затворени

# 238
  • София
Клуб, работещ от 1-2 седмици- "Snoopy"- на " Слатинска " 1.
Има прекрасен кът с пързалки и лабиринт!
Много оскъдно откъм играчки все още.
Детския център е част от клуб, който се казва "Сamey" или нещо такова, там може родителите да пийнат по нещо, вътре има екран за наблюдение.
3 лв. на час игра.

А, благодаря ти!
Минавам от там всеки ден и преди да сложат стикерите по стъклата ми
приличаше на детски клуб, но сега вече е сигурно.
Някой дали е ходил на скоро?!
От вън виждам, че има и надуваем замък или нещо подобно.
То допълнително ли се плаща?! newsm78

# 239
 #Cussing out Здравейте, реших да споделя с вас днешната случка.... която ми се случва за пореден път!!!!Най-близкия до нас детски клуб е "Дъга" - малката обожава да щурее и да си играе с топките, каките и др.... Но като във всеки клуб си имат програма- рождехи дни, партита и др. Всеки път преди да тръгнем за там се обаждам по тел. за да видя дали няма мероприятие....  ooooh! Вече за3-4 път ми се случва да ми казват, че часовете за които питам се свободни за почасово гледане.... ДА АМА НЕ.. #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Отивам с детето дето се е настроило за игра... и в същия момент там се вихри частно парти.... #Cussing out Та се чудя на кого и какво да кажа....Моля ви мами, препоръчайте ми друг детски клуб който е в центъра на София..... около пам. Левски или ЦУМ... бул. Раковски или и аз не змам ....Прерових ифото и тук и в Google.... но нищо ненемерих... Направо се отчаях  Tired Благодаря предварително...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт