Детски клубове в София

• 324 891
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мммм, мед ми капе на душата. Втори човек с хубави впечатления от мястото.  Grinning
Предвид това, че още е ново и няма много хора, които да споделят-радвам се на всеки отзив. Благодаря ти!

# 211
az vodq malkiq v karamel -krasno selo, mnogo e got toi se zabavlqva mnogo a az si po4ivam.nadqvam se da sam bila polezna na maikite v raiona Peace

# 212
Здравейте момичета,
Искам да ви питам този клуб Funny http://www.funnybg.com/ дали е подходящ за празнуване на 1-ви рожден ден?

# 213
Здравейте, искам да попитам за клуб Теди в св. Троица-някой ходил ли е там, че малката иска да празнува там рожденият си ден?

# 214
Здравейте, искам да попитам за клуб Теди в св. Троица-някой ходил ли е там, че малката иска да празнува там рожденият си ден?

Аз минах от там в търсене на клуб за РД на дъщеря ми. Много е приятно - светло, къта за родителите е чудесен, но честно казано мястото за игра на децата е доста ограничено - ако ще празнувате 1 годинка - добре, но ако детето е по-голямо и децата са повече от 5, ще им е доста тясно. А и играчките не ми се видяха много... Иначе наема на клуба е 70 лв., а детското меню 4 лв. Това е - дано да съм ти била полезна  Peace

# 215
Към този който попълва списъка - клуб Джиджо - св. Троица - ул. Божурище бл.136 - нов, много приятно, страхотен кейтъринг за родителите, много нови и разнообразни играчки (наем 60 лв., детско меню 4-6 лв.).  В едната зала за игра има по-дребни играчки, а в другата мрежи с пързалки и басейн с топки. Доста е малко, но пък може разнообразието от играчки да компенсира това. Персонала е любезен. Няма сайт, затова счетох за полезно да дам някой подробности.

# 216
  • София
Здравейте.Наближава рожденният ден на дъщеря ми.А и вчера бяхме на рожден ден на
нейно приятелче в "Приказка без край".Доста е прехвален този клуб,по мое мнение.
Поне срещу 600 лв. очаквах повече.Гледах доста от клубовете на първа страница и се спрях на
"Мечо Пух и приятели".Бил е в Младост 4,сега се мести в бл.28,до Окръжна болница,пише,че
има и градинка за игра навън.Има ли някой,който наскоро го е посетил или празнувал РД?
Моля ви за отзиви! Hug

# 217
Празувахме в "Патета" първата годинка на Дени. Като цяло съм доволна. Чисто, хубави играчки, мили и внимателни какички. Малката изобщо не ме потърси 2 часа! Хубавото е и, че може да се резервира дата и час без да се капарира веднага. Единствената ми забележка е, че в сайта си пишат, че има лятна градина, която се оказа тротоара пред клубчето с една масичка, извадена опред  Rolling Eyes

# 218
Здравейте.Наближава рожденният ден на дъщеря ми.А и вчера бяхме на рожден ден на
нейно приятелче в "Приказка без край".Доста е прехвален този клуб,по мое мнение.
Поне срещу 600 лв. очаквах повече.Гледах доста от клубовете на първа страница и се спрях на
"Мечо Пух и приятели".Бил е в Младост 4,сега се мести в бл.28,до Окръжна болница,пише,че
има и градинка за игра навън.Има ли някой,който наскоро го е посетил или празнувал РД?
Моля ви за отзиви! Hug

Моите впечатления от "Мечо Пух и приятели" са от месец март. Честно казано, май не сме били на по-ужасен рожден ден  ooooh!
1. Пространството вътре е за максимум 5-6 МАЛКИ деца, 10 петгодишни се чувстваха като в дядовата ръкавичка
2. Названието "градинка за игра"е твърде претенциозно за пясъчника с размери 2 х 2 и две-три пластмасови играчки вътре, освен ако нямат предвид терасата, която обаче е по-подходяща за маси за родителите
3. Програмата беше от мъж и жена - клоуни, които се ОПИТАХА да забавляват децата, но в тая теснотия това е просто невъзможно.
4. "Какичките" не правеха нищо друго, освен забележки - по-леко, не пипай това, не пипай онова - чак "не пипайте балоните" имаше...
5. Точно 15 минути след като беше сервирана тортата, извикаха децата за "програмата" и прибраха всички чинийки - който ял - ял...
6. Рождения ден беше вечерен, трябваше да свърши в 20.00 часа - още в 19.45 започнаха да изкарват децата в свръх-тясната предна част, и да подканват към тръгване. Родителите започнахме да си викаме таксита, да си обличаме децата и т.н. - и о, чудо - точно в 20.00 часа ЗАГАСИХА ЛАМПИТЕ и буквално ни изринаха навън. Все едно щеше да стане чудо на чудесата, ако бяхме останали да си изчакаме такситата вътре (все пак говорим за март месец).
7. Кетъринга не ми хареса - сухи сандвичи, правени кой знае кога, бутер-хапки... Пицата за децата не изглеждаше също кой знае колко вкусна, остана си по масите.
За сметка на това е евтино в сравнение с другите клубове. Но от всички, които бяхме на рождения ден, едва ли някой ще посети отново този клуб.

Дано са си взели поука и щом ще се местят, го направят по-професионално на новото място  Peace

# 219
  • София
BirdsFlu,благодаря ти!  bouquet
Аз се бях засилила да го гледам за РД на дъщеря ми,че ни е близо и удобно.
Може и да отида да видя на новото място как е.

# 220
  • София
Ще дам по един положителен и един отрицателен глас, съответно за Хари Потър и за 506 хлапета м/у Драгалевци и Симеоново.
Първият е най-хубавият, просторен и светъл клуб в който сме ходили.Играчките са новички, има трамплин, въжен център с пързалка и страшно ни хареса. Кафето също е много приятно Simple Smile.
Вторият е някаква пародия на клуб, на забутано място е и честно казано всички играчки са събирани от лъки бой, кока кола или друга промоция  ooooh! Куклите са баба ми от времето, а за детски център с пързалка не може и дума да става. С две думи - зала за тихи игри.... Персоналът беше любезен, но това не е достатъчно да се върнем пак там.

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 18:33 от Vivi

# 221
Към този който попълва списъка - клуб Джиджо

има още един нов Джидо, но зад Софийската консерватория на ул.Русалка 8, в къща е, със самостоятелен двор, пълен със зеленина

# 222
Искам да споделя разочарованието си от детския клуб в НДК, който е на мястото на Мултиплекса. Мисля, че се казва Меджикленд.
Единственото положително там е пространството - широко е. Децата се набесняха на спокойствие. Каките обаче бяха свъхкисели. Вярно, не им се караха, но ние бяхме платили за игри и занимания, а такива имаше около 15 минути от общо два часа. През останалото време децата си беснееха, каките ги наглеждаха кисело. За мен лично е ясно, че повече никога няма да стъпя там или в друг такъв клуб, тъй като мразя да ме правят на идиот.
С 600 лева, които дадох там, мога да организирам същото беснеене в къщи и да платя на фирма да ми измие и изчисти основно къщата след това. И определено ще се чувствам по-добре.

# 223
  • Някъде на път....
pfy, доста пари са това. А колко деца бяха на партито?

# 224
  • София
Искам да споделя разочарованието си от детския клуб в НДК, който е на мястото на Мултиплекса. Мисля, че се казва Меджикленд.
Единственото положително там е пространството - широко е. Децата се набесняха на спокойствие. Каките обаче бяха свъхкисели. Вярно, не им се караха, но ние бяхме платили за игри и занимания, а такива имаше около 15 минути от общо два часа. През останалото време децата си беснееха, каките ги наглеждаха кисело. За мен лично е ясно, че повече никога няма да стъпя там или в друг такъв клуб, тъй като мразя да ме правят на идиот.
С 600 лева, които дадох там, мога да организирам същото беснеене в къщи и да платя на фирма да ми измие и изчисти основно къщата след това. И определено ще се чувствам по-добре.

Меджикленда е на ул.Княз Борис към Медицинска Академия.
Да-м-м определно си е скъпичко там /в бившия Мултиплекс/!Между другото такава ще е и цената в Меджикленд.

Общи условия

Активация на акаунт