Детски клубове в София

• 324 914
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 195
Само да допълня, че от няколко години празнуваме РД на децата си по клубове, т.е. не ни е за първи път. Мислех, че този клуб (Щуроландия) още е нов и не е познат , но се оказа че той просто не струва. Да не говорим, че хората го намериха много трудно.

# 196
Остана ми малко време да прочета отзиви за другите клубове нагоре ( бях супер разочарована от “празненството“ и ми се щеше бързо да споделя с някого ) и мога да допълня още куп подробности за този клуб Щуроландия - освен калните улици, по които се стига до там, “усмихнатия“ персонал ( дори на децата им направи впечатление ), дори не даваха на децата едно столче да преместят; вратата на тоалетната им била счупена, дори сапун нямаше... Да не говорим, че още от вратата ме погнаха да ми се карат защо не съм им казала, че те ще платят тортата от Гаврош - тя беше единственото хубаво в целия РД - а се бяхме уговорили три седмици преди това, че те така процедирали - плащат тортата при доставката, а после я включват в сметката. Изобщо пълно разочарование.

# 197
  • Някъде на път....
marinarina, а къде се намира този клуб - да знам къде да НЕ ХОДИМ!

# 198
  • Ланкър, планините Овнерог

Аз това намерих:

Щуроландия
тел. 0887349839, 0898776421
E-mail: 6turolandia@dir.bg

То само нескопосания им сайт може да те откаже. Вижте картата им каква е и е в "Галерия"(не в контакти)

# 199
  • София

Ако става въпрос за същият клуб за който си мисля - срещу хипермаркет Била Люлин, в новопостроените кооперации. Бях там януари, когато правех проучвания за рожденият ден на Мартин. Моите впечатления също са негативни. Път до клуба няма - караш по едни дупки между строежите, беше една тъмница. Вътре в самото клубче тогава почти нямаше играчки, иначе залата за децата е доста голяма, но тогава беше почти празна. Водя детето в детската част и усещам, че е доста студено, а какичката, която се грижи за децата е с яке. Попитах защо е толкова студено, обясниха ми, че момичето просто си седяло с яке иначе си било топло. Издържахме около 1/2 час и си тръгнахме. Момичето, което беше на бара беше много любезно, не мога да не го похваля. Обясни внимателно всичко свързано с провеждането на рожден ден, меню, цени и т.н., но на мен не ми допадна нито обстановката в детската част, нито тази за възрастните, а и този студ. Повече не сме стъпили там.

# 200
  • София
Момичета, а този клуб Всички звездички дали е подходящ за празнуване на 7 год.? Ще ми се да е някъде навън, да не се завираме вътре, а така като гледам възможностите на района ни не са много. Живеем в квартал Витоша. Миналата година рд беше в Лейди, много съм доволна, но гостойцата каза, че не искала да повтаря клуба, та така...

# 201
И аз много бих искала да е навън, но единствения, който намирам в интернет по-близичко до нас е този http://www.chudopolis.dir.bg - в Западен парк.

Притеснява ме факта, че сайта не е кой знае какъв, но понякога пъ по-закътаните места се оказват приятна изненада  newsm78

Някой има ли отзиви за този Чудополис (Чудоландия) ? Или от друг клуб с външна част в района.... Благодаря   bouquet

# 202
За клуба в читалището на жк. Х. Димитър, още не е отворен но скоро щял да отвори добре е осветен, но интересното е че залата за игра и за седене на родителите и бара са в едно помещение - за някой това ще е плюс за други минус..

# 203
  • София
И аз много бих искала да е навън, но единствения, който намирам в интернет по-близичко до нас е този http://www.chudopolis.dir.bg - в Западен парк.

Притеснява ме факта, че сайта не е кой знае какъв, но понякога пъ по-закътаните места се оказват приятна изненада  newsm78

Някой има ли отзиви за този Чудополис (Чудоландия) ? Или от друг клуб с външна част в района.... Благодаря   bouquet

Този няма да е от категорията "приятна изненада".  Confused
Отдавна не съм ходила там. Преди около 2 години бяхме за последно. Не знам дали нещо се е променило-вероятно да, но...... не знам.
Беше много мръсно и прашно. Нямаше никакви ограничения родителите да ходят с обувки по мокетите, на които играеха децата. Мокети е силно казано, всъщност. Виновни са и родителите, които газеха с обувки по въпросните мокети, но пък и от клуба не държаха особено на това.
Помещението за родителите е много малко, пуши се, а не се проветрява добре и димът отива в помещението за игра, от което го дели една постоянно отворена врата. В същото това малко помещение се провежда и ритуалът по духането на свещите.
Преди две години собственичката ползваше клуба и за други свои дейности и поне що се отнася до обичайните посещения (не празнуване на РД), децата оставаха тотално необгрижени.

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 10:29 от Vivi

# 204
Много доволна останах от клуб "Олелия"Обещах отзиви и се забравих EmbarassedМного точно работят,дават разпечатка с цялата сметка,няма надписвания и неприятни изненади,даже излезе по-малка от приблизителната предварителна ,която ми направиха.Какичката аниматорка прави безброй забавни игри с много подаръци за всички деца.Имат много костюми,децата се обличаха снимаха и много се радваха.За рожденици в топли дни има въможност родителите да сядат навън.И не напоследно място много ме впечатли доброто осветление и хубавите чаши и чинии Wink  www.oleliya.hit.bg
Аз съм била там 2 пъти на Рд на дете на 1г.и там резервирах за нашата първа годинка.Много ми харесва,макар че е малко са много любезни . Ще дам отзиви след Рождения ден.

За клуба в читалището на жк. Х. Димитър, още не е отворен но скоро щял да отвори добре е осветен, но интересното е че залата за игра и за седене на родителите и бара са в едно помещение - за някой това ще е плюс за други минус..
За кое читалище става въпрос? НА макгахан или ???

До цветната борса "Лотос"в Х.Димитър днес видях че има нов клуб.Но отвън само..Ако го посетим ще дам инфо.

# 205
  • София
Побутвам темата  Wink

Наближава Рождения Ден на дъщеря ми и започнах да се замислям в кой клуб да направя резервация.
Доскоро бях на варианта Барбарони 1 или 3 (миналата година празнувахме в 1, преди месец бяхме в 3), но след като прочетох масово лоши отзиви се отказах.
Сега везните клонят към Мики Маус или Патета.
Моля да споделите впечатленията си от тези два клуба.
И тъй като дъщеря ми става на 3г., критерий са не само играчките и обстановката (то е ясно, че където и да ги заведеш ще беснеят и ще се забавляват), а най-вече самият ритуал. Иска ми се да е празнично и детето ми да се почувства специално!

# 206
Нашият рожден ден мина . Бяхме в "Островът на съкровищата"  Hug
Изключително доволна съм , наистина .
Сравнявайки това преживяване с другите клубове в които съм била , просто ме е яд на мен самата , че преди съм се прецакала така  Confused
1. Градината е много хубава / бяхме отвън / . Имаше голям надуваем батут за децата / от типа на надуваемите замъци по парковете / - оказа се голяма сензация за децата / бяха на възраст 2 и половина - 3 години /
2. Какичките / 3 на брой / не се отделяха от децата  Grinning Синът ми / о , чудо / не потърси нито мен , нито баща си за 3 часа  Simple Smile
3. Храната беше без забележки . Имат сервитъорка и гостите спокойно си поръчваха питиета , без аз примерно да тичам до бара през 3 мин. и да се притеснявам някой не си ли е изпил вече колата или виното .
4. Вътре играчките и обстановката също са много хубави .
5. Кукленият театър беше на професионално ниво
6. Отношението и усмивките на персонала много ме впечатлиха . Много тържествено поднесоха тортата . През цялото време имаше детски песнички и каките танцуваха с децата .
7. Бяхме последен рожден ден - 18.30 ч. , което ни позволи да останем до 9 - 9 .15 ч.
Удоволствието за 6 деца и 15 възрастни ни излезе 450 лв.

# 207
  • София
Побутвам темата  Wink

Наближава Рождения Ден на дъщеря ми и започнах да се замислям в кой клуб да направя резервация.
Доскоро бях на варианта Барбарони 1 или 3 (миналата година празнувахме в 1, преди месец бяхме в 3), но след като прочетох масово лоши отзиви се отказах.
Сега везните клонят към Мики Маус или Патета.
Моля да споделите впечатленията си от тези два клуба.
И тъй като дъщеря ми става на 3г., критерий са не само играчките и обстановката (то е ясно, че където и да ги заведеш ще беснеят и ще се забавляват), а най-вече самият ритуал. Иска ми се да е празнично и детето ми да се почувства специално!

Патетата много ги хвалят,поне в темите от миналата година.Отидох да видя клуба на място миналия май,но мястото за хранене и за родители ми се стори недостатъчно.Иначе съм чела страхотни отзиви за там.Дано и тази година да е така.
В Мики Маус съм била на рождени дни с Алекс в този клуб, който е в центъра.Обаче обстановката там не ми допада,колкото иначе стархотни рождени дни да правят /по думите на Бети/.
За родители си е тесничко.А и за децата са отделни стаи в стар апартамент,а не голямо помещение.

Аз се спрях на "Островът на съкровищата".Ходихме да го видим,има градина,която ни спечели.

# 208
  • София
Днес ходих в "Хари Потър": http://www.harrypotter-friends.com/ . Мястото е съвсем ново. Хареса ми. Резервирах клуба за РД на Иво. Надявам се всичко да бъде добре и да мога да споделя хубави впечатления.  Simple Smile

# 209
  • София
Днес ходих в "Хари Потър": http://www.harrypotter-friends.com/ . Мястото е съвсем ново. Хареса ми. Резервирах клуба за РД на Иво. Надявам се всичко да бъде добре и да мога да споделя хубави впечатления.  Simple Smile
ние там си празнувахме р ден на каката. пожелавам ви и вие да си изкарате така хубаво както ние  Peace

Общи условия

Активация на акаунт