Детски клубове в София

• 324 947
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 180
Не е точно детски клуб, а Арт кафе и хоби клуб, но се правят рождени дни за по-големи деца с арт насоченост. http://www.royana-bg.com

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 17:23 от itso_k

# 181
Допълвам с информация за "Всички звездички" в Лозенец - 0885073567, 0885075441,0888234627, ул. Цветна градина 12. Нямат сайт. Къща с двор.

# 182
Много доволна останах от клуб "Олелия"Обещах отзиви и се забравих EmbarassedМного точно работят,дават разпечатка с цялата сметка,няма надписвания и неприятни изненади,даже излезе по-малка от приблизителната предварителна ,която ми направиха.Какичката аниматорка прави безброй забавни игри с много подаръци за всички деца.Имат много костюми,децата се обличаха снимаха и много се радваха.За рожденици в топли дни има въможност родителите да сядат навън.И не напоследно място много ме впечатли доброто осветление и хубавите чаши и чинии Wink  www.oleliya.hit.bg

# 183
Един глас  ЗА  Peace  "Лейди" - клубчето в Дървеница

http://www.lady-bg.com/contacts.htm
От днес са ми впечатленията много приятно беше, учтиви какички и лелички, много играчки за децата и масички отвън за родителите  Peace

# 184
Клуб, работещ от 1-2 седмици- "Snoopy"- на " Слатинска " 1.
Има прекрасен кът с пързалки и лабиринт!
Много оскъдно откъм играчки все още.
Детския център е част от клуб, който се казва "Сamey" или нещо такова, там може родителите да пийнат по нещо, вътре има екран за наблюдение.
3 лв. на час игра.

# 185
Дворът на "Всички звездички" е най-големият, който аз съм виждала за детски клуб. Предполагам, че за по-топлите месеци е много добро място за празнуване, защото вътре е доста тясно и за децата и за родителите!

аз минах по улицата, уж гледах, двор не нидях, отзад ли е или не съм гледала точната къща Embarassed

На ул. Църноок, точно до улилището има клуб с двор- Морско конче, но още недовършен ми се стори.

# 186
  • София
Дворът на "Всички звездички" е най-големият, който аз съм виждала за детски клуб. Предполагам, че за по-топлите месеци е много добро място за празнуване, защото вътре е доста тясно и за децата и за родителите!

аз минах по улицата, уж гледах, двор не нидях, отзад ли е или не съм гледала точната къща Embarassed

На ул. Църноок, точно до улилището има клуб с двор- Морско конче, но още недовършен ми се стори.

Да,двора е зад къщата.Ако минеш по долната улица ще видиш целия двор и пързалките, люлките и т.н.

# 187

Да,двора е зад къщата.Ако минеш по долната улица ще видиш целия двор и пързалките, люлките и т.н.

за Звездичките или Кончето имаш предвид Simple Smile

# 188
  • София

за Звездичките или Кончето имаш предвид Simple Smile

За Звездичките! Peace

# 189
Нов клуб видях в кв. Хаджи Димитър казва се Норита и се намира в читалището на квартала, залата за игра е огромна днес ще го посетя и ще кажа повече..

# 190
Допълвам с информация за "Всички звездички" в Лозенец - 0885073567, 0885075441,0888234627, ул. Цветна градина 12. Нямат сайт. Къща с двор.
Мерси за инфото,полезно е   bouquet
veka и на теб   bouquet

# 191
Празнувахме рожденния ден на сина ми в Щуроландия в Люлин, но беше ужасно. Препоръчвам на всички да не го посещават за нищо на света, на по-кошмарен рожден ден не съм била...

# 192
  • Ланкър, планините Овнерог
Нов клуб видях в кв. Хаджи Димитър казва се Норита и се намира в читалището на квартала, залата за игра е огромна днес ще го посетя и ще кажа повече..

Дано да е по-приветлив от самото читалище.

# 193
marinarina кажи подробности какво е толкова кошмарно

# 194
Ами първо “аниматорката“ постоянно правеше забележки на децата, макар че те не бяха буйни, не са чупили играчки ( да не говорим, че те бяха вече изпочупени и в оскъдно количество, нямаха даже моливи за рисуване, да не говорим за рисунки по лицата на децата ), не помагаше на по-малките, сякаш беше там, само за да пази имуществото да не се повреди или изцапа. Всичко беше направено много прибързано - малко след като децата дойдоха им дадоха да ядат, след малко решиха, че ще поднасят тортата. Направиха го без никакъв ритуал, изпяха съвсем накратко Happy birthday и това беше. Родителите бяха учудени защо толкова бързат, добре че децата не знаят колко време е минало... Накрая даже платихме за едно дете в повече, но грешката е наша - трябваше да си погледнем сметката. Това се преживява, ако общото впечатление е добро, но нашето не е такова.

Общи условия

Активация на акаунт