Детски клубове в София

• 324 992
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Днес празнувахме в Хари Потър. Безкрайно съм доволна, гостите ми също бяха очаровани. Двама от тях дори запазиха дати за рожденните дни на децата си  Simple Smile

# 166
  • София
Днес празнувахме в Хари Потър. Безкрайно съм доволна, гостите ми също бяха очаровани. Двама от тях дори запазиха дати за рожденните дни на децата си  Simple Smile
Додо, чакаме снимки, че май още нямат сайт или поне аз не намерих. Става ли за много гости - просторно ли е ?

# 167
  • Sofia
Додо, чакаме снимки, че май още нямат сайт или поне аз не намерих. Става ли за много гости - просторно ли е ?

Да, много  е просторно, а сайта още е в процес на подготовка. Писах преди малко и в темата на Ме4тателка  Simple Smile

# 168
  • София
Искам да попитам - знаете ли в кои от детските клубове може да се празнува навън. Интересува ме за 28.05. и предполагам, че ще е доста топло. Попрехвърлих темата, но не успях да се разбера кои от клубовете са такива.

# 169
Сещам се за Барбарони 3 на първо четене Rolling Eyes

# 170
Искам да попитам - знаете ли в кои от детските клубове може да се празнува навън. Интересува ме за 28.05. и предполагам, че ще е доста топло. Попрехвърлих темата, но не успях да се разбера кои от клубовете са такива.

Ние сме на 17.05 в " Островът на съкровищата " .
Ако е хубаво времето ще сме отвън . В момента ремонтират градината / която не е голяма / и казаха , че ще има бели шатри , както и батут . Разбира се децата ще ползват и помещението за игра вътре .
Поръчах и куклен театър , макар , че се чудя дали ще им е интересно на децата  Rolling Eyes

Ако някой е празнувал там , моля да сподели впечатления  Praynig

# 171
  • София

Ние сме на 17.05 в " Островът на съкровищата " .
Ако е хубаво времето ще сме отвън . В момента ремонтират градината / която не е голяма / и казаха , че ще има бели шатри , както и батут . Разбира се децата ще ползват и помещението за игра вътре .
Поръчах и куклен театър , макар , че се чудя дали ще им е интересно на децата  Rolling Eyes

Ако някой е празнувал там , моля да сподели впечатления  Praynig

Аз ще чакам ти да споделиш впечатления.Миналата година след обстоен разпит от моя страна и подробни отговори от твоя празнувахме 2 РД на дъщеря ми в Барбарони.
Но чувам,че сега са го развалили.
Едно приятелче на дъщеря ми е празнувало РД в Островът на съкровищата през декември /ние за жалост не успяхме да отидем/ .
Знам,че майката беше доволна,ако искаш мога да я разпитам по-подробно.

# 172
  • София
На 10.02. бяхме в островът на съкровищата(хич си не спомням да има градина Embarassed, дори не мога да се сетя от къде се излиза)

Иначе за отзивите - клуба е много хубав, различен с тези аквариуми, обслужването също е добро, цените са нормални. Все пак си мисля, че е за деца до към 7-8 години. За по-големите е скучно.
 Може да се избира тематика - ние правихме момичетата русалки, момчетата пирати. По-късничко почнаха с украсите и рисуването и не остана време за всички деца. Та добре е да подсетите и за това.
 Бяхме взели аниматор, като говорих с нея, че искам дискотека(имайки предвид, че децата са 8 годишни основно), обеща, после се оказа, че им измисля някакви игри, не можеше да им привлече вниманието.
 На децата обаче явно не им направи впечатление, защото се веселиха, хареса им и останаха доволни.
 Храната по избор - в момента правеха момичетата и сандвичите, и картофките.
 За родителите е хубаво помещението, с монитор за наблюдение.
 Тортата я поръчахме от там, прясна беше, но моя грешка - исках с крем, а не съм доразбрала, че тази е с еклери с крем. На мен не ми хареса - много сметанова беше.
 Това се сещам - не знам как звучи постинга, но е положително мнението ми като цяло.

# 173
Има градина ! Не е много голяма , но все пак си навън ...
Дано всичко да мине добре , ще разкажа после , ще пусна и снимки  Hug
Това , което ме привлече в този клуб е , че :
1. Имат собствена кухня / т.е. не носят храната отвън / и най - вече това , че сандвичите и картофките за децата се приготвят на място .
2. Възрастните ще се чувстват по - добре навън , ако някой иска да запали цигара , а и някак си по - свободни ще са .
3. Децата може да играят и отвън и вътре .

Иначе , не че е нещо , да припаднеш чак от хубост , но е интересно ... Малко ми се видя тесничко , ама няма пълно щастие  Rolling Eyes

# 174
Бяхме в "Островът на съкровищата" на рожден ден миналата неделя - беше много хубаво. Бях казала преди това, че още през декември (клубът беше съвсем нов) празнувахме на сина ми рождения ден там. Имаше някои дребнички неща, които не ми харесаха, но като цяло беше много добре - а и предвид факта, че бяха съвсем нови, простено им беше... Тука се казаха някои неща за пушенето и за изпочупени играчки. По въпроса с пушенето - в залата, която преди беше предвидена за пушачи, вече не се пуши, който иска да пуши, излиза навън в градината. И в тази връзка - да, има градина. На мен ми се стори нормално голяма, не е огромна, но не и тясна - мястото е в центъра на София все пак. По въпроса за играчките - не видях да е изпочупено или занемарено, стори ми се така, както беше преди 5 месеца. Аниматорката е много симпатична и ги занимава добре, едната от собственичките е извънредно симпатична и с две думи - това ми е фаворитът сред клубовете, в които съм била.

# 175
  • София
Да се включа по въпроса за кукления театър. На 13.04 празнувахме РД на Кари в "Островът на съкровищата" и почъчахме театър. Много забавно им беше. Даже след това едно от децата казало на майка си, че иска куклен театър на рожденния си ден. Понеже живея в наблизо и чакам с нетърпение да заработи градината  smile3508 . От сега се точа за биричка с картофки необезпокоявана, а Кари да вилнее на воля.

# 176
Ох , благодаря ви момичета   bouquet
Успокоих се ... имах някой съмнения , но дано да изкараме хубаво ... Възлагам надежди на градината все пак  Simple Smile
Дано наистина им хареса театъра ...
Нашите не са много големи , представлението ще е " Житената питка " .

# 177
Клубове с двор - Пинокио в Гео Милев, на 1-та страница имаше координати. "Всички звездички в Лозенец"- къща със страхотен двор, май нямат сайт, ако искаш ще ти дам телефон.

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 12:31 от verochka

# 178
  • София
Дворът на "Всички звездички" е най-големият, който аз съм виждала за детски клуб. Предполагам, че за по-топлите месеци е много добро място за празнуване, защото вътре е доста тясно и за децата и за родителите!

# 179
На скоро бяхме в островът на съкровищата, чудесно място за рождени дни и за забавление на децата.

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 15:51 от itso_k

Общи условия

Активация на акаунт