Детски клубове в София

• 326 136
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 150
А някой проверява ли си сметката като трябва да плати?Аз все пращам мъжа ми, но тази година вече се поинтересувах:

Клубът е "Островът на съкровищата", децата прекараха чудесно, много добре ги занимаваха с игри

Ето какво забелязах и не ми хареса:
1)Нинджа партито(въпреки че не разбрах кой беше нинджата) трябваше да е 60 лева, в сметката пишеше 65
2)не дават касова бележка
3)тортата от 40 стана 50 лева
4)платихме меню по 8 лева за заявени 15 деца въпреки че дойдоха 13 и 2 от тях бяха прекалено малки за да им сервират сандвич. Сандвичите се правиха на място , затова настоях да си платим само сервираните на масата, а те бяха 11,отвърнаха ми че трябва да си платим 15 защото толкопва сме заявили,платихме си ги, реших че такава им е политиката
5)към детското меню имаше играчки, забравиха да ги дадат, това са поне 15 лева
6)освен менюто 8 лева и партито за 60(65) лева, имаше и такса 8 лв на час за ползване на детския кът, това само ме учудва, може и така да е правилно.

Признавам си, настроението беше приповдигнато и ме достраша да погледна надолу сметката, реших че ще е заяждане да спорим за всеки ред от нея.

Пак повтарям беше страхотно забавление за децата, но ме очуди как се опитват да ме лъжат на дребно, все пак 400 лева им оставихме.
Същото нещо ми направи впечатление, когато правихме там рождения ден на сина ми през декември - клубчето беше точно открито, нямаше и месец май. И ние Нинджа парти бяхме поръчали, но нинджа-костюмът се оказа по една синя пелеринка за всяко дете. Толкоз - ние носехме маски, мечове и т.н., ама реших да не ги вадя, за да не се карат децата кой кой иска да е. Иначе аниматорката беше готина и ги занимаваше добре. Когато дойде моментът за плащане, същата работа - аз например дори не знам колко ни струваше тортата, защото не ми показаха никаква сметка. Казаха ми "трябва да доплатите 240 лева без капарото" и толкоз.
При нас също имаше отсъстващи деца и то няколко, но техните менюта платихме - обясних си го с факта, че още нямаха кухня тогава и поръчваха детските менюта отвън. Интересното обаче е, че не ни дадоха менютата на отсъстващите деца - просто ни ги включиха в цената newsm78 Сега в неделя сме на рожден ден там - ще ми  е интересно да видя как е, защото аз го помня още чисто ново, ще е жалко, ако вече е позанемарено.

# 151
  • Sofia
Звездица, къде се намира този клуб и може ли малко повече инфо.

На ул."Бигла" № 64, в кв. Лозенец.
Там ще празнуваме в неделя рождения ден на малкия. Ще напиша отзиви след това

# 152
Много ме озадачи това, което сте писали за "Островът на съкровищата" .  Миналата неделя бяхме там на РД на племенницата ми и останах очарована. Нямам претенции да съм посещавала много парти центрове в София(живея в Троян), но винаги когато идваме на гости водим децата някъде и всяка година сме на РД на КАКА  Wink . От това, което съм видяла този клуб най-много ми хареса . Децата много се забавляваха имаше и куклен театър. Една мама беше споделила по-горе , че партито не било съобразено с възрастта на децата. Нали затова има избор, всеки сам да си избере кое е подходящо за неговото дете. Понеже нашите хлапета са малки , сестра ми избра куклен театър. И от обслужването съм доволна.  В някои клубове съм имала усещането, че нямат търпение партито да свърши, да започва другото....... и да си тръгват. А тук персонала имах чувство , че са част от тържеството. Сигурно има и други хубави клубове в София(казах по-горе, че не съм посещавала много), но от тези в които съм била този най-много ми хареса.

# 153
  • София
Звездица, къде се намира този клуб и може ли малко повече инфо.

додо додо вече ти е отговорила за адреса, а за повече инфо-какво по точно искаш да знаеш?
додо-додо, дано и на вас ви хареса, весело изкарване Simple Smile

# 154
  • София
А може ли някой да ми каже адреса на клуб FunnyPraynig Утре сме на РД, а нещо не ми работи линка на сайта им, автоматично ме прехвърля на друг адрес. Rolling Eyes

# 155
  • София
А може ли някой да ми каже адреса на клуб FunnyPraynig Утре сме на РД, а нещо не ми работи линка на сайта им, автоматично ме прехвърля на друг адрес. Rolling Eyes
Гео Милев, ул. Цветан Радославов бл. 251 ( близо е до кръстовището на Шипченски проход и Коперник)

# 156
  • София
Ние празнувахме преди 2 седмици във "Funny" и аз съм много доволна от организацията, каките, кетъринга и тортата.Бяхме поръчали аниматор, който ги забавлява доста и направи ритуала на торта много интересен и забавен.Рожденият ден като цяло ми хареса в пъти повече от миналогодишния в "Приказка без край".Колкото до пушенето в детските клубчета, за което тук непрекъснато се повдига въпрос като плюс или минус на дадено клубче, според мен не е редно да се пуши в залата за родителите,независимо от това дали е отделно или не, тъй като винаги се намира някое детенце там.
Иначе "Funny" ми харесва много и затова,че има страшно много забавления и играчки за децата и всичко е все още ново.Преди седмица бяхме на рожден ден в "Патетата", където наистина каката забавляваше децата или поне половината от тях много добре, но странно защо в това клубче ми е винаги много, много тясно и за деца и за възрастни.

# 157
  • София
bibi,  Hug

За пушенето съм категорично ПРОТИВ около деца, било то и в специално отделно помещение. Що за пример?

# 158
...За пушенето съм категорично ПРОТИВ около деца, било то и в специално отделно помещение. Що за пример?

Принципно си права , но родителите пушачи едва ли споделят това мнение ....
Клубовете , помислили и от тази гледна точка .... за място където могат да седнат гости на тържество или просто мами да обелят приказака и да дръпнат някой фас , човешки ...без да излизат като наказани да "димят" отвън на студа или да потискат спонтанното си чувство на никотинов глад .... се радват на свое лоби  Peace

# 159
veka мястото за родители във "Фъни" е много по малко от това в" Патетата".На рождения ден на сина ми тази година в "Патетата "имаше около 15 деца( всички  на 2 години и по малки)и не беше тясно(принципно там побирали 20 деца)
Догодина,като пораснат децата може и да е тясно(ако от сега избирам за догодина друг клуб предполагам ще е Джулиленд ако не направят по добър )
Относно това,че няма помещение за непушачи във Фъни-чак се чудя ,как са им дали разрешително newsm78.Не знам ,как е вентилацията не обърнах внимание имали климатик, но на едно от вечерните партитта буквално не се дишаше и предпочетох да съм в къта на децата .
Предполагам при вас ритуала  с торта е бил по интересен заради аниматора,но аз бях там на няколко рожденни дни без аниматор и беше постно.Докато в" Патетата" освен на нашето парти, на което бях ангажирала и клоун бяхме и на други партита без  и там и обикновените аниматори занимават всеотдайно децата и ритуала го правиха също обикновените аниматори и беше празнично."Фъни" са нови,нека им дадем време да се научат иначе и аз похвалих играчките-нови и хубави.
За "Островът на съкровищата",аз не казах,че партито не е било съобразено с възрастта на децата а ритуала при поднасяне на тортата(което не е избор на майката).Също мястото на клуба е безумно  а и няма къде да се паркира.
За пушенето ,не ми пречи ако някой пуши стига дима да не достига детето ми а и мен.Добре,че поне законите почнаха да защитават правата на непушачите.

# 160
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз съм пушач, но не бих стъпила в детски клуб, където се пуши. Констанца е родена декември, т.е. студ, но който иска да пуши, излиза на вън. Никой не мърмори, всеки има дете и се съобразява.

# 161
Скоро предстои и нашия РД,в чуденка съм къде да бъде newsm78Спрях се на Патета или Двете Феи.Била съм на рождени дни там и незнам какво да реша-едното малко,другото голямо.Като организация май Патетата повече ми допадна,ох незнам....Споделете моля за цените в тези два клуба PraynigЕдната приятелка на единия РД каза че им излязъл 650лв ShockedВсе пак е детски РД- много пари ми се вижда......

# 162
И на мен не ми харесва да се пуши в детски клуб. Мъжът ми е пушач и никога не си е позволил да запали цигара в близост до децата. Същото важи и за свекърите ми. И в най-големия студ излизат да пушат навън.
Другата причина, поради която избягвам детските клубове е, че ми се струва мърляво и обслужването е доста лошо. Не съм попадала на чистичък детски клуб с отзивчив персонал.

# 163
  • София
Скоро предстои и нашия РД,в чуденка съм къде да бъде newsm78Спрях се на Патета или Двете Феи.Била съм на рождени дни там и незнам какво да реша-едното малко,другото голямо.Като организация май Патетата повече ми допадна,ох незнам....Споделете моля за цените в тези два клуба PraynigЕдната приятелка на единия РД каза че им излязъл 650лв ShockedВсе пак е детски РД- много пари ми се вижда......
мога да кажа за нашия м.г. в Двете феи 25 деца и 35 родители - точно 500 лв. в т.ч + обичайните храни (солени хапки -5 вида, ядки и тарталети 2 вида ) и напитки (кой каквото иска на корем) имаше и Фея (70-80 лв) и не една, а 2 торти по обясними причини. Както писах по-горе направиха ми отстъпка, но за толкова народ ми излезе доста тънко (а и все пак 2 деца накуп празнуват при мен, тъй че ако  разделя разходите на 2 ще излезе съвсем без пари  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. В Патета цените са горе-долу същите, но при нас идваше тесничко за децата.

# 164
На мен в Патета ми излезе малко над 500лв.-наехме помещението обаче за 3 часа,клоуна беше 90лв,тортата 89лв,към 15 деца.....
Явно цените навсякъде са горе долу едни и същи.

Общи условия

Активация на акаунт