Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от най-добрите и популярни детски клубове в София?
Кои детски клубове в София трябва да се избягват?
Къде се намира детският клуб Бам-Бам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от най-добрите и популярни детски клубове в София?
- Някои от най-популярните детски клубове в София включват: TiNki WinKi, Мечо Пух, Слон Балон, Детски клуб 'Мики Маус', 'Детски мечти', 'Лилав жираф', 'Веселките жаби', 'Funny', NeMo и Barbaronis. Тези клубове предлагат различни програми и забавления за деца, включително анмятьори, игри, рисуване на лица, караоке, дискотека и възможности за празнуване на рожден ден.
-
Кои детски клубове в София трябва да се избягват?
-
Къде се намира детският клуб Бам-Бам?
-
Има ли отзиви за детски клуб ДжулиЛанд и какви са цените му?
-
Кои са някои детски клубове в кварталите Люлин и Гео Милев?
Сега в неделя сме на рожден ден там - ще ми е интересно да видя как е, защото аз го помня още чисто ново, ще е жалко, ако вече е позанемарено.
. От това, което съм видяла този клуб най-много ми хареса . Децата много се забавляваха имаше и куклен театър. Една мама беше споделила по-горе , че партито не било съобразено с възрастта на децата. Нали затова има избор, всеки сам да си избере кое е подходящо за неговото дете. Понеже нашите хлапета са малки , сестра ми избра куклен театър. И от обслужването съм доволна. В някои клубове съм имала усещането, че нямат търпение партито да свърши, да започва другото....... и да си тръгват. А тук персонала имах чувство , че са част от тържеството. Сигурно има и други хубави клубове в София(казах по-горе, че не съм посещавала много), но от тези в които съм била този най-много ми хареса.
Утре сме на РД, а нещо не ми работи линка на сайта им, автоматично ме прехвърля на друг адрес.