Детски клубове в София

• 326 142
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,

Някой може ли да сподели мнение за клуб Мики Маус - този на ул. Борис. Парти за 8 годишна госпожица.

Закъсняхме с организацията и само там намерих места, но още се чудя.

Предварително благодаря!
Може би реагирам твърде късно, но да си кажа мнението все пак Laughing За Мики Маус съм чувала едни от най-добрите отзиви по отношение на заниманията от страна на "какичките". На мен лично ми се струва по-бебешки, не знам за 8-ми рожден ден дали е подходящ? newsm78 Ако все още те интересува и не си организирала партито, пусни ми едно ЛС за идея.

# 136
  • София
Имате ли впечатления от Кенга и Ру в Хаджи Димитър? Интересуват ме по-специално заниманията по айкидо.
В апартамент ли организират всичко това: http://www.kengairu.com/ - танци, манци, айкидо...

# 137
  • София
Някой празнувал ли е РД в "Забавления", намира се в подлеза на НДК, бившият "Мулти плекс"?

В неделя бяхме там-ново, чисто, просторно-двете момичета си играха много с децата. Правели и тематични РД.

# 138
  • София
Някой празнувал ли е РД в "Забавления", намира се в подлеза на НДК, бившият "Мулти плекс"?

Къде се намира?
Днес минах от там и специално се загледях да го видя-не успях. На мястото на Мултиплекс видях магазини, отсреща-още ремонтиращи се помещения.  Rolling Eyes

# 139

Къде се намира?
Днес минах от там и специално се загледях да го видя-не успях. На мястото на Мултиплекс видях магазини, отсреща-още ремонтиращи се помещения.  Rolling Eyes

Там е, но наистина е трудно да забележиш входа. Днес направихме резервация за май месец. Предлагат тематични партита за различни възрасти. Ние се ориентирахме към парти "Мечо пух". След рожденният ден ще напиша впечатленията си.

# 140
tety , имат ли сайт ?
Чичко Гугъл не ми дава жокер.
Ако имаш желание - сподели малко инфо...
какви съоръжения имаше , как са цените...
Аз също търся място за празнуване на РД май месец.

Открих сайта - http://www.happycosmos.com/

# 141
  • София

Къде се намира?

Там е, но наистина е трудно да забележиш входа. Днес направихме резервация за май месец. Предлагат тематични партита за различни възрасти. Ние се ориентирахме към парти "Мечо пух". След рожденният ден ще напиша впечатленията си.
На колко годинки е детенцето ти и колко време предварително трябва да се направи резервация?

# 142
Клубчето е новичко "Забавления с Нестле". Има достатъчно пространство, в родителската зала също. На разположение са пързалка с топки, къщичка, малка сцена - използват я за тематично парти "Рататуй"и кът за приложни дейности. Играчките не бяха много, но разчитам, че аниматорите ще компенсират това. Има и пластмасови столчета и масички на Чико. Детската зала е зад стъклена стена, а отвън в кафето, пред витрината са масите за родителите. Наемът за помещението е 190 лв. Отделно се плаща храната, напитките и анимацията.
А за резервациите, изобщо не погледнах графикът. Може би трябва да питаш по телефона.

# 143
  • София
А някой проверява ли си сметката като трябва да плати?Аз все пращам мъжа ми, но тази година вече се поинтересувах:

Клубът е "Островът на съкровищата", децата прекараха чудесно, много добре ги занимаваха с игри

Ето какво забелязах и не ми хареса:
1)Нинджа партито(въпреки че не разбрах кой беше нинджата) трябваше да е 60 лева, в сметката пишеше 65
2)не дават касова бележка
3)тортата от 40 стана 50 лева
4)платихме меню по 8 лева за заявени 15 деца въпреки че дойдоха 13 и 2 от тях бяха прекалено малки за да им сервират сандвич. Сандвичите се правиха на място , затова настоях да си платим само сервираните на масата, а те бяха 11,отвърнаха ми че трябва да си платим 15 защото толкопва сме заявили,платихме си ги, реших че такава им е политиката
5)към детското меню имаше играчки, забравиха да ги дадат, това са поне 15 лева
6)освен менюто 8 лева и партито за 60(65) лева, имаше и такса 8 лв на час за ползване на детския кът, това само ме учудва, може и така да е правилно.

Признавам си, настроението беше приповдигнато и ме достраша да погледна надолу сметката, реших че ще е заяждане да спорим за всеки ред от нея.

Пак повтарям беше страхотно забавление за децата, но ме очуди как се опитват да ме лъжат на дребно, все пак 400 лева им оставихме.

# 144
  • София
EйМиМи, станалото - станало. Добре поне, че сте изкарали хубаво. Аз обаче не бих стъпила повече там  Naughty.
Аз пък бях приятно учудена от обратния факт в Двете феи. Гостите ни бяха 25-26 деца и около 35 родители. Трябвяше да платим по 11 лв на дете за меню и наем зала. В края на тържеството сметката ми си видя подозрително малка и попитах да не е станала грешка - отговорът бе, че имаме комплимент от заведението и за 10 бр деца ще платим само сандвичите, а наемът за залата е бонус и ще се радват догодина да ни видят отново  Grinning. За всички разходи в т.ч и за 2-те капара ( 20 лв при запазване на датата и часа и 50% от сумата 2 седмици преди партито имам касови белижки с подпис на приелия сумата.) Друго което ме изкефи, че исках да поръчам тонове храна за големите и огромни торти от по 40 парчета, но ме помолиха да оставя количеството да бъде определено от тях, а от мен искат само бройката на гостите - е спестиха ми доста парички

# 145
А някой проверява ли си сметката като трябва да плати?Аз все пращам мъжа ми, но тази година вече се поинтересувах:
Клубът е "Островът на съкровищата", децата прекараха чудесно, много добре ги занимаваха с игри.....

Празнувах там, рожден ден на сина ми ....
Признавам, че не съм проверявала сметката , но останах много доволна от цялата организация  Peace
Крайното салдо възлезе както го бяхме калкулирали по предварителни сметки  Peace
Оставяла съм и друг път детето си само при тях за няколко часа .... не му се тръгва , едвам го измъквам  ooooh!
Това , което пишеш наистина е смутитително ..... , в такива случаи да се чудиш кой е по-добрия вариант ... да се усмихнеш и да платиш без да изпадаш в подробности от рода да видиш за какво колко плащаш ..... или да си развалиш удоволствието с риск да извадиш някой лев отгоре  Thinking

# 146
Клубът е "Островът на съкровищата", децата прекараха чудесно, много добре ги занимаваха с иг
6)освен менюто 8 лева и партито за 60(65) лева, имаше и такса 8 лв на час за ползване на детския кът, това само ме учудва, може и така да е правилно.
Във всеки детски клуб има такса за ползване на залата.Цените варират от 6 до 10лв.За всичко останало не знам какво да кажа - не мисля че е редно при положение че имат кухня и приготвят детското меню на място да таксуват първоначално заявеното, а също и разликите в цените на тортата и тематичното парти.Преди 4 месеца и аз празнувах рождения ден на сина ми в този клуб, но за съжаление не съм преглеждала подробно сметката.Имам две деца - момиченце което скоро навърши 7г. и момченце на 5г.Обиколила съм покрай тях повечето детски клубове, но досега техните рождени дни сме празнували в "Ментов носорог" с изключение на последния на сина ми,който направихме в "Острова на съкровищата".Никога не съм била изненадана от сметката, защото в носорога винаги ти казват предварително каква е сумата за това което си поръчал и накрая ти вадят подробна разпечатка на сметката + касова бележка.Каня всеки път около 30 човека/деца и родители/ и тази година в двата клуба платих една и съща смета /+-10/15лв/

# 147
Да си споделя и аз впечатленията си от ходене по партита в клубчета последния месец,навсякъде  изкарахме страхотно ,защото бяхме със скъпи приятели,но към някои от клубчетата имам забалежки.
За "Островът на съкровищата"-малко ,нагъчкано ,вече мърляво,"каките" не са с работно обекло,не обслужват адекватно децата(две деца щяха да се пребият ако ние майките не реагирахме) .Няма добра вентилация и от залата за пушачи смрадта на цигари стигна и до детското помещение.Една от количките не работи и ни глътна левчето.Имаше изпочупени играчки.Ритуала за рожден ден не бе съобразен с възрастта на децата-изгасиха осветлението и надуха музиката на мах ,при което сина ми и рожденичката се скъсаха да плачат и си тръгнахме.В резултат на лошата вентилация косата ми се омириса на цигари Sick,няма да повторим Stop
За "Джулиленд"-приятно помещение,просторно,интересни играчки(има и счупени).Каките отново без работно облекло(мен това мноооооооого ме дразни)Ритуала за рожден ден -нищо особено,никаква празничност.Иначе сина ми хареса къта с пързалките.
За "Фъни"-най хубавите играчки(без счупени)каките с работно облекло.Ритуала за рожден ден-нищо особено,не ми е празнично,не ми допада масата ,на която сервират на децата.Кофти е входа от към детската част-малък е и няма място повече хора едновременно да си обуят калцуни и да съблекат децата-решението е при много гости да се влезе от другия вход с помещението за възрастни.Иначе идеята за калцуните е супер,не се налага да се събуват майките.Самото помещение за възрастни е малко и минус за мен еи ,че няма отделно помещение за непушачи.
За "Двете феи"-просторно,удобен вход ,където спокойно се разтоварваш на някоя масичка и си обуваш детето.Има нужда от освежаващ ремонт.Каките са абсолютно неангажирани с децата,блеят ,даже не ги забелязах.Ритуала за рожден ден също премина незабележимо.
За "Барбарони 3 " скоро писах в друга тема,но пак да кажа.Мърляво,няма почти никакви играчки,но една от каките е много мила и занимава децата (но когато тази кака отсъства то просто е безсмислено да се ходи-последния път я заместваше нечистоплътно и мързеливо същество по провиснал анцуг,което само гледаше как да дрънка по мобилния си.Заместничката дори си позволи да извади торби с кифли и шоколад и да храни вътре в помещението с играчки,едно от децата пред другите,докато не и направих забележка)
Най новите "Барбарони "са по добре от към играчки и чистота,но са на ужасно място,няма улица до там.Каката ,не беше с работно облекло.Клубчето е грозновато,но е добра идеята родителите да имат видимост към детския кът и там е така(в Барбарони 3 също)
Ритуала за Рождения ден пак мина почти незабележимо.
"Приказка без край"-допада ми къта с голяма маса за риталите и събиране на децата,симпатичен е и по ми допада от варианта със събиране на масички в повечето клубчета.Аниматорките са мили .Общо взето клубчето ми харесва,но има нужда от леко освежаващ ремонт.
"Костенурките нинджа"недоизмислен клуб,нищо не ми хареса.Няма видеонаблюдение,нито видимост от залата за родители към тази за деца.Нови ,но тъпи играчки.Студено,пестяха от парно зимата Stop
"Патетата"-любимия ми клуб и двата рожденни дни на сина ми направих там.Аниматорите са страхотни и много се стараят за децата.От управата на клуба успяха да ми ангажират и клоун ако,че се сетих в последния момент.Допада ми и ритуала за рожден ден там,хем тържествен,хем съобразен с възрастта на децата.Интериора е много симпатичен,има много играчки.Едно освежаване няма да е излишно,но не е и наложително.Аниматорите са винаги с работно облекло.

За тортите-единствените торти ,които ми допадат външно са тези на "Сто грама сладки"-и двата пъти поръчах такива.
По скъпички са,но си заслужават.

# 148
  • София
да споделя и аз как си прекарахме нашия рожден ден!
след големи колебания си избрах нов клуб, бях решила във всички звездички но там според мен си заслужава ако си отвън а времето беше лошо и добре че се отказахме.
Организирахме партито в клуб Хари Потър, намира се в лозенец и е новичко, май го няма тук като координати. Клубчето е много просторно, и за родители, и за деца, каките са много приятни момичета които се занимават с децата. Кофтито беше че бойлера не работеше и нямаше топла вода в тоалетните но това се преживява. като цяло съм много доволна, бяхме поканили доста народ и въпреки това не беше нагъчкно.

# 149
Звездица, къде се намира този клуб и може ли малко повече инфо.

Общи условия

Активация на акаунт