притеснявам се тъй като въобще не иска я пие.
дайте съвет!!!
да му слагам ли пак захар?
никаква захар.Ще свикне.Той си пие млекце и си набавя достатъчно количество течност.Не се притеснявай и при нас беше същата работа като й спрях захарта.Свикна,като първо не искаше въобще,после помалко и сега си я пие,но аз не прекалявам със сокчетата например.Давам съвсем малко и повече плодове.За пиене давам понякога само вода.Моят племеник е научен на сокове и да не ви разправям какво чуде е сега.Той е на две години и само сок знае,а нали се сещаш,че не толкова полезно особено компотите,които му дават да пие за да задоволи жаждата си.
никаква захар.Ще свикне.Той си пие млекце и си набавя достатъчно количество течност.Не се притеснявай и при нас беше същата работа като й спрях захарта.Свикна,като първо не искаше въобще,после помалко и сега си я пие,но аз не прекалявам със сокчетата например.Давам съвсем малко и повече плодове.За пиене давам понякога само вода.Моят племеник е научен на сокове и да не ви разправям какво чуде е сега.Той е на две години и само сок знае,а нали се сещаш,че не толкова полезно особено компотите,които му дават да пие за да задоволи жаждата си.
никаква захар.Ще свикне.Той си пие млекце и си набавя достатъчно количество течност.Не се притеснявай и при нас беше същата работа като й спрях захарта.Свикна,като първо не искаше въобще,после помалко и сега си я пие,но аз не прекалявам със сокчетата например.Давам съвсем малко и повече плодове.За пиене давам понякога само вода.Моят племеник е научен на сокове и да не ви разправям какво чуде е сега.Той е на две години и само сок знае,а нали се сещаш,че не толкова полезно особено компотите,които му дават да пие за да задоволи жаждата си.Препоръчани теми