Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между пребиотиците и пробиотиците?
Какви са ползите от пробиотиците за децата?
Какви са разликите между био млякото Лактана и био млякото с пробиотици Хипп?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между пребиотиците и пробиотиците?
Пребиотиците са несмилаеми хранителни вещества, които стимулират растежа на полезни бактерии в червата, докато пробиотиците са живи бактерии, които осигуряват ползи за здравето на храносмилателната система. Пробиотиците са живи микроорганизми като бифидобактериите, които имат положителен ефект върху храносмилането, имунната система и други аспекти на здравето. Пребиотиците от друга страна стимулират производството на пробиотици в организма.
-
Какви са ползите от пробиотиците за децата?
-
Какви са разликите между био млякото Лактана и био млякото с пробиотици Хипп?
-
Как мога да закупя био мляко Lactana?
-
Какво е важно при приготвянето на каши с пробиотици?

.
. Аз вече така започнах да водя детето на лекар (особено за обрива) - взимам си описанието на лекарствата, които съм ползвала или на които съм разбрала, че са хубави (особено ако са по-нови), че вече няколко пъти ми се случва един лекар да ни изписва мазила, за които другия не е чувал
...