КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 2

• 29 511
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • София
  animal037Жабче-бабче много е сладка Глория.Явно тук сме все с кучета. Моя глупав Бруно е също като Ромео от  "Семейни трагикокомедии и битовизми"  sun в ДС. В този слънчев ден си направихме една дълга разходка с Велизарчо и заспа като заклан. Голямо тичане беше. Сега ще релаксирам,че много шетане ме чака newsm28 hang  food002 cheers Черпя ви с биричка,че ми се припи. Wink

# 136
Добър ден баби! Ще мога ли да се присъединя към вас аз ще ставам баба на внуче някъде към март месец.Първо да се представя на 37 г .мама на четери деца с един зет .Голямата щерка която ще ни дари с внуче е на 22 г.На тази моя възраст нещо не мога да се приема като млада баба ще съм благодарна ако имам вашата подкрепа .Незнам как след време ще се чувства бъдещият вуйчо който ще има разлика със племенника/цата си като разликата ще е 2г.6,7 м.

# 137
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Velina_70 , добре си дошла в редиците ни.
Аз съм на 40год.и баба на внук , който е на 2г. и 3 мес.  Също като теб на 37г. имах зет , баба съм на внука , за зетя съм на име - 10 год. ни е разликата.

Шпунц мерси за почерката. Аз не пия алкохол , но сърдечно благодаря.

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 14:40 от babka_jabka

# 138
  • Пловдив
Добър ден баби! Ще мога ли да се присъединя към вас аз ще ставам баба на внуче някъде към март месец.Първо да се представя на 37 г .мама на четери деца с един зет .Голямата щерка която ще ни дари с внуче е на 22 г.На тази моя възраст нещо не мога да се приема като млада баба ще съм благодарна ако имам вашата подкрепа .Незнам как след време ще се чувства бъдещият вуйчо който ще има разлика със племенника/цата си като разликата ще е 2г.6,7 м.
ДОБРЕ СИ НИ ДОШЛА В НАШИТЕ РЕДИЦИ! smile3525 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Hug
Много се радвам че се увеличаваме .И в нашата тема  да си споделяме и подкрепяме.Браво на теб с тези 4 деца ти си майка героиня .Възхищавам се на жени като теб.За внучето не се кахари всичко ще е наред и сега ще видиш колко са по- мили от собствените ти деца.Колко ще трепериш над него, така както не си треперила над свойте.Аз имам вече три внука и също рано станах баба на 42г но го приех съвсем геройски даже ми беше кеф че вече съм баба.
Гордея се с внуците си които така много Hug обичам до болка.

# 139
Ха добър ден момичета. Добре дошла на  навата бъдеща баба при нас.  bouquet  bouquet
Velina аз също станах много млада баба. Това е по добре за теб, ще имаш повече сили да помагаш.
Бабчета какво става нещо много, взехте да рипате . rotfImbo newsm10.Хулиганчето днес я няма тя май лижи
рани от снощи малееееее. doh

# 140
  • София
 GrinningЛеле мале много млади баби има тука. Велина, добре дошла! newsm51

# 141
  • София
Добре дошла на Велина и от мен   bouquet
Лижа рани разбира се  hahaha, а и докато вие рипате тук, аз пък се нарипах наистина, нищо че за някои съм болна newsm78
И за пръв път в живота си  днес направих следната простотия - просто реших да не ходя на работа, без причина. Цял следобяд спах.
И много моляяяяя, не ми правете скомина с тия ваши години.
Варкам ви с много - и с внучки, на години и брой, че и кучето ми е по-възрастно от вашите  smile3533

# 142
Хулиганке не се куси. Embarassed Който те мисли за болна, си е негов проблем. Въпроса е ти да не се чувстваш като такава.

# 143
Ти си нашата млада ветеранка.       Не е важно на колко си , а на колко се чустваш, че има некои моми на 20 години , а са се уклюмали като 80 годишни. Браво за танците , па кой к'во ще да си мисли.

# 144
  • софия
Браво бабчета,страхотни сте! newsm20 newsm20

# 145
Добро утро, сънливи баби! Какво е това бе жени, как може да спите още? Коя истинска баба се излежава по това време? Mr. Green
Май снощи сте прекалили с танците.
Велина, добре дошла!   bouquet
Имаме си баба-тинейджър, вече си имаме и баба-бебе.  bouquet  bouquet

# 146
Как да не спа като съм още тинейджър, а те са поспаливи бе , бабче.
Ето и по едно кафенце за разсънване.
Аз изчезвам на маникюр и по късно ще се включа.
Лек и хубав съботен ден!

# 147
  • Кубрат/ Пишурка
Най-после и аз да се докопам до компа!Малкият се е загледал в "Коталака на Леополд" иначе не можеш да се оредиш от него.Добре дошла на новото попълнение-вече не съм най-новата!Моите хора май дойдоха -ще бягам: хайде до по-късно!

# 148
                   Здравейте /най-сетне и от мен/  Laughing Гледам скачате,скачате и аз реших да полетя,че май баба яхнала метлата нямате. Mr. Green Пък аз напоследък съм в това състояние. Mr. Green
                   Добре дошла на Велина.Не се коси за разликата между вуйчото и племеника/цата.Нашата Мими има леля /по бащина линия/ ,която е в същата група в ДГ.Да са живи и здрави. Laughing
                   Бабче Хулиганче, аз те гоня по петите и като възраст ,и като всякакъв стаж ,надявам се и по акъл  Mr. Green Поздрави от мен и ние сме млади баби по дух - надявам се.   Peace bouquet
                   На баба тинейджърка - как кучето - бебе те оставя да спиш до това време,че моя Лучо още в 6 надава призиви и се чудя как да го превъзпитам. newsm78

# 149
  • София
А хулиганката днес се е въоръжила с най-добрите си приятели - прахосмукачката, пералнята, печката и пр. домакински пособия и се прави на баба слугиня. Ама от утре пак ще хулиганствам Joy Joy Joy
Добро утро милички, желая ви приятни почивни дни newsm62

Общи условия

Активация на акаунт