КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 2

• 29 525
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ма нали съм хаймана , неработя и кво да правя освен , че .

Внука е с майка си на кръщане и аз пак пред компа.

И аз да се похваля , че от вече седмица съм с куче на почти 3 месеца-изтинско бебе ма на 4 крака. Грижи колко щете има с него. Миналата година август умря едното ,преди 10 дена и добермана.  Cry Къща с двор и без куче не върви, та затова съм с внуче и куче. 

А за картинките сайтове колко щеш. При желание ще ги споделя.  newsm03

Ето и малкия дзвер , с документи с родословие , бе с две думи 400 лв. + -  още 100 за аксесоари , а и още колко разходи сигурно ще има. Аааа името и е Глория, с това име си я взехме от развъдника.  Чакаме Азис.  hahaha

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 14:09 от babka_jabka

# 121
  • София
С тези кучета горките, и ние нашата улична превъзходна не я кастрирахме, а и тя не пожела да допусне мъжки до себе си, но проблеми не ни е създавала,освен,че оглуша.Уж лекувахме ушите, но се образувало нещо като коричка и след време оглушавали, ние не знаехме и я изпуснахме и сега на 17 години е глуха.Ако сме усетили навреме се оправяло с операция.Стара е и всяка сутрин влизам със страх в кухнята да не би да си е отишла през ноща.Имаме и още един дивак- питбул към 6 годишен.

babka_jabka, Глория е много сладичка.Какво дебело пухкаво топче е.

# 122
Добър ден момичета и от мен. На всички именици много здраве и щастие  bouquet                     
Аз днес изпратих мъжо на път, и го удрям на почивка. newsm74

# 123
Със закъснение ,но от сърце : ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ,ИМЕННИЦИ !!!
ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ и МНОГО,АМА МНОГО ЩАСТЛИВИ !!!
 newsm51  smile3525

# 124
  • Пловдив
Благодаря  ви за поздравите от името на именниците .Но както обикновенно моя мъж пак го няма тъй че не мога да почуствам празника .Обикновенно на този ден се събираме приятели околу 20-тина човека и става голям купон.Днес само поздрави приемам и ми става едно тъжнооооооо.Ама да са живи и здрави!

# 125
  • Кубрат/ Пишурка
Връщам се от имен ден и май не е още късно да честитя на всички, които днес шетат на именици  -ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ! Аз ще шетам утре, че зет ми е Атанас.Надявам се да дойдат у дома да го направят, че вече ми домъчня за внучето! Другият ми зет се казва Аделин. Да имате идея кога трябва да празнува имен ден?

# 126
  • Пловдив
Връщам се от имен ден и май не е още късно да честитя на всички, които днес шетат на именици  -ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ! Аз ще шетам утре, че зет ми е Атанас.Надявам се да дойдат у дома да го направят, че вече ми домъчня за внучето! Другият ми зет се казва Аделин. Да имате идея кога трябва да празнува имен ден?

Аделин няма имен ден имам книжка с имената които празнуват именни дни но това не съществува. Ами   newsm78 да си нарочи един и да си го празнува кво толкова.

# 127
Мале зиче , къФ заЯк си тупнала.  Crazy Ма много е як.  Peace Па не спира да рипа бе.  Joy

Празнуващите , почнахте ли гюбеците вече.    

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 21:11 от babka_jabka

# 128
  • Пловдив
Ами видях  че повечето рипат и аз да не остана по назад викам чакай и аз да опитам .Може  и да е хубаво бееее.Гледам че всички рипащи баби са много окумуж и си викам  newsm78--САМО ОТ РИПАНЕТО ЩЕ Е.
А ти кво кършиш стройно секси тяло аааааа на мен викаш стига. Grinning
Айде да изкъпя малкия и да го слагам да спи и после пак ще намина.

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 21:18 от zi4e57

# 129
Йееее де да бЕх с таз снажна снага, ма мойта шия не от туршия.
Мисла да смена и аз аватара с нещо подвижно , скокливо , игриво....  hahaha 

# 130
  • Пловдив
АААААААА ТАКАЧКА. Виж кви игриви сичките станахме няма  Naughty да се предаваме яяяяяяяяя
Дърти дърти ма се озъртат.Па кат се изморим да рипаме ще се убрулим малко да починем.

# 131
Всичко рипа , кой с животно , кой с бабичка , кой със старец , бе кой кво може да накара да рипка.... без да си мислите за глупости , ей.

# 132
  • Пловдив
  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee
По кафенцееееееее моляяяяяяяя.За събужданееее.
Здрави, весели,щастливи ДНЕС.

# 133
Мерси , мерси, аз сега го пия , че нещо се поизлежавах.  Mr. Green
Сега даже и ще разчиствам , че е ужасен ужас из нас.  hahaha
Лек , слънчев и усмихнат ден.  Hug

# 134
И аз ближа от сутринта второ кафенце, ама ще го довърша с още доста smile3546 !Нощес четох "Хари Потър и даровете на смъртта" до сутринта, та възмутих дядото и  за малко  не ме изпроводи в хола! Смили го само  това, че там е студено.
Хубав ден и от мен, много лудории за внученцата, но без инциденти Naughty.

Общи условия

Активация на акаунт